Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

29. december 2020 16:32

To mænd dømt for grov vold og knivstikkeri

To unge mænd skal i fængsel, efter de i dag blev dømt skyldige i vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter.

Den 10. juli 2020 blev to mænd overfaldet og stukket med kniv ved Rema 1000 på H.P. Hansens Vej i Herning. I dag den 29. december 2020 faldt der dom i sagen.

 

Fængselsdomme til to af de tre tiltalte

En 19-årig mand, der har været varetægtsfængslet siden den 12. juli 2020, blev idømt ét års ubetinget fængsel og tildelt advarsel om udvisning. En 20-årig mand, der har været varetægtsfængslet siden den 22. august 2020, blev ligeledes idømt ét års fængsel. En anden 20-årig mand, der ikke har været varetægtsfængslet, blev frifundet. De dømte modtog dommen.

”Jeg er godt tilfreds med, at de to blev dømt i fuldt omfang for de ting, de var tiltalt for. Nu vil vi i anklagemyndigheden vurdere, hvorvidt frifindelsen af den sidste og strafudmålingen for de to andre skal ankes”, siger anklagerfuldmægtig Michelle Pedersen fra anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi.

 

Kontaktperson for pressen

Michelle Pedersen, anklagerfuldmægtig ved anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi: 2151 8175.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

28. november 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Mand dømt for uautoriseret sæddonation

En 54-årig mand er ved retten i Herning dømt for at have distribueret sæd uden tilladelse fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

24. november 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

40-årig mand dømt for drabsforsøg

En 40-årig mand skal anbringes på en psykiatrisk afdeling uden tidsbegrænsning. Det slog Retten i Viborg i dag fast, da manden blev dømt for vold og forsøg på manddrab.

16. november 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Politiet retter opmærksomheden på de trafikanter, der har glemt den

I denne uge har Midt- og Vestjyllands Politi ekstra opmærksomhed rettet mod dem, der ikke er så opmærksomme i trafikken. Det sker i forbindelse med en landsdækkende kontrol af brugen af blandt andet håndholdt mobil. Og allerede i løbet af ugens første to dage, måtte politiet have bødeblokken frem 22 gange.

Forslag