Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

30. marts 2021 15:52

Hotspot på Ishøj Havn

Onsdag den 31. marts bliver der etableret et corona-hotspot på Ishøj Havn

Københavns Vestegns Politi

Københavns Vestegns Politi etablerer fra og med i morgen kl. 09 et ”corona-hotspot” på Ishøj Havn. Et hotspot betyder et område, hvor der er skærpet fokus på overholdelse af corona-restriktionerne, og hvor politiet kan indføre et reelt opholdsforbud, hvis det bliver nødvendigt for at imødegå fare for smitte med covid-19.

Når Ishøj Havn er blevet udpeget som hotspot, så er det på grund af det høje smittetryk i området, og fordi politiet ved af erfaring, at det er et sted, hvor mange mennesker samles i godt vejr.

”De næste par dage er der udsigt til påskesolskin over Vestegnen – og af erfaring ved vi, at det vil betyde en del borgere på Ishøj Havn. Det har vi stor forståelse for – men samtidig er tiden ikke til at samles for tæt, og derfor har vi indsat patruljer til særligt at holde øje med, at det ikke sker, siger chefpolitiinspektør Knud Stadsgaard.

Skilte på havnen  

På havnen i Ishøj vil politiet opsætte skilte med oplysning om, at forsamling af for mange mennesker på stedet kan indebære, at politiet vil nedlægge forbud mod ophold på stedet. 
”Skal du arbejde på din båd eller i øvrigt nyde havnen i det gode vej, så hold afstand til andre og klump jer ikke sammen. Det er alles ansvar at hindre smittespredningen til vores fælles bedste – og vi er parate til at udstikke bøder og forbud, hvis folk er for mange eller for tætte,” siger chefpolitiinspektør Knud Stadsgaard.

Også i de kommende dage vil Københavns Vestegns Politi vil følge situationen nøje i hele politikredsen og kan indføre hotspot andre steder, hvis det skulle vise sig nødvendigt.

 

Pressekontakt

via pressetelefon 40263704

 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

25. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Søg penge til at hjælpe børn og unge

Nu kan du søge en fond om penge til et skoleophold, en uddannelse eller et kursus til et barn eller ung, som skal hjælpes på en bedre kurs i livet.

19. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

6 måneders fængsel for deling af intime billeder

34-årig mand fra Rødovre idømt fængsel for omfattende deling af intime billeder på hjemmeside.

17. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Seks anholdt for frihedsberøvelse og afpresning

Søndag eftermiddag og aften er seks personer anholdt og sigtet for hver deres rolle i en straffesag, hvor en mand blev frihedsberøvet lørdag aften og udsat for vold. Hans familie blev forsøgt afpresset for penge.