Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

27. januar 2021 13:17

Fire unge mænd dømt for grov vold i sag om knivstikkeri

Tirsdag eftermiddag blev der afsagt dom i sagen om et knivstikkeri begået mod to unge mænd i Holstebro i april sidste år. Fire unge mænd er kendt skyldige, og blev alle idømt fængselsstraffe.

Retten i Holstebro har afsagt dom i en sag om et knivstikkeri, der blev begået sidste år i boligområdet Trekanten i Holstebro.

Her blev to unge mænd stukket med kniv, den ene to gange i brystet og den anden i ballen, mens de forurettede også begge blev udsat for slag i hovedet og på overkrop med slagvåben. Den ene fik yderligere et snitsår på inderlåret. Ingen af de to ofre har været i livsfare som følge af overfaldet.

Retten fandt, at de fire gerningsmænd havde begået overfaldet i forening og fastsatte følgende straffe derefter.
• 23-årig mand idømt 1 år og 9 måneder samt udvisning
• 22-årig mand idømt 1 år og 3 måneder
• 21-årig mand idømt 1 år og fik en advarsel om udvisning
• 21-årig mand idømt 1 åg of fik en advarsel om udvisning
• 21-årig mand blev frifundet

”Jeg er tilfreds med dommene, der er et klart udtryk for, at det naturligvis er alvorligt at begå vold med kniv”, siger Stinne Ørving Jensen, der er er anklager hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Tre af de dømte for overfaldet har siddet varetægtsfængslet siden 30. april 2020, mens de to resterende har været frihedsberøvet siden 14. maj. Den 22-årige modtog dommen, mens de tre andre udbad sig betænkningstid.

 

Kontaktperson for pressen

Anklager Stinne Ørving Jensen, tlf. 25289897

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

7. december 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

Politiet anholder endnu en mand for drabsforsøg i Ikast

Midt- og Vestjyllands Politi har i dag anholdt og sigtet en 20-årig mand for drabsforsøg i Ikast. I forvejen sidder en anden 20-årig mand varetægtsfængslet i sagen.

6. december 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

Efterlysning: Har du set 41-årige Kathrine?

Midt- og Vestjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde en 41-årig kvinde, der har været forsvundet omkring et døgn.

29. november 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

23 ransagninger i Tramadolsag

23 personer fik tirsdag besøg af betjente fra Midt- og Vestjyllands Politi, fordi de var blevet identificeret som købere af Tramadol-piller via en salgstelefon. En telefon, som politiet fandt i forbindelse med beslaglæggelsen af mere en 18.000 Tramadolpiller i august 2023.