Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

28. april 2021 15:04

Større politiaktion på adresse i Silkeborg

Midt- og Vestjyllands Politi har nu afsluttet en politiopgave i Silkeborg, der påvirkede trafikken i Vestergade.

Midt- og Vestjyllands Politi har onsdag eftermiddag været massivt til stede på en adresse i Vestergade i Silkeborg. Årsagen var en konkret politiopgave, og under aktionen var Vestergade i Silkeborg delvist spærret, hvorfor bilisterne på stedet måtte finde alternative ruter.

 

- Vi var til stede på adressen i forbindelse med en konkret sag. Aktionen er igen overstået. Det forløb stille og roligt efter god dialog med den pågældende borger, som vi ønskede at få kontakt med, oplyser vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi Henrik Nielsen.

 

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser desuden, at aktionen ikke havde betydning for øvrige borgere end dem, der kortvarigt blev påvirket af de midlertidige trafikale ændringer.

Politiet har ikke yderligere at oplyse om hændelsen af hensyn til tavshedspligt og privatlivets fred.


Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

12. maj 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

Advokat dømt for underslæb

En advokat har mistet retten til at drive advokatvirksomhed, efter han i dag blev kendt skyldig i underslæb. Den 52-årige mand fik desuden et års betinget fængsel.

7. maj 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

Midt- og Vestjyllands Politi efterforsker flere mistænkelige breve

Inden for det seneste døgns tid har flere forskellige politikredse modtaget anmeldelser om trusselsbreve indeholdende pulver. Det pulver, der indtil videre er undersøgt, har vist sig at være ufarligt. Midt- og Vestjyllands Politi håndterer den samlede efterforskning.

6. maj 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

Syv personer idømt fængselsstraf for produktion af skunk i tre forskellige laboratorier

Retten i Herning har idømt syv personer – seks mænd og en kvinde – fængselsstraffe på mellem 10 måneder og 2 år og 3 måneder for skunkproduktion. To af de dømte har udbedt sig betænkningstid.