Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

30. august 2019

Efterlyst mand anholdt i Ishøj

Københavns Vestegns Politi har i dag anholdt en 20-årig mand, som siden 24. juli har været efterlyst mistænkt for et knivoverfald på en 19-årig mand den 15. juli i Ishøj

Blink, Københavns Vestegns Politi

Den 20-årige blev anholdt på baggrund af efterforskning i sagen og han bliver fremstillet i grundlovsforhør i retten i Glostrup k.l 14. Københavns Vestegns Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen før efter retsmødet.
Den 20-årige blev efterlyst med navn og billede på Københavns Vestegns Politis hjemmeside. Navn, billede og signalement er nu fjernet fra hjemmesiden.
 

Flere nyheder

14. oktober 2019

Københavns Vestegns Politi

Forlængelse af visitationszone i dele af Ishøj

Politidirektøren for Københavns Vestegns Politi har i dag besluttet at forlænge visitationszonen i dele af Ishøj til mandag den 28. oktober 2019 kl. 18.

3. oktober 2019

Københavns Vestegns Politi

Kørte om kap på motorvej: Fik sin bil beslaglagt

Københavns Vestegns Politi har beslaglagt en privat bil efter føreren blev sigtet for at køre kap- og væddeløbskørsel med 229 km/t på Køge Bugt Motorvejen ved Ishøj.

30. september 2019

Københavns Vestegns Politi

Forlængelse af visitationszone i dele af Ishøj

Politidirektøren for Københavns Vestegns Politi har i dag besluttet at forlænge visitationszonen i dele af Ishøj til mandag den 14. oktober 2019 kl. 18.

Afvis cookies