Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

15. september 2021 09:14

To mænd begæres varetægtsfængslet i drabssag

Midt- og Vestjyllands Politi har i går anholdt to unge mænd i Herning. Mændene, der er henholdsvis 21 og 22 år, er sigtet for drabet på en 22-årig mand.

Politiet var i går til stede på flere adresser i Herning. Her blev to personer anholdt og sigtet for et drab, der blev begået i begyndelsen af august.

 

Stort efterforskningsarbejde før anholdelse

En 22-årig mand blev om natten den 5. august 2021 stukket i brystet og døde kort tid efter af sine skader. Ifølge politiet tyder efterforskningen fortsat på, at der er tale om et internt opgør i en gruppe med relation til narkomiljøet i Herning.

”Vi har arbejdet intensivt med den her sag, og det er dét store efterforskningsarbejde, der gør, at vi i går kunne skride til anholdelse af de to personer. Vi kender fortsat ikke det konkrete motiv for knivstikkeriet, men det vil vi i den kommende efterforskning søge at afklare”, siger politikommissær Tue Nissen, der er leder af sektionen for personfarlig kriminalitet ved Midt- og Vestjyllands Politis centrale efterforskning. 

 

Grundlovsforhør onsdag

De anholdte er sigtet for manddrab efter straffelovens § 237. De fremstilles i dag kl. 10.00 i grundlovsforhør ved retten i Herning med krav om varetægtsfængsling. Af hensyn til den videre efterforskning vil anklagemyndigheden begære retsmødet holdt for lukkede døre, og politiet har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

30. september 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Mand idømt fængsel for stump vold mod spæd datter

En 36-årig mand er ved retten i Herning kendt skyldig i at have udøvet vold mod sin egen datter i perioden fra datteren blev født og et halvt år frem. Manden nægter sig skyldig.

30. september 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Stor dusør udloves - ved du noget om branden på Borbjerg Mølle Kro?

I forbindelse med den verserende efterforskning af branden på Borbjerg Mølle Kro mangler Midt- og Vestjyllands Politi stadig afgørende spor, der kan føre til en opklaring af sagen. Nu udlover forsikringsselskabet en dusør på 100.000 kroner, hvis man kan komme med brugbare oplysninger om branden, der kan føre til en opklaring af sagen.

29. september 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Taxachauffør idømt fængsel for udnyttelse af kvinde med mental retardering

En 57-årig mandlig taxachauffør er ved retten i Herning i dag kendt skyldig i at have udnyttet en teenagepiges mentale retardering til at skaffe sig samleje og anden kønslig omgang med hende. Han nægter sig skyldig.

Forslag