Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

1. december 2021 15:11

Visitationszoner og opholdsforbud på Vestegnen ophæves

Efter nogle uger med ro i bandemiljøet på Vestegnen, ophæver politiet i aften det opholdsforbud og de visitationszoner, der blev oprettet efter uro mellem to grupperinger.

Blå blink, Københavns Vestegns Politi

Opholdsforbuddet mod et tilholdssted i Brøndby og visitationszonerne i dele af Brøndby, Gladsaxe og Herlev blev oprettet onsdag den 17. oktober 2021 på baggrund af en voldelige konflikt mellem to grupperinger i hovedstadsområdets bandemiljø. 

I perioden er der i alt foretaget 15 visitationer og det har medført 1 sigtelse.

Selvom zonerne nu bliver ophævet, fortsætter Københavns Vestegns Politi indsatsen mod de kriminelle miljøer. 

”Vi fortsætter patruljeringen, og vores betjente har mulighed for at visitere og ransage, hvis de støder på mistænkelige personer. Derudover vil vi også i den kommende tid holde meget skarpt øje med situationen i bandemiljøet.” siger politiinspektør Michael Hellensberg og understreger at opholdsforbud og visitationszoner kan blive genindført med kort varsel, hvis det viser sig nødvendigt.
 

19. maj 2022

Københavns Vestegns Politi

Idømt 5 år og 9 måneders fængsel for drabsforsøg

17-årig dømt for to knivoverfald i Taastrup

17. maj 2022

Københavns Vestegns Politi

Endnu et forhold om voldtægtsforsøg i omfattende overgrebssag

Anklagemyndigheden hos Københavns Vestegns Politi har rejst tiltale mod en 29-årige mand for at have udsat endnu en ung mand for voldtægtsforsøg.

6. maj 2022

Københavns Vestegns Politi

Mand anholdt for drab i Herlev i 2016

Københavns Vestegns Politi har anholdt en 28-årig mand, som er mistænkt for at have dræbt en kvinde i Elverparken i Herlev i 2016. Manden bliver fremstillet i grundlovsforhør her til formiddag.