Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

28. december 2021 18:47

Status efter skudepisode i Brøndby

Politiet er fortsat massivt tilstede efter skyderi i Hallingparken i Brøndby

Blink, Københavns Vestegns Politi

Klokken 13.13 modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om, at en ung mand var ramt af skud på adressen Hallingparken ud for nr. 2 i Brøndby. Et stort antal politipatruljer blev sendt til stedet, og her kunne det konstateres, at en 22-årig mand var alvorligt såret af flere skud, og han blev derfor med det samme bragt på hospitalet med ambulance. Efterfølgende blev den unge mand erklæret død på hospitalet. De pårørende er underrettet.

”Det er endnu alt for tidligt at sige om der kan være en forbindelse mellem denne skudepisode, og de andre skyderier, der har været i Københavnsområdet de sidste uger – men det indgår naturligvis i den fortsatte efterforskning", siger politidirektør Kim Christiansen.

Vidner her set to personer løbe fra stedet umiddelbart efter skyderiet. Den ene beskrives som 170-180 cm høj, under 30 år og ikke etnisk dansk af oprindelse. Personen var iført mørkt tøj.

I forbindelse med efterforskningen, er en person anholdt, og politiet er nu i gang med at afklare hans rolle i sagen.

En af Københavns Vestegns Politis mobile politistationer er nær gerningsstedet, og her kan vidner til skudepisoden henvende sig og tale personligt med politiet, både angående trygheden i området, men i særdeleshed angående eventuelle iagttagelser. Det er også muligt at ringe til Københavns Vestegns Politi hele døgnet på 43861448.
Ud over den mobile politistation og de mange efterforskere på gerningsstedet, er Københavns Vestegns Politi tilstede med et større antal patruljer og lokalpoliti i området. Det sker for at genoperette trygheden i området.
”At skyde sådan i et beboelsesområde er fuldstændig uacceptabelt og vi har sat massivt ind for at stoppe gerningsmændene og strafforfølge dem", siger politidirektør Kim Christiansen.

 

Pressekontakt:

via pressetelefon 40263704
 

27. januar 2022

Københavns Vestegns Politi

To mænd dømt for drabsforsøg i rockerkonflikt

Retten i Glostrup har i dag idømt to mænd 13 og 14 års fængsel. De er kendt skyldig i at have forsøgt at dræbe to personer, som de troede var fra en rivaliserende rockergruppe

27. januar 2022

Københavns Vestegns Politi

Ung mand fængslet i sag om drabsforsøg

20-årig mand varetægtsfængslet i 4 uger. Han er mistænkt for drabsforsøg på en ligeledes 20-årige mand i Søborg i december.

25. januar 2022

Københavns Vestegns Politi

To mænd anholdt i drabssag

Her til morgen har Københavns Vestegns Politi anholdt to mænd, som mistænkes i en drabssag fra Hvidovre.