Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

27. august 2020 09:12

Værtshus overtrådte forsamlingsforbuddet

Midt- og Vestjyllands Politi måtte onsdag aften lukke et værtshus i Herning. Der var omkring dobbelt så mange gæster som det tilladte antal.

Et værtshus i Herning havde onsdag aften lukket alt for mange gæster ind. Da vores patrulje kiggede forbi, var der omkring dobbelt så mange som det tilladte antal jf. COVID-19 reglerne. Patruljen måtte derfor lukke værtshuset, sende gæsterne hjem og sigte ejeren af værtshuset.

Coronavirusset er fortsat iblandt os, de særlige regler og retningslinjer gælder stadig, og politiet ser med stor alvor på de tilfælde, hvor reglerne brydes. 

Ejeren af værtshuset i Herning erkender at have overtrådt forsamlingsforbuddet. Han kan nu se frem til en bøde i omegnen af 10.000 kroner.
 

Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

1. december 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Advarsel til webshoppere: Risikabelt at købe knive på nettet

Hver uge modtager Midt- og Vestjyllands Politi ulovlige knive, der er købt på udenlandske websites og senere opdaget i tolden på pakkens vej ind i Danmark. Ud over bøden kan det koste køberen de våbentilladelser og jagttegn, han/hun ellers har.

26. november 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Vær opmærksom, når du shopper på nettet - sådan undgår du at blive snydt!

Danskerne har for alvor taget det amerikanske shopping-fænomen Black Friday til sig, og igen i år går det løs med gode tilbud i butikkerne. Og hvis man vælger at shoppe på internettet, skal man være ekstra opmærksom, lyder det fra Midt- og Vestjyllands Politi, der kommer med en række gode råd til, hvordan man nemt kan undgå at blive snydt.

24. november 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Coronasag: Værtshusejer skal betale 20.000 kroner i bøde

En værtshusejer fra Salling brød coronareglerne. Mandag blev han kendt skyldig i to gange at have holdt sit værtshus åbent til for sent. Nu skal han betale 20.000 kroner i bøde.