Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

3. december 2021 17:47

Status efter skud i Rødovre

Københavns Vestegns Politi efterforsker fortsat intensivt en skudepisode tidligere i dag på Islevbrovej i Rødovre, hvor to mænd og en dreng blev ramt og kørt på hospitalet. En mand er siden erklæret for død. Politiet beder fortsat vidner henvende sig.

Patruljebil, Københavns Vestegns Politi

Københavns Vestegns Politi modtog i dag kl. 11.27 anmeldelse om skyderi i en frisør på Islev Torv på Islevbrovej, hvilket medførte en større politiudrykning. 

De første meldinger lød på, at tre personer var ramt, blev behandlet på stedet og kørt på hospitalet.

En yngre mand blev siden erklæret død på hospitalet. Hans identitet er ikke fastlagt endnu, og de pårørende dermed ikke underrettet.

En 28-årig mand er behandlet for skader, og hans tilstand er nu stabil.

En 15-årig dreng, som var på stedet, pådrog sig en skade i den ene hånd. Han er færdigbehandlet, og hans forældre er informeret. Han går på en nærliggende skole, og Rødovre Kommune har iværksat hjælpeforanstaltninger til elever og forældre.

Efter skudepisoden er to gerningsmænd i sort tøj set løbe væk mod syd ad Sommerfuglevej i retning mod Slotsherrensvej.

”Vi har iværksat en omfattende drabsefterforskning, og vi hører gerne fra alle, som før, under eller efter har bemærket noget i relation til episoden,” siger politikommissær Henrik Hougaard, Københavns Vestegns Politi.

Han tilføjer, at efterforskningen, som endnu er på et tidligt stadie, fortsætter og skal klarlægge hændelsesforløbet og motiverne bag.

27. januar 2022

Københavns Vestegns Politi

To mænd dømt for drabsforsøg i rockerkonflikt

Retten i Glostrup har i dag idømt to mænd 13 og 14 års fængsel. De er kendt skyldig i at have forsøgt at dræbe to personer, som de troede var fra en rivaliserende rockergruppe

27. januar 2022

Københavns Vestegns Politi

Ung mand fængslet i sag om drabsforsøg

20-årig mand varetægtsfængslet i 4 uger. Han er mistænkt for drabsforsøg på en ligeledes 20-årige mand i Søborg i december.

25. januar 2022

Københavns Vestegns Politi

To mænd anholdt i drabssag

Her til morgen har Københavns Vestegns Politi anholdt to mænd, som mistænkes i en drabssag fra Hvidovre.