Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

27. august 2020

Værtshus overtrådte forsamlingsforbuddet

Midt- og Vestjyllands Politi måtte onsdag aften lukke et værtshus i Herning. Der var omkring dobbelt så mange gæster som det tilladte antal.

Et værtshus i Herning havde onsdag aften lukket alt for mange gæster ind. Da vores patrulje kiggede forbi, var der omkring dobbelt så mange som det tilladte antal jf. COVID-19 reglerne. Patruljen måtte derfor lukke værtshuset, sende gæsterne hjem og sigte ejeren af værtshuset.

Coronavirusset er fortsat iblandt os, de særlige regler og retningslinjer gælder stadig, og politiet ser med stor alvor på de tilfælde, hvor reglerne brydes. 

Ejeren af værtshuset i Herning erkender at have overtrådt forsamlingsforbuddet. Han kan nu se frem til en bøde i omegnen af 10.000 kroner.
 

Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

7. september 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Lokalpolitiet i Silkeborg flytter i nye bygninger i 2022

Udbudsfasen er netop afsluttet og Bygningsstyrelsen har offentliggjort navnet på det firma, der skal stå for byggeriet af den politistation, der skal afløse de nuværende bygninger. Grindsted-firmaet K.G. Hansen fik opgaven.

30. august 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Mindre propelfly styrtet på Fur

Et mindre propelfly styrtede ned i forbindelse med afgang fra Fur kort efter kl. 16.00. To personer er omkommet og to personer er fløjet til Rigshospitalet.

21. august 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Fest og færdes med omtanke

Smittetrykket stiger i flere midt- og vestjyske byer. Her, hvor weekenden står for døren, opfordrer politiet midt- og vestjyderne til at feste og færdes med omtanke.

Afvis cookies