Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

3. december 2021 17:47

Status efter skud i Rødovre

Københavns Vestegns Politi efterforsker fortsat intensivt en skudepisode tidligere i dag på Islevbrovej i Rødovre, hvor to mænd og en dreng blev ramt og kørt på hospitalet. En mand er siden erklæret for død. Politiet beder fortsat vidner henvende sig.

Patruljebil, Københavns Vestegns Politi

Københavns Vestegns Politi modtog i dag kl. 11.27 anmeldelse om skyderi i en frisør på Islev Torv på Islevbrovej, hvilket medførte en større politiudrykning. 

De første meldinger lød på, at tre personer var ramt, blev behandlet på stedet og kørt på hospitalet.

En yngre mand blev siden erklæret død på hospitalet. Hans identitet er ikke fastlagt endnu, og de pårørende dermed ikke underrettet.

En 28-årig mand er behandlet for skader, og hans tilstand er nu stabil.

En 15-årig dreng, som var på stedet, pådrog sig en skade i den ene hånd. Han er færdigbehandlet, og hans forældre er informeret. Han går på en nærliggende skole, og Rødovre Kommune har iværksat hjælpeforanstaltninger til elever og forældre.

Efter skudepisoden er to gerningsmænd i sort tøj set løbe væk mod syd ad Sommerfuglevej i retning mod Slotsherrensvej.

”Vi har iværksat en omfattende drabsefterforskning, og vi hører gerne fra alle, som før, under eller efter har bemærket noget i relation til episoden,” siger politikommissær Henrik Hougaard, Københavns Vestegns Politi.

Han tilføjer, at efterforskningen, som endnu er på et tidligt stadie, fortsætter og skal klarlægge hændelsesforløbet og motiverne bag.

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

25. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Søg penge til at hjælpe børn og unge

Nu kan du søge en fond om penge til et skoleophold, en uddannelse eller et kursus til et barn eller ung, som skal hjælpes på en bedre kurs i livet.

19. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

6 måneders fængsel for deling af intime billeder

34-årig mand fra Rødovre idømt fængsel for omfattende deling af intime billeder på hjemmeside.

17. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Seks anholdt for frihedsberøvelse og afpresning

Søndag eftermiddag og aften er seks personer anholdt og sigtet for hver deres rolle i en straffesag, hvor en mand blev frihedsberøvet lørdag aften og udsat for vold. Hans familie blev forsøgt afpresset for penge.