Spring til hovedindhold

Forslag

To mænd anholdt for drabsforsøg

Københavns Vestegns Politi har i går aftes anholdt to mænd på henholdsvis 24 og 27 år. De er mistænkt for at have medvirket til et drabsforsøg i Høje Taastrup fredag den 20. marts 2020.

MC'ere, Københavns Vestegns Politi

Ifølge politiets efterforskning, overfaldt de to sammen med flere andre gerningsmænd, en 22-årig mand på en p-plads ud for Skagensgade 3 i Høje Taastrup fredag den 20. marts kl ca. 19.45. I forbindelse med overfaldet blev den 22-årige tildelt et kraftigt knivstik i nakken.

Politiet leder efter yderligere gerningsmænd

Siden drabsforsøget har Københavns Vestegns Politi efterforsket sagen intensivt og det er på baggrund af den efterforskning, at politiet i går kunne anholde de to mænd.
”Jeg er tilfreds med, at det er lykkedes at anholde to mistænkte i denne grove sag. Det er dog vores vurdering, at der fortsat er gerningsmænd på fri fod i denne sag og derfor forsætter efterforskningen,” siger politikommissær Henrik Hougaard.

Anklagemyndigheden fremstiller i løbet af formiddagen de to mænd i retten i Glostrup. Her vil der blive bedt om lukkede døre.

Af hensyn til den forsatte efterforskning har Københavns Vestegns Politi ikke yderligere kommentarer i sagen

 

Flere nyheder

8. april 2020

Københavns Vestegns Politi

Visitationszone i dele af Rødovre

Politidirektøren for Københavns Vestegns Politi har i dag besluttet at indføre visitationszone i dele af Rødovre kommune fra i aften onsdag den 8. april 2020 kl. 20 til fredag den 17. april 2020 kl. 18.

6. april 2020

Københavns Vestegns Politi

Politidirektør: Corona under lup i påsken

Selvom flertallet af borgerne på Vestegnen følger myndighedernes anbefalinger og de midlertidige corona-regler, løfter politidirektør Kim Christiansen pegefingeren og varsler flere bøder.

5. april 2020

Københavns Vestegns Politi

Pressebriefing: Københavns Vestegns Politis håndtering af corona-situationen i påsken

Mandag formiddag kl 10 afholder Københavns Vestegns Politi en kort pressebriefing, hvor vi vil beskrive hvordan politiet vil håndtere forsamlingsforbud mv. på Vestegnen i påsken – og hvilke forventninger vi har til borgerne

Afvis cookies