Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

16. november 2019

Efterforsker drab i Brøndby Strand

Københavns Vestegns Politi er talstærkt tilstede ved Tybjergparken lørdag efter skuddrab på en 25-årig mand og efterlyser vidner.

Blå blink, Københavns Vestegns Politi

Lidt over kl. 7 lørdag morgen (16-11-2019) anmeldte en hundelufter et fund af en livløs mand på et grønt område ved Strandesplanaden og Tybjergparken i Brøndby Strand.

Der blev sendt politi og læge til stedet, og vedkommende blev erklæret død.

Efterforskning og retsmedicinske undersøgelser på stedet lørdag har vist, at der var tale om en 25-årig mand, som var ramt af skud.

Afdøde blev identificeret ved middagstid, og pårørende er nu underrettet.

Der vil fortsat pågå en række undersøgelser i området i løbet af lørdag.

Et præcist gerningstidspunkt er endnu ikke fastlagt. Indtil videre er vurderingen, at skudepisoden fandt sted på et tidspunkt mellem fredag aften cirka kl. 18 og lørdag morgen. 

- Vi efterforsker sagen som drab, indsamler aktuelt alle informationer og hører meget gerne fra vidner, som måtte have set eller hørt noget mistænkeligt i området ved Tybjergparken og Strandesplanaden i relation til hændelsen, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose, Københavns Vestegns Politi.

Han tilføjer, at noget tyder på et opgør i et kriminelt miljø men understreger, at efterforskningen er i sin første fase, og at det er for tidligt at konkludere noget endeligt om motiver.

Mobil politistation i området

Lokale betjente vil være i området med mobil politistation i løbet af lørdag for at skabe tryghed, tale med borgere i området og modtage oplysninger. 

Alle er velkomne til at komme forbi med stort og småt. 

Vidner kan henvende sig til lokalpolitiet i området eller ringe døgnet rundt på telefon 4386 1448.

Københavns Vestegns Politi kommenterer ikke efterforskningen yderligere på nuværende tidspunkt men udsender nyt, så snart flere detaljer kan frigives.

Flere nyheder

5. juni 2020

Københavns Vestegns Politi

Tesla beslaglagt efter gaderæs

Med en kendelse fra Retten i Glostrup beslaglagde politiet torsdag eftermiddag en Tesla S-model fra 2015 til en værdi af anslået 400-500.000 kroner.

4. juni 2020

Københavns Vestegns Politi

Kontrollerer åbning af indkøbscentre

Langt de fleste forretninger på Vestegnen følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer om at begrænse corona-smitte.

2. juni 2020

Københavns Vestegns Politi

Ishøj Havn er fortsat corona-hotspot

Ishøj Havn får indtil videre fortsat ekstra politiopmærksomhed for at undgå forsamlinger. Tre andre hotspot-områder i Bagsværd, Brøndby og Herlev ophæves.

Afvis cookies