Spring til hovedindhold

Forslag

Demonstrationer i Albertslund mandag

Tre demonstrationer er anmeldt til afvikling i området ved Havrens Kvarter i Albertslund i dag i tidsrummet fra kl. 16 til kl. 21. Demonstrationerne medfører, at politiet vil være talstærkt tilstede i området, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Den ene demonstration er anmeldt af Rasmus Paludan, og efterfølgende er to andre demonstrationer anmeldt. 

Københavns Vestegns Politi vurderer altid en anmeldt demonstration i forhold til efterretninger, erfaringer fra lignende arrangementer i egen og andre politikredse samt lokaliteten for den anmeldte demonstration, herunder potentielle risici på og omkring lokaliteten.

Københavns Vestegns Politis indsats i dag er således tilrettelagt efter en samlet vurdering. Det betyder, at politiet vil være tilstede med en betydelig politimæssig styrke, som vurderes tilstrækkelig til at sikre, at demonstrationerne kan gennemføres uden fare eller forstyrrelse af den offentlige orden.

"Vi har søndagens hændelser i København i baghovedet, og vores indsats er dimensioneret derefter," siger politiinspektør Mogens Lauridsen, Københavns Vestegns Politi.

Politiinspektøren ønsker ikke at kommentere politiets operative planlægning yderligere ud over, at politiet vurderer situationen tæt og løbende og agerer derefter.

"Vi vil være tilstede i lokalområdet i løbet af dagen for at skabe tryghed for borgerne og senere for at sikre en fredelig afvikling af demonstrationerne. Jeg vil opfordre alle i området til at opføre sig fredeligt og følge politiets anvisninger, så afviklingen kan ske på en hurtig og rolig vis," siger Mogens Lauridsen.

Han opfordrer lokale beboere og næringsdrivende til at forholde sig roligt og holde sig orienteret via medierne eller søge information hos politiets servicecenter på telefonnummer 4386 1448.
 

Pressekontakt

E-mail: kbhv-presse@politi.dk
Telefon: 4026 3704

 

Akutte pressehenvendelser uden for almindelig arbejdstid rettes til vagtchefen via hovednummer 4386 1448.

Flere nyheder

17. juni 2019

Københavns Vestegns Politi

To års fængsel for at svindle finansfirma

En 32-årig mand fra Brøndby skal to år i fængsel for at sælge falske fakturaer for 3,8 millioner kroner til et finansfirma.

16. juni 2019

Københavns Vestegns Politi

Efterlyser vidner efter eksplosion i Vallensbæk

Københavns Vestegns Politi søger vidner efter en eksplosion og brand i et autoværksted på Vejlesvinget 2 natten til i dag.

13. juni 2019

Københavns Vestegns Politi

Flere personer dømt for omfattende økonomisk kriminalitet

Retten i Glostrup har i dag afsagt dom i en sag om omfattende økonomisk kriminalitet i form af skatte- og momssvig samt overtrædelse af vin- og ølafgiftsloven i forbindelse med virksomheden Drikkekilden fra Hedehusene.

Afvis cookies