Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

30. august 2019

Efterlyst mand anholdt i Ishøj

Københavns Vestegns Politi har i dag anholdt en 20-årig mand, som siden 24. juli har været efterlyst mistænkt for et knivoverfald på en 19-årig mand den 15. juli i Ishøj

Blink, Københavns Vestegns Politi

Den 20-årige blev anholdt på baggrund af efterforskning i sagen og han bliver fremstillet i grundlovsforhør i retten i Glostrup k.l 14. Københavns Vestegns Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen før efter retsmødet.
Den 20-årige blev efterlyst med navn og billede på Københavns Vestegns Politis hjemmeside. Navn, billede og signalement er nu fjernet fra hjemmesiden.
 

Flere nyheder

14. februar 2020

Københavns Vestegns Politi

Anklagemyndigheden har rejst tiltale for dobbeltdrab i Herlev

Efter omfattende efterforskning hos Central Efterforskning under Københavns Vestegns Politi, har anklagemyndigheden nu rejst tiltale for dobbeltdrab mod fem unge svenske bandemedlemmer. De er tiltalt for at dræbe to rivaliserende svenske bandemedlemmer i Sennepshaven i Herlev den 25. juni 2019

24. januar 2020

Københavns Vestegns Politi

Fængsel til digital børnelokker

En 27-årig mand fra Aarhus-området er i dag idømt et års fængsel ved Retten i Glostrup for børnepornografi og for at krænke syv mindreårige pigers blufærdighed via internettjenester.

24. januar 2020

Københavns Vestegns Politi

Far og mor dømt for at dræbe spædbarn

Retten i Glostrup kendte i går forældre skyldige i at forårsage deres nyfødte datters død.

Afvis cookies