Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

31. juli 2020 11:14

Mobilpolitistation i Brøndby efter skudepisode

Københavns Vestegns Politi efterforsker en skudhændelse på Brøndby Nord Vej torsdag aften. Ingen er meldt ramt.

Mobil politistation - Brøndby Nord Vej

Torsdag aften omkring kl. 23 modtog Københavns Vestegns Politi melding om, at der var skudt på Brøndby Nord Vej, hvilket medførte en talstærk politiudrykning til området.

På stedet var der skudt et antal gange med skade på to biler til følge. Ingen personer er meldt ramt, og ingen har anmeldt sig beskudt.  

Siden episoden har politiet foretaget undersøgelser i området og afhørt en række vidner: 

”Det er uklart, om der er skudt mod personer, men vi undersøger hændelsesforløbet nærmere og hører fortsat gerne fra vidner,” siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

Vidner med oplysninger og borgere i kvarteret er velkomne til at henvende sig til lokalpolitiet, som er til stede med en mobil politistation på Brøndby Nord Vej 173 til først på eftermiddagen. Man kan også altid henvende sig til politipatruljer i området eller kontakte Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

23. april 2024

Københavns Vestegns Politi

Uorden i skærpet strafzone udløste forhøjet straf

En 29-årig mand fra Skovlunde blev tirsdag formiddag kendt skyldig i grov uorden ved Brøndby Stadion. Fordi politiet havde indført en skærpet strafzone på stedet, forhøjede Retten i Glostrup straffen til en frihedsstraf på tre måneder.

5. april 2024

Københavns Vestegns Politi

Dømt til anbringelse for drab

41-årig mand dømt for drab på en overlæge på et psykiatrisk center.

25. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Søg penge til at hjælpe børn og unge

Nu kan du søge en fond om penge til et skoleophold, en uddannelse eller et kursus til et barn eller ung, som skal hjælpes på en bedre kurs i livet.