Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

28. maj 2020 08:34

Mistænkte i sag om grov vold i Albertslund identificeret

Lokalpolitiet har identificeret tre drenge, som er mistænkt for at have overfaldet en 15-årig dreng i Albertslund. Overfaldet blev filmet og siden delt på de sociale medier

Københavns Vestegns Politi

Den 28. april 2020 kl ca. 20.50 blev en 15-årig dreng passet op af flere drenge på Randager i Albertslund. Den 15-årige blev her overfaldet med et stort antal slag, spark samt tramp i hovedet. Overfaldet var af en sådan voldsomhed, at den 15-årige efterfølgende måtte indlægges. Kort efter blev det konstateret, at volden var blevet filmet og videoen offentliggjort på de sociale medier. På baggrund af målrettet politiarbejde er tre drenge blevet identificeret som de mistænkte gerningspersoner. De mistænkte er mellem 13 og 14 år og erkender overfaldet. 
”Jeg er oprigtig glad for, at det er lykkedes at finde de mistænkte i forbindelse med dette grove overfald,” siger vicepolitiinspektør Søren Uhre.
 

Sager tages meget alvorlig

Tidligere på måneden identificerede Lokalpolitiet to drenge på 12 og 13 år, som mistænktes for et lignende forhold i Skovlunde.
”Det er ikke vores oplevelse, at vi står med en generel tendens her, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at i de tilfælde, hvor sådanne sager kommer til politiets kendskab, så bliver de taget meget alvorligt. Når man som mindreårig mistænkes for personfarlig kriminalitet, så bliver både forældre, sociale myndigheder og Ungdomskriminalitetsnævn inddraget, siger Søren Uhre.
 

Pressekontakt:

Vicepolitiinspektør Søren Uhre via pressetelefon 40263704
 

Flere nyheder

26. november 2020

Københavns Vestegns Politi

I fængsel for at efterlade barn i Afrika

En 42-årig kvinde er idømt fængsel for at sende det barn, hun var værge for, til Uganda. Dermed er første dom for at efterlade et barn i udlandet afsagt.

24. november 2020

Københavns Vestegns Politi

Følg restriktionerne og lyt til din kommune

Coronasmitten er fortsat for høj på Vestegnen, og politidirektøren opfordrer alle borgere til at følge de gældende restriktioner og lytte til sin kommunes information.

18. november 2020

Københavns Vestegns Politi

Gaderæs udløste fængselsstraf

Retten i Glostrup har idømt en 33-årig mand fra Greve en fængselsstraf for at køre om kap ved et ulovligt gaderæs-arrangement i Hedehusene.