Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

4. september 2024 11:26

66-årig morsingbo dømt for blufærdighedskrænkelse

En 66-årig mand fra Mors fik en straf på 20 dages betinget fængsel, da han i dag ved Retten i Holstebro blev dømt for blufærdighedskrænkelse af to mænd, som han på gerningstidspunktet var chef for.

To unge mænd har fået deres blufærdighed krænket af chefen på en arbejdsplads på Mors. Det slog Retten i Holstebro i dag, onsdag den 4. september 2024, fast.

Begge mænd var 19-20 år, da krænkelserne stod på. Den nu 66-årige chef blev fundet skyldig i at have krænket blufærdigheden hos en af de to unge mænd ved i 2018 at have bidt ham i øret under et kram. Den 66-årige morsingbo blev også dømt for at have krænket den anden mands blufærdighed ved - i en periode på et års tid fra omkring den 1. september 2020 - gentagne gange at have befølt den ansatte på numsen og øreflipperne, taget fast greb om hans baller og ved at have presset ham ind til sig.

Retten valgte at idømme den 66-årige mand en straf på 20 dages betinget fængsel.

"Det, jeg synes, man skal hæfte sig ved her, er, at retten har slået fast, at der ér tale om egentlig blufærdighedskrænkelse. Det er ikke en acceptabel omgangsform på en arbejdsplads", siger anklager Cecilie Pedersen, der har ført sagen for anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Den 66-årige mand valgte at anke dommen på stedet.

 

Særligt til pressen:

Ved flere spørgsmål kan pressen kontakte anklager Cecilie Pedersen, anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi: 6197 0594

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

5. september 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Landbetjent-stilling i Nørre Snede nedlægges

Landbetjenten i Nr. Snede stopper den 1. oktober. De borgernære opgaver varetages fremover af nærpolitiet i Ikast i samarbejde med lokalpolitiet i Herning.

3. september 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Kærshovedgård-beboer tiltalt for uagtsomt manddrab

En 34-årig mand er tiltalt for uagtsomt manddrab under særligt skærpende omstændigheder, da han i april kørte frontalt ind i en modkørende kvindelig bilist.

29. august 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

35-årig dømt for hacking og blufærdighedskrænkelse

En 35-årig mand er ved retten i Viborg idømt to års fængsel i omfattende sag om hacking og blufærdighedskrænkelse.