Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

8. april 2020 20:29

Visitationszone i dele af Rødovre

Politidirektøren for Københavns Vestegns Politi har i dag besluttet at indføre visitationszone i dele af Rødovre kommune fra i aften onsdag den 8. april 2020 kl. 20 til fredag den 17. april 2020 kl. 18.

Oversigtskort visitationszone Rødovre

Beslutningen medfører, at politiet i perioden kan foretage stikprøvevis besigtigelse af personers legeme, undersøgelse af tøj og andre genstande samt køretøjer i et nærmere anvist geografisk område for at forebygge, at nogen foretager strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd.
 
Visitationszonen er indført, fordi politiet vurderer, at der er en igangværende konflikt mellem to kriminelle grupperinger, som holder til henholdsvis i Husum og i en del af Rødovre.
 
"Visitationszonen skal skabe tryghed for borgerne i området, gøre det let for vores betjente at undersøge personer og biler for våben og dermed gøre det svært for kriminelle at skabe utryghed for beboerne," siger politiinspektør Mogens Lauridsen, Københavns Vestegns Politi.
 
Politiinspektøren tilføjer, at Københavns Vestegns Politi har skærpet opmærksomheden mod de kriminelle miljøer, øget tilstedeværelsen i visitationszonen og samarbejder tæt med Københavns Politi.
 

Her gælder visitationszonen

Visitiationszonen er afgrænset af Slotsherrensvej, Rødovrevej, Veronikavej, Randrupvej, Damhus Boulevard, Frøslevvej, kommunegrænsen mod Hvidovre kommune, kommunegrænsen mod Brøndby Kommune, Korsdalvej, Rødovre Parkvej, Tårnvej og Slotsherrensvej. 

 Se oversigtskort.

Københavns Vestegns Politi har ikke flere kommentarer til sagen for nu.

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

25. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Søg penge til at hjælpe børn og unge

Nu kan du søge en fond om penge til et skoleophold, en uddannelse eller et kursus til et barn eller ung, som skal hjælpes på en bedre kurs i livet.

19. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

6 måneders fængsel for deling af intime billeder

34-årig mand fra Rødovre idømt fængsel for omfattende deling af intime billeder på hjemmeside.

17. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Seks anholdt for frihedsberøvelse og afpresning

Søndag eftermiddag og aften er seks personer anholdt og sigtet for hver deres rolle i en straffesag, hvor en mand blev frihedsberøvet lørdag aften og udsat for vold. Hans familie blev forsøgt afpresset for penge.