Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

5. august 2021 10:37

Politiet efterforsker knivstikkeri i det kriminelle miljø i Herning

En 22-årig mand er natten til torsdag blevet stukket med et stikvåben i Herning. Han er efterfølgende død af sine kvæstelser.

Klokken 03 natten til torsdag ringede en 22-årig mand til alarmcentralen og fortalte, at han var blevet stukket i brystet. Han blev kørt til behandling på sygehuset i Herning, men hans liv stod ikke til at redde.

”Alt tyder foreløbigt på, at der er tale om et internt opgør i en gruppe med relation til narkomiljøet i Herning”, fortæller vicepolitiinspektør Kristian Larsen, der er stationsleder for lokalpolitiet i Herning.

Overfaldet skete i området ved Smedegade/Grønnegade. En intensiv efterforskning er i gang, og Midt- og Vestjyllands Politi er massivt til stede i området.

Den 22-årige mands pårørende er underrettet.
Af hensyn til efterforskningen har Midt- og Vestjyllands Politi ikke yderligere oplysninger om sagen på nuværende tidspunkt.

Særligt til pressen

Pressens kontaktperson: Vicepolitiinspektør og stationsleder Kristian Larsen, lokalpolitiet i Herning: 5116 7261

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

30. september 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Mand idømt fængsel for stump vold mod spæd datter

En 36-årig mand er ved retten i Herning kendt skyldig i at have udøvet vold mod sin egen datter i perioden fra datteren blev født og et halvt år frem. Manden nægter sig skyldig.

30. september 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Stor dusør udloves - ved du noget om branden på Borbjerg Mølle Kro?

I forbindelse med den verserende efterforskning af branden på Borbjerg Mølle Kro mangler Midt- og Vestjyllands Politi stadig afgørende spor, der kan føre til en opklaring af sagen. Nu udlover forsikringsselskabet en dusør på 100.000 kroner, hvis man kan komme med brugbare oplysninger om branden, der kan føre til en opklaring af sagen.

29. september 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Taxachauffør idømt fængsel for udnyttelse af kvinde med mental retardering

En 57-årig mandlig taxachauffør er ved retten i Herning i dag kendt skyldig i at have udnyttet en teenagepiges mentale retardering til at skaffe sig samleje og anden kønslig omgang med hende. Han nægter sig skyldig.

Forslag