Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

25. marts 2021 10:20

31-årig mand anholdt for voldtægt af ældre kvinde

Midt- og Vestjyllands Politi har anholdt en 31-årig mand sigtet for voldtægt af en 68-årig kvinde i Silkeborg.

Lidt før klokken 6.30 torsdag morgen den 25. marts 2021 modtog Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse fra en 68-årig kvinde i Silkeborg. Kvinden forklarede, at en mand var kravlet ind ad hendes soveværelsesvindue og havde voldtaget hende.

Kvinden fik mulighed for at flygte. Hun råbte om hjælp, og to vidner, der kom til, foretog en civil anholdelse af manden – en 31 årig mand fra Silkeborg.

Manden vil senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Viborg med krav om varetægtsfængsling. Midt- og Vestjyllands Politi forventer at anmode om dørlukning, og politiet har derfor på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger om sagen.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

20. september 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Silkeborgtunnelen helt lukket i fire timer torsdag den 26. september

På grund af en myndighedsfælles øvelse vil Silkeborgmotorvejen i op til fire timer torsdag være spærret for trafik i begge retninger ved Silkeborgtunnelen. Det drejer sig om tidsrummet 9.30-13.30, men allerede fra klokken 9 skal bilisterne forvente længere rejsetid end normalt på strækningen.

19. september 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

36-årig mand dømt for vold og voldtægt

Retten i Viborg har i dag idømt en 36-årig mand tre år og tre måneders fængsel for vold og voldtægt af flere kvinder.

19. september 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Fem beboere på Kærshovedgård dømt i narkosag

Fire udenlandske mænd og en udenlandsk kvinde er idømt fængselsstraffe for besiddelse og handel med narkotika. Alle de dømte var på gerningstidspunktet beboere på Udrejsecenter Kærshovedgård.