Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

14. juni 2022 10:20

Dømt for ildspåsættelse

24-årig mand idømt et år og ni måneders fængsel for flere brande i Bagsværd

Retslogo og politimand

Den 24-årige var tiltalt for tre tilfælde af ildspåsættelser i Bagsværd i løbet af efteråret 2021. Motivet til ildspåsættelserne var angiveligt hævn, fordi manden tidligere havde haft en konfrontation med de forurettede i sagen. Den 24-årige blev dømt for at have sat ild på de forurettedes biler, mens kørertøjerne befandt sig i de forurettedes indkørsel og bredte sig flere gange til nærliggende træbygninger. Den 24-årig blev i slutningen af oktober anholdt og fængslet i sagen på baggrund af vedholdende efterforskning.

”Politiet har lagt mange kræfter i at opklare disse brande og det er på baggrund af det arbejde, at der nu er faldet dom,” siger specialanklager Bo Bjerregaard.

I sidste måned blev en 25-årig mand dømt for at have deltaget i forbindelse med en af bilbrandene, og han blev idømt et års fængsel.

Da den 24-årige blev dømt i torsdag, tog han betænkningstid i forhold til eventuel anke. Han er fortsat fængslet.

Pressekontakt: Specialanklager Bo Bjerregaard – 61986332

Tidligere pressemeddelelse i sagen: 

 

 

 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

Flere nyheder

19. august 2022

Københavns Vestegns Politi

Ny nærpolitienhed i Høje Gladsaxe officielt indviet

Nu er lokalpolitiets nye nærpolitienhed i Høje Gladsaxe officielt indviet og erklæret for åben bydelens beboere. Kom forbi, og hils på dine lokale betjente.

17. august 2022

Københavns Vestegns Politi

Knaldende bil tilbageholdt af politiet

Københavns Vestegns Politi har tilbageholdt en bil i over to måneder, efter den afgav høje knald under kørsel. Katalysatoren var fjernet og motorens elektronik ændret, så udstødnings-gasserne røg direkte ud i atmosfæren. Først efter et værksted miljøgodkendte bilen, kom den på gaden igen.

5. august 2022

Københavns Vestegns Politi

Politiet er med når det ringer ind til nyt skoleår

Når klokken ringer ind til et nyt skoleår mandag 8. august, strømmer en masse nye små trafikanter ud i trafikken. Dem skal vi tage ekstra hensyn til, og derfor er Københavns Vestegns Politi ude på skolevejene hver morgen i uge 32 og 33.

Forslag