Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

28. december 2021 18:47

Status efter skudepisode i Brøndby

Politiet er fortsat massivt tilstede efter skyderi i Hallingparken i Brøndby

Blink, Københavns Vestegns Politi

Klokken 13.13 modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om, at en ung mand var ramt af skud på adressen Hallingparken ud for nr. 2 i Brøndby. Et stort antal politipatruljer blev sendt til stedet, og her kunne det konstateres, at en 22-årig mand var alvorligt såret af flere skud, og han blev derfor med det samme bragt på hospitalet med ambulance. Efterfølgende blev den unge mand erklæret død på hospitalet. De pårørende er underrettet.

”Det er endnu alt for tidligt at sige om der kan være en forbindelse mellem denne skudepisode, og de andre skyderier, der har været i Københavnsområdet de sidste uger – men det indgår naturligvis i den fortsatte efterforskning", siger politidirektør Kim Christiansen.

Vidner her set to personer løbe fra stedet umiddelbart efter skyderiet. Den ene beskrives som 170-180 cm høj, under 30 år og ikke etnisk dansk af oprindelse. Personen var iført mørkt tøj.

I forbindelse med efterforskningen, er en person anholdt, og politiet er nu i gang med at afklare hans rolle i sagen.

En af Københavns Vestegns Politis mobile politistationer er nær gerningsstedet, og her kan vidner til skudepisoden henvende sig og tale personligt med politiet, både angående trygheden i området, men i særdeleshed angående eventuelle iagttagelser. Det er også muligt at ringe til Københavns Vestegns Politi hele døgnet på 43861448.
Ud over den mobile politistation og de mange efterforskere på gerningsstedet, er Københavns Vestegns Politi tilstede med et større antal patruljer og lokalpoliti i området. Det sker for at genoperette trygheden i området.
”At skyde sådan i et beboelsesområde er fuldstændig uacceptabelt og vi har sat massivt ind for at stoppe gerningsmændene og strafforfølge dem", siger politidirektør Kim Christiansen.

 

Pressekontakt:

via pressetelefon 40263704
 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

29. november 2023

Københavns Vestegns Politi

To unge anholdt for knivstikkeri

To unge på 15 og 16 år er anholdt for drabsforsøg med kniv i Hvidovre den 1. november.

23. november 2023

Københavns Vestegns Politi

Nu ruller lokalpolitiet ud nær dig

Hvordan narrer du indbrudstyve og svindlere, så de ikke tømmer din bolig og lænser din bankkonto? Nu rejser lokalbetjente rundt på Vestegnen med tip, trick og fiduser til dig om at undgå tyve i juletiden og svindlere hele året.

16. november 2023

Københavns Vestegns Politi

Mand idømt 3 års fængsel og udvisning for mishandling og psykisk vold mod kone og børn.

37-årig mand fra Ballerup dømt for årelang negativ social kontrol og mishandling af ægtefælle og børn