Spring til hovedindhold

Forslag

To unge mænd sigtet for tyveri af håndsprit

Københavns Vestegns Politi har sigtet to unge mænd for i sidste uge at have stjålet håndsprit på Herlev Hospital

Københavns Vestegns Politi

De to unge mænd er 17 og 18 år. Den ene blev anholdt i morges og den anden meldte sig selv senere på formiddagen. De to er sigtet for at have stjålet ca. 13 poser med håndsprit på Herlev Hospital torsdag eftermiddag den 12. marts.
”Jeg er tilfreds med, at vi nu har fat i de to mistænkte. Det er blandt andet lykkedes på grund af gode vidner og årvågne borgere," siger politikommissær Andreas Mollerup, som tilføjer at sagen her understreger, med hvilken alvor, politiet ser på tyverier af værnemidler i den nuværende situation.

Sagen har ikke forbindelse til den hændelse på Herlev Hospital, som blev beskrevet i pressemeddelelse fra 18. marts.

(Se link)

Pressekontakt:

Andreas Mollerup via pressetelefon 40263704

 

Flere nyheder

8. april 2020

Københavns Vestegns Politi

Visitationszone i dele af Rødovre

Politidirektøren for Københavns Vestegns Politi har i dag besluttet at indføre visitationszone i dele af Rødovre kommune fra i aften onsdag den 8. april 2020 kl. 20 til fredag den 17. april 2020 kl. 18.

6. april 2020

Københavns Vestegns Politi

Politidirektør: Corona under lup i påsken

Selvom flertallet af borgerne på Vestegnen følger myndighedernes anbefalinger og de midlertidige corona-regler, løfter politidirektør Kim Christiansen pegefingeren og varsler flere bøder.

5. april 2020

Københavns Vestegns Politi

Pressebriefing: Københavns Vestegns Politis håndtering af corona-situationen i påsken

Mandag formiddag kl 10 afholder Københavns Vestegns Politi en kort pressebriefing, hvor vi vil beskrive hvordan politiet vil håndtere forsamlingsforbud mv. på Vestegnen i påsken – og hvilke forventninger vi har til borgerne

Afvis cookies