Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

13. januar 2021 12:59

Efterforsker skud i Bagsværd


En skudepisode på Kornmarken onsdag morgen bliver efterforsket som drabsforsøg – og Københavns Vestegns Politi efterlyser fortsat vidner.

Patruljebil, Københavns Vestegns Politi

Klokken 06.31 onsdag morgen (13-01-2021) rykkede Københavns Vestegns Politi talstærkt ud til Kornmarken i Bagsværd efter melding om, at en mand var ramt af skud.

Det viste sig, at der var afgivet flere skud på stedet, og at en 55-årig mand var ramt flere gange. Han blev kørt til behandling på hospital og er onsdag ved middagstid fortsat under lægebehandling.

Pårørende er underrettet.

Københavns Vestegns Politi indledte straks en række undersøgelser ved gerningsstedet og eftersøgninger i området – et arbejde, som fortsatte i løbet af formiddagen og stadig pågår.

To personer – formenligt mænd – i sort tøj er set løbe væk efter skuddene. 

”Vi efterforsker hændelsen som forsøg på manddrab, og at vi stadig er i en indledende fase med at indsamle alle spor og informationer – og derfor hører vi stadig meget gerne fra vidner, som har bemærket mistænkelige personer eller køretøjer i området før, under og efter kl. 6.30,” siger vicepolitiinspektør Carsten Lansner, Københavns Vestegns Politi.

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes døgnet rundt på telefon 4386 1448.

Vicepolitiinspektøren tilføjer, at episoden virker målrettet, men at det er for tidligt at drage konklusioner om motiver og årsager bag hændelsen – herunder også om eventuelle banderelationer. Alt det skal den videre efterforskning kaste lys over.

Han ønsker heller ikke at frigive flere oplysninger om offeret på nuværende tidspunkt.

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

25. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Søg penge til at hjælpe børn og unge

Nu kan du søge en fond om penge til et skoleophold, en uddannelse eller et kursus til et barn eller ung, som skal hjælpes på en bedre kurs i livet.

19. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

6 måneders fængsel for deling af intime billeder

34-årig mand fra Rødovre idømt fængsel for omfattende deling af intime billeder på hjemmeside.

17. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Seks anholdt for frihedsberøvelse og afpresning

Søndag eftermiddag og aften er seks personer anholdt og sigtet for hver deres rolle i en straffesag, hvor en mand blev frihedsberøvet lørdag aften og udsat for vold. Hans familie blev forsøgt afpresset for penge.