Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

16. september 2021 17:48

Risiko ved kontakt med badevand i Ringkøbing Fjord ved Hvide Sande

Der er sket et udslip af det farlige stof jernklorid i Ringkøbing Fjord ved Hvide Sande. Personer, der har været i fjorden i området syd for Hvide Sande skal være opmærksom på eventuelle symptomer på kontakt med jernklorid.

I forbindelse med en brand i en virksomhed på Langsand 34 i Hvide Sande i dag er der sket et udslip af det farlige stof jernklorid. Udslippet er sket på fjordsiden.

Advarslen vedrører personer, der torsdag den 16. september har været i vandet i Ringkøbing Fjord fra Langsand i Hvide Sande og ned til Karen Brands Vej, 1000 meter ud fra kysten og gælder frem til fredag den 17. september kl. 10.00.

Personer i det berørte område skal undlade at bade i Ringkøbing Fjord og i øvrigt undgå kontakt med jernklorid, som kan genkendes ved, at vandet er rødt. Derudover skal fisk og andre havdyr, som måtte være fanget i det berørte område, destrueres.

Hvis man har været i berøring med jernklorid og der opstår akut åndenød skal man kontakte læge. Såfremt man har fået jernklorid på sig skal man gå i bad og vaske sit tøj. Hvis man efterfølgende mærker svie, kløe eller udslæt, er der ikke grund til at gøre yderligere. Kontakt eventuelt egen læge.


Denne tekst bliver publiceret på tysk hurtigst muligt.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

4. juli 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

20-årig mand fundet død i Nørresø

20-årig mand, der har været savnet siden lørdag, er torsdag aften fundet død.

3. juli 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Indbrudstyven udnytter ferien: Det her kan du selv gøre for at mindske risikoen for indbrud

Indbrudstyvene havde travlt sidste sommer. Følg de forebyggende råd og nedsæt risikoen for at blive ramt af indbrud i ferieperioden.

25. juni 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Sæson for ferieboligsvindel - 33 lejere snydt for feriebolig

Sommeren er højsæson for svindel med ferieboliger. En 25-årig mand fra Struer meldte i weekenden sig selv for svindel med ferieboligudlejning. Han havde udlejet en ferielejlighed til flere personer uden at have rådighed over lejligheden.