Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

29. december 2020 16:32

To mænd dømt for grov vold og knivstikkeri

To unge mænd skal i fængsel, efter de i dag blev dømt skyldige i vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter.

Den 10. juli 2020 blev to mænd overfaldet og stukket med kniv ved Rema 1000 på H.P. Hansens Vej i Herning. I dag den 29. december 2020 faldt der dom i sagen.

 

Fængselsdomme til to af de tre tiltalte

En 19-årig mand, der har været varetægtsfængslet siden den 12. juli 2020, blev idømt ét års ubetinget fængsel og tildelt advarsel om udvisning. En 20-årig mand, der har været varetægtsfængslet siden den 22. august 2020, blev ligeledes idømt ét års fængsel. En anden 20-årig mand, der ikke har været varetægtsfængslet, blev frifundet. De dømte modtog dommen.

”Jeg er godt tilfreds med, at de to blev dømt i fuldt omfang for de ting, de var tiltalt for. Nu vil vi i anklagemyndigheden vurdere, hvorvidt frifindelsen af den sidste og strafudmålingen for de to andre skal ankes”, siger anklagerfuldmægtig Michelle Pedersen fra anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi.

 

Kontaktperson for pressen

Michelle Pedersen, anklagerfuldmægtig ved anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi: 2151 8175.

Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

15. januar 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

Fire mænd får i alt 32 års fængsel for organiseret narkohandel i Skive-området

Fire hovedmænd i stort sagskompleks om narkohandel i Skiveområdet fik i dag deres dom. De skal alle fire i fængsel i årevis – blandt andet for salg af i alt 3,2 kilo kokain. To af dem udvises af Danmark.

11. januar 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

Skibsreder dømt for åger og brud på udlændingeloven

En vestjysk skibsreder har fået en betinget dom på halvandet års fængsel, og hans firma skal betale en bøde på tre millioner kroner for at have udnyttet to ghanesiske fiskere.

30. december 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

18-årig sigtet for affyring af fyrværkeri mod politiet

Midt- og Vestjyllands Politi har i dag rejst sin første sigtelse efter straffelovens § 119 b – den nye bestemmelse i straffeloven om angreb med genstande på personer i offentlig tjeneste eller hverv.