Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

30. januar 2023 11:28

Status efter skudepisode i Brøndby

Politiet søger vidner efter skudepisoden i går eftermiddags i Brøndby Strand

Københavns Vestegns Politi

Klokken 16.16 søndag eftermiddag modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om, at en ung mand var blevet ramt af skud i benet. Den unge mand var kort før blevet indleveret på Hvidovre Hospital og var nu under behandling. 
Efterfølgende fastslog den indledende efterforskning, at gerningsstedet var nord for Brøndby Strand Kirke på adressen Brøndby Strand Centrum 90. Ved søgning i området med politihunde, blev der fundet to patronhylstre, som politiet vurderer, stammer fra skudepisoden.

Skudofret er en 18-årig mand fra lokalmiljøet, og han blev i går meldt uden for livsfare.

”Efterforskningen er på et indledende stadie, og det er derfor for tidligt at lægge sig fast på et motiv. Vi opfordrer vidner, der har set noget omkring Brøndby Strand Kirke i tiden før anmeldelsestidspunktet, eller i øvrigt har viden om sagen, om at kontakte os,” siger politikommissær Henrik Hougaard.

Vidner der har oplysninger i sagen, kan ringe til Københavns Vestegns Politi hele døgnet på 43861448 - eller kontakte vores betjente i den mobile politistation, som er i området i dag. Her kan alle borgere komme forbi – også blot for at tale med en politimand.

 

Pressekontakt:

Politikommissær Henrik Hougaard via pressetelefon 40263704
 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

Flere nyheder

15. marts 2023

Københavns Vestegns Politi

Status på efterforskning i sag om knivdrab i Høje-Taastrup

Politiet er fortsat i gang med at gennemgå overvågningsvideo og andre spor.

14. marts 2023

Københavns Vestegns Politi

Fremstillet for påsat brand

54-årige mand fremstillet i grundlovsforhør for forsætlig brandstiftelse i Rødovre. Retten valgte at opretholdt hans anholdelse i 3x24 timer

14. marts 2023

Københavns Vestegns Politi

Stalker skal nu et år i fængsel

Retten i Glostrup har idømt en før ustraffet mand et års ubetinget fængsel for at true og telefonchikanere en ex-kæreste i cirka fem måneder.

Forslag