Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

16. september 2021 17:48

Risiko ved kontakt med badevand i Ringkøbing Fjord ved Hvide Sande

Der er sket et udslip af det farlige stof jernklorid i Ringkøbing Fjord ved Hvide Sande. Personer, der har været i fjorden i området syd for Hvide Sande skal være opmærksom på eventuelle symptomer på kontakt med jernklorid.

I forbindelse med en brand i en virksomhed på Langsand 34 i Hvide Sande i dag er der sket et udslip af det farlige stof jernklorid. Udslippet er sket på fjordsiden.

Advarslen vedrører personer, der torsdag den 16. september har været i vandet i Ringkøbing Fjord fra Langsand i Hvide Sande og ned til Karen Brands Vej, 1000 meter ud fra kysten og gælder frem til fredag den 17. september kl. 10.00.

Personer i det berørte område skal undlade at bade i Ringkøbing Fjord og i øvrigt undgå kontakt med jernklorid, som kan genkendes ved, at vandet er rødt. Derudover skal fisk og andre havdyr, som måtte være fanget i det berørte område, destrueres.

Hvis man har været i berøring med jernklorid og der opstår akut åndenød skal man kontakte læge. Såfremt man har fået jernklorid på sig skal man gå i bad og vaske sit tøj. Hvis man efterfølgende mærker svie, kløe eller udslæt, er der ikke grund til at gøre yderligere. Kontakt eventuelt egen læge.


Denne tekst bliver publiceret på tysk hurtigst muligt.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

19. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

19 klip og to frakendelser: Pas på hastigheden - også i weekenden

Nogle timers fartkontrol gav sidste weekend 140 hastighedssager. Sænk farten - det er afgørende for ulykkens alvor.

15. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

35-årig dømt til anbringelse på psykiatrisk afdeling for drabsforsøg

En 35-årig mand blev i dag dømt for to drabsforsøg, efter han den 13. september 2023 stak et ældre ægtepar med kniv. Retten dømte manden til anbringelse på en psykiatrisk afdeling uden længstetid.

12. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

En af to nattelivszoner ophæves i Viborg

Midt- og Vestjyllands Politi har besluttet at ophæve den ene af to nattelivszoner i Viborg. Det er nattelivszonen i området ved Sct. Hans Gade, der ophæves, mens nattelivszonen ved Gravene fastholdes.