Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

15. april 2019 14:35

Demonstrationer i Albertslund mandag

Tre demonstrationer er anmeldt til afvikling i området ved Havrens Kvarter i Albertslund i dag i tidsrummet fra kl. 16 til kl. 21. Demonstrationerne medfører, at politiet vil være talstærkt tilstede i området, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Den ene demonstration er anmeldt af Rasmus Paludan, og efterfølgende er to andre demonstrationer anmeldt. 

Københavns Vestegns Politi vurderer altid en anmeldt demonstration i forhold til efterretninger, erfaringer fra lignende arrangementer i egen og andre politikredse samt lokaliteten for den anmeldte demonstration, herunder potentielle risici på og omkring lokaliteten.

Københavns Vestegns Politis indsats i dag er således tilrettelagt efter en samlet vurdering. Det betyder, at politiet vil være tilstede med en betydelig politimæssig styrke, som vurderes tilstrækkelig til at sikre, at demonstrationerne kan gennemføres uden fare eller forstyrrelse af den offentlige orden.

"Vi har søndagens hændelser i København i baghovedet, og vores indsats er dimensioneret derefter," siger politiinspektør Mogens Lauridsen, Københavns Vestegns Politi.

Politiinspektøren ønsker ikke at kommentere politiets operative planlægning yderligere ud over, at politiet vurderer situationen tæt og løbende og agerer derefter.

"Vi vil være tilstede i lokalområdet i løbet af dagen for at skabe tryghed for borgerne og senere for at sikre en fredelig afvikling af demonstrationerne. Jeg vil opfordre alle i området til at opføre sig fredeligt og følge politiets anvisninger, så afviklingen kan ske på en hurtig og rolig vis," siger Mogens Lauridsen.

Han opfordrer lokale beboere og næringsdrivende til at forholde sig roligt og holde sig orienteret via medierne eller søge information hos politiets servicecenter på telefonnummer 4386 1448.
 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

Flere nyheder

5. august 2022

Københavns Vestegns Politi

Politiet er med når det ringer ind til nyt skoleår

Når klokken ringer ind til et nyt skoleår mandag 8. august, strømmer en masse nye små trafikanter ud i trafikken. Dem skal vi tage ekstra hensyn til, og derfor er Københavns Vestegns Politi ude på skolevejene hver morgen i uge 32 og 33.

4. august 2022

Københavns Vestegns Politi

Status efter fodboldkampen mellem Brøndby IF og FC Basel

Conference League fodboldkampen mellem Brøndby IF og schweiziske FC Basel forløb i det store hele roligt før, under og efter kampen. Politiet undersøger en mulig voldsepisode og har sigtet en mand for besiddelse af lille mængde narkotika. Politileder roser de øvrige mange tusinde ude- og hjemmefans for god opførsel.

3. august 2022

Københavns Vestegns Politi

Politiet indfører skærpet strafzone omkring Brøndby Stadion

For at hindre vold, hærværk og uroligheder ved en fodboldkamp på torsdag indfører Københavns Vestegns Politi en skærpet strafzone i området omkring Brøndby Stadion. Strafzonen gælder fra torsdag den 4. august klokken 10.00 til fredag den 5. august 2022 klokken 04.00 og betyder, at straffen kan stige til det dobbelte for visse typer kriminalitet begået i zonen.

Forslag