Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

25. september 2023 14:25

Politiet undersøger hændelsesforløb

Midt- og Vestjyllands Politi har sat gang i en undersøgelse af hændelsesforløbet omkring en politiforretning søndag den 24. september.

Søndag eftermiddag rykkede Midt- og Vestjyllands Politi ud til området omkring stutteri Viegård nord for Viborg på baggrund af en anmeldelse. Ifølge anmelderen stressede nogle borgeres tilstedeværelse i området flere heste på stutteriets grund.

På stedet traf politiet i alt otte borgere, som befandt sig i området fordelt i fem forskellige køretøjer.

Efter kontakt til borgerne besluttede politiet at bortvise borgerne fra området i 24 timer.

Midt- og Vestjyllands Politi har ved en intern gennemgang af hændelsen vurderet, at bortvisningen ikke skete efter den korrekte bestemmelse.

”Vi mener nu, at borgerne er blevet bortvist fra området efter en forkert bestemmelse, og det kan og vil vi selvfølgelig ikke bare lade stå, siger chefpolitiinspektør, Claus Hilborg fra Midt- og Vestjyllands Politi.

”Vi er nu i færd med at tage kontakt til de otte borgere med besked om, at bortvisningen ikke var berettiget, og at vi selvfølgelig beklager forløbet. Vi er nu i gang med at undersøge hændelsen for at afklare, hvordan vi håndterer en lignende situation bedre næste gang”.

”Vi har i øjeblikket en opgave i at sørge for, at der ikke opstår farlige situationer på vejene og omkring stutteriet. Men det er klart, at politiet skal have hjemmel i lovgivningen, til de ting vi gør”, siger chefpolitiinspektøren.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

29. november 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

23 ransagninger i Tramadolsag

23 personer fik tirsdag besøg af betjente fra Midt- og Vestjyllands Politi, fordi de var blevet identificeret som købere af Tramadol-piller via en salgstelefon. En telefon, som politiet fandt i forbindelse med beslaglæggelsen af mere en 18.000 Tramadolpiller i august 2023.

23. november 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

Grundlovsforhør: Beboer på udrejsecenter sigtet for blandt andet våbenbesiddelse

I forbindelse med en skudafgivelse på Udrejsecenter Kærshovedgård natten til onsdag er en beboer på udrejsecenteret blevet anholdt, sigtet for blandt andet våbenbesiddelse og trusler på livet. Manden fremstilles i dag i grundlovsforhør.

22. november 2023

Midt- og Vestjyllands Politi

34-årig mand idømt forvaring for en række voldtægter

En nu 34-årig mand fra Viborg er dømt for voldtægter begået i en periode fra 2003 til 2008 mod tre forskellige børn og for en voldtægt begået sidste år mod en 17-årig kvinde.