Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

21. november 2023 07:51

En mand afgået ved døden efter knivstikkeri i Herning

En 26-årig mand er natten til tirsdag afgået ved døden efter knivstikkeri i Lund ved Herning. En 23-årig mand er anholdt, sigtet for drab.

Kort før klokken 02.00 natten til tirsdag fik Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse om knivstikkeri på PotentialeHotellet i Lund ved Herning og at en person var løbet fra stedet.

Den 26-årige blev erklæret død på stedet. De pårørende er underrettet.

Kl. 02.23 blev den formodede gerningsmand, en 23-årig mand, anholdt i Herning. Han vil senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør.

Både den afdøde og den formodede gerningsmand har tilknytning til PotentialeHotellet i Lund, der er et forsorgshjem for unge.

I forbindelse med at politiets patruljer har søgt efter spor, har Herning-motorvejen været afspærret i begge retninger i ca. en halv time. Den er genåbnet. Politiet beklager, de gener, som afspærringen har medført, men håber på forståelse for, at det var nødvendigt i forbindelse med sporsikring og efterforskning.

 

Politiet er fortsat til stede flere steder i Herning i forbindelse med blandt andet sporsikring.

Midt- og Vestjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger om sagen på nuværende tidspunkt.


Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

7. december 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

Politiet anholder endnu en mand for drabsforsøg i Ikast

Midt- og Vestjyllands Politi har i dag anholdt og sigtet en 20-årig mand for drabsforsøg i Ikast. I forvejen sidder en anden 20-årig mand varetægtsfængslet i sagen.

6. december 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

Efterlysning: Har du set 41-årige Kathrine?

Midt- og Vestjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde en 41-årig kvinde, der har været forsvundet omkring et døgn.

29. november 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

23 ransagninger i Tramadolsag

23 personer fik tirsdag besøg af betjente fra Midt- og Vestjyllands Politi, fordi de var blevet identificeret som købere af Tramadol-piller via en salgstelefon. En telefon, som politiet fandt i forbindelse med beslaglæggelsen af mere en 18.000 Tramadolpiller i august 2023.