Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

5. oktober 2021 14:33

Dømt for drabsforsøg

32-årig mand idømt 6 år og 6 måneders fængsel for drabsforsøg i Brøndby.

Københavns Vestegns Politi

Den 32-årige var tiltalt for at have stukket en anden mand med kniv mindst 20 gange. Knivofret var i livsfare, og alene fordi han fik akut og kompetent lægehjælp, døde han ikke af de mange knivstik. Drabsforsøget skete i en ejendom på Lysedammen i Brøndby den 12. oktober sidste år, og på baggrund af vidneudsagn og efterforskning, kunne politiet dagen efter anholde den nu dømte. Dagen efter anholdelsen blev han varetægtsfængslet, og han har været fængslet siden.

Den dømte er tidligere blev dømt for et alvorligt knivangreb. At manden har begået en lignende forbrydelse tidligere, har haft indflydelse på straffen:

”Sagen er efter min opfattelse en ganske alvorlig drabsforsøgssag. Det siger sig selv, at 20 knivstik i overkroppen medfører livsfare, og det er i sådan en situation en tilfældighed, at ofret overlever. Den dømte er tidligere dømt for et alvorligt knivangreb, og derfor er jeg også tilfreds med, at retten er gået over de 6 års fængsel, som ellers er det klare udgangspunkt i sager om drabsforsøg," siger anklager Søren Yde Halse.

Den dømte modtog dommen.

Pressekontakt: Anklager Søren Yde Halse - 51283087
 

6. december 2021

Københavns Vestegns Politi

Idømt 1,5 års fængsel i sag om grooming

59-årig mand dømt for at krænke 51 piger seksuelt via det sociale medie Snapchat

6. december 2021

Københavns Vestegns Politi

42 års fængsel til bandemedlemmer

Retten i Glostrup har netop idømt tre bandemedlemmer 14 års fængsel hver for deres forsøg på at dræbe et medlem fra en rivaliserende gruppering under en igangværende konflikt.

3. december 2021

Københavns Vestegns Politi

Politiet indfører visitationszone i Rødovre og Herlev

Politidirektøren for Københavns Vestegns Politi har i dag besluttet at indføre visitationszone i dele af Rødovre og Herlev kommuner fra i dag kl. 18 til fredag den 17. december 2021 kl. 18.