Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

28. december 2021 18:47

Status efter skudepisode i Brøndby

Politiet er fortsat massivt tilstede efter skyderi i Hallingparken i Brøndby

Blink, Københavns Vestegns Politi

Klokken 13.13 modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om, at en ung mand var ramt af skud på adressen Hallingparken ud for nr. 2 i Brøndby. Et stort antal politipatruljer blev sendt til stedet, og her kunne det konstateres, at en 22-årig mand var alvorligt såret af flere skud, og han blev derfor med det samme bragt på hospitalet med ambulance. Efterfølgende blev den unge mand erklæret død på hospitalet. De pårørende er underrettet.

”Det er endnu alt for tidligt at sige om der kan være en forbindelse mellem denne skudepisode, og de andre skyderier, der har været i Københavnsområdet de sidste uger – men det indgår naturligvis i den fortsatte efterforskning", siger politidirektør Kim Christiansen.

Vidner her set to personer løbe fra stedet umiddelbart efter skyderiet. Den ene beskrives som 170-180 cm høj, under 30 år og ikke etnisk dansk af oprindelse. Personen var iført mørkt tøj.

I forbindelse med efterforskningen, er en person anholdt, og politiet er nu i gang med at afklare hans rolle i sagen.

En af Københavns Vestegns Politis mobile politistationer er nær gerningsstedet, og her kan vidner til skudepisoden henvende sig og tale personligt med politiet, både angående trygheden i området, men i særdeleshed angående eventuelle iagttagelser. Det er også muligt at ringe til Københavns Vestegns Politi hele døgnet på 43861448.
Ud over den mobile politistation og de mange efterforskere på gerningsstedet, er Københavns Vestegns Politi tilstede med et større antal patruljer og lokalpoliti i området. Det sker for at genoperette trygheden i området.
”At skyde sådan i et beboelsesområde er fuldstændig uacceptabelt og vi har sat massivt ind for at stoppe gerningsmændene og strafforfølge dem", siger politidirektør Kim Christiansen.

 

Pressekontakt:

via pressetelefon 40263704
 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

Flere nyheder

5. august 2022

Københavns Vestegns Politi

Politiet er med når det ringer ind til nyt skoleår

Når klokken ringer ind til et nyt skoleår mandag 8. august, strømmer en masse nye små trafikanter ud i trafikken. Dem skal vi tage ekstra hensyn til, og derfor er Københavns Vestegns Politi ude på skolevejene hver morgen i uge 32 og 33.

4. august 2022

Københavns Vestegns Politi

Status efter fodboldkampen mellem Brøndby IF og FC Basel

Conference League fodboldkampen mellem Brøndby IF og schweiziske FC Basel forløb i det store hele roligt før, under og efter kampen. Politiet undersøger en mulig voldsepisode og har sigtet en mand for besiddelse af lille mængde narkotika. Politileder roser de øvrige mange tusinde ude- og hjemmefans for god opførsel.

3. august 2022

Københavns Vestegns Politi

Politiet indfører skærpet strafzone omkring Brøndby Stadion

For at hindre vold, hærværk og uroligheder ved en fodboldkamp på torsdag indfører Københavns Vestegns Politi en skærpet strafzone i området omkring Brøndby Stadion. Strafzonen gælder fra torsdag den 4. august klokken 10.00 til fredag den 5. august 2022 klokken 04.00 og betyder, at straffen kan stige til det dobbelte for visse typer kriminalitet begået i zonen.

Forslag