Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

9. januar 2022 11:59

Mand ramt af skud og afgået ved døden i forbindelse med jagt

En 57-årig mand er søndag morgen afgået ved døden efter at være blevet ramt af et skud under en jagt med en nær bekendt. De pårørende er underrettet.

Rettelse:

I den udsendte nyhed fra i går fremgik det, at en 65-årig jæger havde skudt mod det, han troede var et anskudt rådyr. Der er rettelig tale om et anskudt krondyr, hvilket er opdateret i nedenstående nyhed. Vi beklager fejlen.

 

---

 

En 57-mand fra Viborg-området er afgået ved døden, efter at han søndag morgen blev ramt af et skud under en jagt nær Sangildvej i Karup. På jagten deltog den 57-årige og en 65-årig medjæger.

De foreløbige undersøgelser viser, at den 65-årige under jagten afgav skud over en afstand på omkring 100 meter mod det, han troede var et anskudt krondyr. Det viste sig i stedet at være den 57-årige mand, som blev ramt.

Politiet modtog anmeldelsen om episoden kl. 08.11 og har indledningsvist sigtet den 65-årige for uagtsomt manddrab, mens flere sigtelser kan blive tilføjet efter afhøring samt nærmere undersøgelser af episoden og gerningsstedet.

Den 57-årige blev af en ambulancelæge erklæret død kl. 09.00.

De pårørende er blevet underrettet.

Sagen vil blive efterforsket hos lokalpolitiet i Silkeborg, og Midt- og Vestjyllands Politi har pt. ikke yderligere kommentarer.

 

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

29. august 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

35-årig dømt for hacking og blufærdighedskrænkelse

En 35-årig mand er ved retten i Viborg idømt to års fængsel i omfattende sag om hacking og blufærdighedskrænkelse.

28. august 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

To tyske drenge er afgået ved døden efter sandskred

De to drenge, der søndag blev begravet under et sandskred i Nr. Vorupør, er afgået ved døden.

25. august 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

To drenge på hospitalet efter ulykke på stranden i Thy

Politiets foreløbige undersøgelser tyder på, at to tyske drenge under leg havde gravet en hule i klitterne, og at det kan være det, der har udløst det skred, der begravede drengene under sand.