Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

17. april 2020 11:12

Politiet holder ekstra øje ved skolevejene

Mens de små elever ér vendt tilbage til skolerne, så er skolepatruljerne ikke i gang endnu. Derfor har Midt- og Vestjyllands Politi lige nu særligt fokus på trafiksikkerheden omkring skolerne.

Skolebørn holder afstand - Halgård Skole

Morgentrafikken bærer igen præg af børn på vej til skole, og trafikanterne skal lige vænne sig til den øgede trafik omkring skolerne. Da de ældste klasser stadig fjernundervises, mangler mange skoler samtidig de skolepatruljer, der plejer at hjælpe eleverne over vejen. Midt- og Vestjyllands Politi har derfor skærpet sit fokus på trafiksikkerheden omkring skolerne.

”Vi forventer, at det i nogen grad kan sammenlignes med situationen omkring skolestart i august, hvor både forældre og øvrige trafikanter lige skal mindes om hensynsfuld kørsel. Derfor vil vi i den kommende uge være tilstede omkring skoledagens start og holde øje med, at skoledagen starter sikkert for kredsens skolebørn,” fortæller vicepolitiinspektør og leder af Færdselsafdelingen i Midt- og Vestjyllands politi, Henrik Glintborg.

Både beredskabspatruljer, færdselsbetjente og politiets fotovogne deltager i indsatsen. Der vil være fokus på både hastighed, forældrenes trafikale adfærd i forbindelse med aflevering, uopmærksomhed og brug af sele. Færdselsindsatsen omkring skolerne vil finde sted i næste uge, men allerede i går og i dag har vi besøgt flere skoler i Holstebro Kommune, heriblandt Halgård Skole, hvor billedet er fra. Dér var både styr på trafikken og afstanden.

 

Kontaktperson for pressen

Vicepolitiinspektør Henrik Glintborg, tlf. 30455805.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

1. juni 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

Midt- og Vestjyllands Politi har fået egen båd

Når politiet i det midt- og vestjyske tager på grænsekontrol på vandet eller sejler ud og kontrollerer lystsejlere, er det nu i egen båd. Midt- og Vestjyllands Politi er nemlig for første gang nogensinde blevet bådejer.

31. maj 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

23-årig dømt for uagtsomt manddrab under vanvidskørsel

En 23-årig mand fra Silkeborg er idømt fem års ubetinget fængsel for uagtsomt manddrab. Han var fører af en bil, da han med høj hastighed kørte galt i en ulykke, der kostede en 16-årig passager livet.

30. maj 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

Koster fra indbrud haves - ejere søges

Midt- og Vestjyllands Politi fremlyser et større antal koster, der formodes at stamme fra indbrud i Midt- og Vestjylland.

Forslag