Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

17. april 2020 11:12

Politiet holder ekstra øje ved skolevejene

Mens de små elever ér vendt tilbage til skolerne, så er skolepatruljerne ikke i gang endnu. Derfor har Midt- og Vestjyllands Politi lige nu særligt fokus på trafiksikkerheden omkring skolerne.

Skolebørn holder afstand - Halgård Skole

Morgentrafikken bærer igen præg af børn på vej til skole, og trafikanterne skal lige vænne sig til den øgede trafik omkring skolerne. Da de ældste klasser stadig fjernundervises, mangler mange skoler samtidig de skolepatruljer, der plejer at hjælpe eleverne over vejen. Midt- og Vestjyllands Politi har derfor skærpet sit fokus på trafiksikkerheden omkring skolerne.

”Vi forventer, at det i nogen grad kan sammenlignes med situationen omkring skolestart i august, hvor både forældre og øvrige trafikanter lige skal mindes om hensynsfuld kørsel. Derfor vil vi i den kommende uge være tilstede omkring skoledagens start og holde øje med, at skoledagen starter sikkert for kredsens skolebørn,” fortæller vicepolitiinspektør og leder af Færdselsafdelingen i Midt- og Vestjyllands politi, Henrik Glintborg.

Både beredskabspatruljer, færdselsbetjente og politiets fotovogne deltager i indsatsen. Der vil være fokus på både hastighed, forældrenes trafikale adfærd i forbindelse med aflevering, uopmærksomhed og brug af sele. Færdselsindsatsen omkring skolerne vil finde sted i næste uge, men allerede i går og i dag har vi besøgt flere skoler i Holstebro Kommune, heriblandt Halgård Skole, hvor billedet er fra. Dér var både styr på trafikken og afstanden.

 

Kontaktperson for pressen

Vicepolitiinspektør Henrik Glintborg, tlf. 30455805.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

27. februar 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

29-årig omsorgshjælper dømt for seksuelle overgreb på mindreårig

En 29-årig ansat på bosted får betinget fængselsstraf og frakendelse af retten til at arbejde med børn og unge i to år for seksuelle overgreb på mindreårig.

26. februar 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

To fjerkræavlere skal i fængsel og er frakendt retten til at have med dyr at gøre

Ved Retten i Viborg blev to landmænd i dag idømt fængsel og blev derudover frakendt retten til beskæftige sig med dyr for bestandigt.

16. februar 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

31-årig varetægtsfængslet: Mistænkt for indbrud i Silkeborg

Lokalpolitiet i Silkeborg har sigtet en 31-årig mand for indbrud. Politiet formoder, at den 31-årige kan være involveret i flere indbrud på egnen.