Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

17. november 2022 19:25

Status efter skudepisode i Brøndbyøster

En mand er torsdag eftermiddag skudt og dræbt på Brøndby Nord Vej. En Skoda stationcar blev kort efter fundet i brand på Nybovej. Politiet efterlyser vidner til begge episoder.

Københavns Vestegns Politi

Efter anmeldelser om skyderi i dag kl. 14.30 på Brøndby Nord Vej rykkede Københavns Vestegns Politi talstærkt ud til stedet. 

Her var en mand ramt af skud, han blev kørt til hospitalet men afgik ved døden. Der er tale om en mand i slutningen af 20’erne fra Brøndby. De pårørende er underrettet. 

Københavns Vestegns Politi frigiver ikke yderligere oplysninger om dræbte på nuværende tidspunkt.

 

Skoda sat i brand

En mørk Skoda Octavia stationcar er set køre væk fra Brøndby Nord Vej efter skudepisoden. 

Klokken 14.45 blev en tilsvarende Skoda Octavia stationcar fundet i brand på Nybovej, hvilket er cirka seks kilometer fra Brøndby Nord Vej. 

Københavns Vestegns Politi efterforsker lige nu episoderne på Brøndby Nord Vej og Nybovej ud fra en formodning om, at der kan være en sammenhæng. 

 

Politiet efterlyser vidner

”Vi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt i forbindelse med skudepisoden på Brøndby Nord Vej omkring klokken 14.30 eller kort efter på Nybovej ved den brændende bil. Vi hører også gerne, hvis nogen har set en mørk Skoda Octavia køre på ruten mellem Brøndby Nord Vej og Nybovej,” siger politiinspektør Mogens Lauridsen.

Politiinspektøren oplyser, at efterforskningen stadig er i en indledende fase, at der efterforskes bredt, og at det er for tidligt at sige noget om motiver, miljøer og mulige relationer.

Han ønsker ikke at kommentere efterforskningen yderligere i dag udover, at episoden bærer præg af at være målrettet.

Københavns Vestegns Politis lokalpoliti har torsdag aften en mobil politistation på Brøndby Nord Vej og vidner eller beboere i området, som ønsker at tale med politiet, er velkomne forbi.

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes døgnet rundt på telefon 4386 1448.

 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

Flere nyheder

1. december 2022

Københavns Vestegns Politi

Dom i sag om frihedsberøvelse og mishandling i Pakistan

Et forældrepar er i dag blevet idømt henholdsvis 3 og 1 års fængsel.

29. november 2022

Københavns Vestegns Politi

Røvere forklædt som politifolk dømt

Tre mænd idømt mellem 1 år og 3 måneders og halvandets års fængsel for at have begået røveri i Ishøj, mens de var forklædt som politifolk.

25. november 2022

Københavns Vestegns Politi

Seks år i fængsel for voldtægter

Retten i Glostrup har i dag idømt en 29-årig mand fra Ishøj seks års ubetinget fængsel for at voldtage en 14-årig dreng og for at forsøge at afpresse ham til flere voldtægter cirka to år efter.

Forslag