Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

27. januar 2021 13:17

Fire unge mænd dømt for grov vold i sag om knivstikkeri

Tirsdag eftermiddag blev der afsagt dom i sagen om et knivstikkeri begået mod to unge mænd i Holstebro i april sidste år. Fire unge mænd er kendt skyldige, og blev alle idømt fængselsstraffe.

Retten i Holstebro har afsagt dom i en sag om et knivstikkeri, der blev begået sidste år i boligområdet Trekanten i Holstebro.

Her blev to unge mænd stukket med kniv, den ene to gange i brystet og den anden i ballen, mens de forurettede også begge blev udsat for slag i hovedet og på overkrop med slagvåben. Den ene fik yderligere et snitsår på inderlåret. Ingen af de to ofre har været i livsfare som følge af overfaldet.

Retten fandt, at de fire gerningsmænd havde begået overfaldet i forening og fastsatte følgende straffe derefter.
• 23-årig mand idømt 1 år og 9 måneder samt udvisning
• 22-årig mand idømt 1 år og 3 måneder
• 21-årig mand idømt 1 år og fik en advarsel om udvisning
• 21-årig mand idømt 1 åg of fik en advarsel om udvisning
• 21-årig mand blev frifundet

”Jeg er tilfreds med dommene, der er et klart udtryk for, at det naturligvis er alvorligt at begå vold med kniv”, siger Stinne Ørving Jensen, der er er anklager hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Tre af de dømte for overfaldet har siddet varetægtsfængslet siden 30. april 2020, mens de to resterende har været frihedsberøvet siden 14. maj. Den 22-årige modtog dommen, mens de tre andre udbad sig betænkningstid.

 

Kontaktperson for pressen

Anklager Stinne Ørving Jensen, tlf. 25289897

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

1. juni 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

Midt- og Vestjyllands Politi har fået egen båd

Når politiet i det midt- og vestjyske tager på grænsekontrol på vandet eller sejler ud og kontrollerer lystsejlere, er det nu i egen båd. Midt- og Vestjyllands Politi er nemlig for første gang nogensinde blevet bådejer.

31. maj 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

23-årig dømt for uagtsomt manddrab under vanvidskørsel

En 23-årig mand fra Silkeborg er idømt fem års ubetinget fængsel for uagtsomt manddrab. Han var fører af en bil, da han med høj hastighed kørte galt i en ulykke, der kostede en 16-årig passager livet.

30. maj 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

Koster fra indbrud haves - ejere søges

Midt- og Vestjyllands Politi fremlyser et større antal koster, der formodes at stamme fra indbrud i Midt- og Vestjylland.

Forslag