Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

16. november 2019 14:07

Efterforsker drab i Brøndby Strand

Københavns Vestegns Politi er talstærkt tilstede ved Tybjergparken lørdag efter skuddrab på en 25-årig mand og efterlyser vidner.

Blå blink, Københavns Vestegns Politi

Lidt over kl. 7 lørdag morgen (16-11-2019) anmeldte en hundelufter et fund af en livløs mand på et grønt område ved Strandesplanaden og Tybjergparken i Brøndby Strand.

Der blev sendt politi og læge til stedet, og vedkommende blev erklæret død.

Efterforskning og retsmedicinske undersøgelser på stedet lørdag har vist, at der var tale om en 25-årig mand, som var ramt af skud.

Afdøde blev identificeret ved middagstid, og pårørende er nu underrettet.

Der vil fortsat pågå en række undersøgelser i området i løbet af lørdag.

Et præcist gerningstidspunkt er endnu ikke fastlagt. Indtil videre er vurderingen, at skudepisoden fandt sted på et tidspunkt mellem fredag aften cirka kl. 18 og lørdag morgen. 

- Vi efterforsker sagen som drab, indsamler aktuelt alle informationer og hører meget gerne fra vidner, som måtte have set eller hørt noget mistænkeligt i området ved Tybjergparken og Strandesplanaden i relation til hændelsen, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose, Københavns Vestegns Politi.

Han tilføjer, at noget tyder på et opgør i et kriminelt miljø men understreger, at efterforskningen er i sin første fase, og at det er for tidligt at konkludere noget endeligt om motiver.

Mobil politistation i området

Lokale betjente vil være i området med mobil politistation i løbet af lørdag for at skabe tryghed, tale med borgere i området og modtage oplysninger. 

Alle er velkomne til at komme forbi med stort og småt. 

Vidner kan henvende sig til lokalpolitiet i området eller ringe døgnet rundt på telefon 4386 1448.

Københavns Vestegns Politi kommenterer ikke efterforskningen yderligere på nuværende tidspunkt men udsender nyt, så snart flere detaljer kan frigives.

12. oktober 2021

Københavns Vestegns Politi

Ejer af vanvidsbil forsøgte at undgå konfiskation med proforma-salg

Ejeren af bilen erkendte i retten, at han havde omregistreret bilen til en kammerat, efter at han var blevet taget for vanvidskørsel i Vallensbæk

7. oktober 2021

Københavns Vestegns Politi

Ung mand dømt i sag om dødsulykke i trafikken

20-årig mand idømt halvandet års fængsel for bl.a. uagtsomt manddrab i forbindelse med en voldsom trafikulykke i Hvidovre og særligt hensynsløs kørsel i Brøndby

5. oktober 2021

Københavns Vestegns Politi

Dømt for drabsforsøg

32-årig mand idømt 6 år og 6 måneders fængsel for drabsforsøg i Brøndby.