Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

18. november 2020 08:38

Røver udvist i 12 år

En 24-årig mand fra Albertslund er idømt halvandet års ubetinget fængsel for røveri, hashsalg og vold – og derefter skal han udvises af Danmark i 12 år.

Københavns Vestegns Politi

Onsdag den 12. februar truede en røver personale i et supermarked på Egelundsvej i Albertslund med en kniv til at udlevere penge fra kassen og stak af. Dagen efter meldte en dengang 23-årig mand sig selv, og han blev varetægtsfængslet fredag den 14. februar.

Fredag den 13. november sad han – nu 24 år gammel – ud over røveriet tiltalt for fem andre kriminelle forhold, der var tilføjet anklageskriftet. De handlede om forudgående salg af i alt knap 300 gram hash, vold mod hans ex-kæreste og hærværk på et solarie.

Trods tiltalte nægtede at have slået ex-kæresten, fandt retten ham skyldig i alle seks forhold og idømte ham en ubetinget fængselsstraf på halvandet års fængsel. 

Retten bestemte desuden, at den dømte efter afsoning skal udvises til Tyrkiet med indrejseforbud i 12 år, selvom han er født og opvokset i Danmark. Dommen blev udmålt blandt andet på baggrund af tidligere domme mod manden.

- Vi lagde op til – alle sagens aspekter taget i betragtning – at der ud over fængsel også skulle ske udvisning i 12 år, og det fulgte retten, siger anklager Mie Vang, Københavns Vestegns Politi.

Den dømte ankede sagen på stedet. Han er fortsat varetægtsfængslet.

19. maj 2022

Københavns Vestegns Politi

Idømt 5 år og 9 måneders fængsel for drabsforsøg

17-årig dømt for to knivoverfald i Taastrup

17. maj 2022

Københavns Vestegns Politi

Endnu et forhold om voldtægtsforsøg i omfattende overgrebssag

Anklagemyndigheden hos Københavns Vestegns Politi har rejst tiltale mod en 29-årige mand for at have udsat endnu en ung mand for voldtægtsforsøg.

6. maj 2022

Københavns Vestegns Politi

Mand anholdt for drab i Herlev i 2016

Københavns Vestegns Politi har anholdt en 28-årig mand, som er mistænkt for at have dræbt en kvinde i Elverparken i Herlev i 2016. Manden bliver fremstillet i grundlovsforhør her til formiddag.