Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

25. marts 2021 10:20

31-årig mand anholdt for voldtægt af ældre kvinde

Midt- og Vestjyllands Politi har anholdt en 31-årig mand sigtet for voldtægt af en 68-årig kvinde i Silkeborg.

Lidt før klokken 6.30 torsdag morgen den 25. marts 2021 modtog Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse fra en 68-årig kvinde i Silkeborg. Kvinden forklarede, at en mand var kravlet ind ad hendes soveværelsesvindue og havde voldtaget hende.

Kvinden fik mulighed for at flygte. Hun råbte om hjælp, og to vidner, der kom til, foretog en civil anholdelse af manden – en 31 årig mand fra Silkeborg.

Manden vil senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Viborg med krav om varetægtsfængsling. Midt- og Vestjyllands Politi forventer at anmode om dørlukning, og politiet har derfor på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger om sagen.

Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

12. maj 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

Advokat dømt for underslæb

En advokat har mistet retten til at drive advokatvirksomhed, efter han i dag blev kendt skyldig i underslæb. Den 52-årige mand fik desuden et års betinget fængsel.

7. maj 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

Midt- og Vestjyllands Politi efterforsker flere mistænkelige breve

Inden for det seneste døgns tid har flere forskellige politikredse modtaget anmeldelser om trusselsbreve indeholdende pulver. Det pulver, der indtil videre er undersøgt, har vist sig at være ufarligt. Midt- og Vestjyllands Politi håndterer den samlede efterforskning.

6. maj 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

Syv personer idømt fængselsstraf for produktion af skunk i tre forskellige laboratorier

Retten i Herning har idømt syv personer – seks mænd og en kvinde – fængselsstraffe på mellem 10 måneder og 2 år og 3 måneder for skunkproduktion. To af de dømte har udbedt sig betænkningstid.