Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

28. september 2021 13:56

20-årig mand sigtet for drabsforsøg i Herning

En 20-årig mand blev i dag ved retten i Herning fængslet til den 20. oktober. Manden er sigtet for drabsforsøg, men retten fandt, at der alene var begrundet mistanke om grov vold. I alt er tre mænd sigtet i sagen.

Onsdag den 3. marts 2021 blev en 21-årig mand overfaldet foran sygehuset i Herning og blandt andet stukket flere gange i ryggen med en kniv.

En 20-årig mand blev i går, mandag den 27. september 2021, anholdt i sagen og sigtet for drabsforsøg. I dag blev han i et grundlovsforhør ved retten i Herning varetægtsfængslet indtil den 20. oktober, hvor varetægtsfængslingen for to andre personer i samme sagskompleks udløber. Ved grundlovsforhøret i dag fandt retten alene, at der var begrundet mistanke om grov vold.

Den 20-årige mand er den tredje sigtede i sagen. To andre mænd på henholdsvis 19 og 26 år er også blevet sigtet for drabsforsøget. De sad i forvejen varetægtsfængslet for blandt andet ulovlig våbenbesiddelse.
Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi er der tale om et internt opgør i det kriminelle miljø i Herning.

Den 20-årige mand nægter sig skyldig og tog forbehold for at kære.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

20. maj 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

2 gange 7 års fængsel i sag om særdeles grov vold

Retten i Herning har i dag idømt en mand og en kvinde syv års fængsel i en sag om blandt andet vold af særligt rå, brutal eller farlig karakter.

11. maj 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Tre unge mænd tiltalt for drabsforsøg og våbenbesiddelse

Den 8. maj sidste år fandt Midt- og Vestjyllands Politi et fuldautomatisk skydevåben i en lejlighed i Silkeborg, hvorefter to personer blev varetægtsfængslet. Efterfølgende er de to samt en tredje person også blevet sigtet for et drabsforsøg begået den 3. marts 2021. I morgen, torsdag den 12. maj 2022, starter retssagen mod dem ved retten i Herning.

4. maj 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

26-årig mand idømt fængsel for større brandstiftelse

En 26-årig mand fra Thisted er i dag ved retten i Holstebro blevet idømt et år og ni måneders fængsel for tilbage i januar at have startet en brand på en ejendom i Hurup, Thy. Den 26-årige modtog dommen.