Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

4. juni 2020 10:40

Mand anholdt i Struer

Midt- og Vestjyllands Politi har torsdag morgen været massivt til stede på Nordvestvej i Stuer i forbindelse med en anmeldelse om våben og sprængstoffer i en lejlighed.

Politiet fik torsdag morgen kort før kl. 7.00 en anmeldelse fra en beboer i en lejlighed på Nordvestvej i Struer om, at han var i besiddelse af våben og sprængstoffer. Derfor rykkede politiet massivt ud til området og iværksatte afspærringer og evakuering af opgangen. Manden blev anholdt uden yderligere dramatik kl. 8.15.

Der har kort været mindre røgudvikling i lejligheden, men branden blev hurtigt slukket. Der skete ikke skade på de omkringliggende lejligheder.

Siden har politiet, med assistance fra Forsvaret, undersøgt lejligheden for våben og sprængstoffer. Der blev ikke fundet sprængstoffer i lejligheden og afspærringerne er nu ophævet. De evakuerede beboere i opgangen vil inden længe kunne vende tilbage til deres lejligheder.

Anklagemyndigheden er nu ved at vurdere, om den anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør.

Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

15. januar 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

Fire mænd får i alt 32 års fængsel for organiseret narkohandel i Skive-området

Fire hovedmænd i stort sagskompleks om narkohandel i Skiveområdet fik i dag deres dom. De skal alle fire i fængsel i årevis – blandt andet for salg af i alt 3,2 kilo kokain. To af dem udvises af Danmark.

11. januar 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

Skibsreder dømt for åger og brud på udlændingeloven

En vestjysk skibsreder har fået en betinget dom på halvandet års fængsel, og hans firma skal betale en bøde på tre millioner kroner for at have udnyttet to ghanesiske fiskere.

30. december 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

18-årig sigtet for affyring af fyrværkeri mod politiet

Midt- og Vestjyllands Politi har i dag rejst sin første sigtelse efter straffelovens § 119 b – den nye bestemmelse i straffeloven om angreb med genstande på personer i offentlig tjeneste eller hverv.