Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

27. august 2020 09:12

Værtshus overtrådte forsamlingsforbuddet

Midt- og Vestjyllands Politi måtte onsdag aften lukke et værtshus i Herning. Der var omkring dobbelt så mange gæster som det tilladte antal.

Et værtshus i Herning havde onsdag aften lukket alt for mange gæster ind. Da vores patrulje kiggede forbi, var der omkring dobbelt så mange som det tilladte antal jf. COVID-19 reglerne. Patruljen måtte derfor lukke værtshuset, sende gæsterne hjem og sigte ejeren af værtshuset.

Coronavirusset er fortsat iblandt os, de særlige regler og retningslinjer gælder stadig, og politiet ser med stor alvor på de tilfælde, hvor reglerne brydes. 

Ejeren af værtshuset i Herning erkender at have overtrådt forsamlingsforbuddet. Han kan nu se frem til en bøde i omegnen af 10.000 kroner.
 

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

4. juli 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

20-årig mand fundet død i Nørresø

20-årig mand, der har været savnet siden lørdag, er torsdag aften fundet død.

3. juli 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Indbrudstyven udnytter ferien: Det her kan du selv gøre for at mindske risikoen for indbrud

Indbrudstyvene havde travlt sidste sommer. Følg de forebyggende råd og nedsæt risikoen for at blive ramt af indbrud i ferieperioden.

25. juni 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Sæson for ferieboligsvindel - 33 lejere snydt for feriebolig

Sommeren er højsæson for svindel med ferieboliger. En 25-årig mand fra Struer meldte i weekenden sig selv for svindel med ferieboligudlejning. Han havde udlejet en ferielejlighed til flere personer uden at have rådighed over lejligheden.