Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

9. januar 2022 11:59

Mand ramt af skud og afgået ved døden i forbindelse med jagt

En 57-årig mand er søndag morgen afgået ved døden efter at være blevet ramt af et skud under en jagt med en nær bekendt. De pårørende er underrettet.

Rettelse:

I den udsendte nyhed fra i går fremgik det, at en 65-årig jæger havde skudt mod det, han troede var et anskudt rådyr. Der er rettelig tale om et anskudt krondyr, hvilket er opdateret i nedenstående nyhed. Vi beklager fejlen.

 

---

 

En 57-mand fra Viborg-området er afgået ved døden, efter at han søndag morgen blev ramt af et skud under en jagt nær Sangildvej i Karup. På jagten deltog den 57-årige og en 65-årig medjæger.

De foreløbige undersøgelser viser, at den 65-årige under jagten afgav skud over en afstand på omkring 100 meter mod det, han troede var et anskudt krondyr. Det viste sig i stedet at være den 57-årige mand, som blev ramt.

Politiet modtog anmeldelsen om episoden kl. 08.11 og har indledningsvist sigtet den 65-årige for uagtsomt manddrab, mens flere sigtelser kan blive tilføjet efter afhøring samt nærmere undersøgelser af episoden og gerningsstedet.

Den 57-årige blev af en ambulancelæge erklæret død kl. 09.00.

De pårørende er blevet underrettet.

Sagen vil blive efterforsket hos lokalpolitiet i Silkeborg, og Midt- og Vestjyllands Politi har pt. ikke yderligere kommentarer.

 

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

19. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

19 klip og to frakendelser: Pas på hastigheden - også i weekenden

Nogle timers fartkontrol gav sidste weekend 140 hastighedssager. Sænk farten - det er afgørende for ulykkens alvor.

15. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

35-årig dømt til anbringelse på psykiatrisk afdeling for drabsforsøg

En 35-årig mand blev i dag dømt for to drabsforsøg, efter han den 13. september 2023 stak et ældre ægtepar med kniv. Retten dømte manden til anbringelse på en psykiatrisk afdeling uden længstetid.

12. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

En af to nattelivszoner ophæves i Viborg

Midt- og Vestjyllands Politi har besluttet at ophæve den ene af to nattelivszoner i Viborg. Det er nattelivszonen i området ved Sct. Hans Gade, der ophæves, mens nattelivszonen ved Gravene fastholdes.