Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

19. april 2024 10:16

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 19. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 18. april 2024 kl. 07.00 til 19. april 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ingen

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Strandgårdsbakken, Føllenslev, Kalundborg

Garderhøjen, Strøby, Stevns

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Tyveri fra køretøjer:

Ingen

 

Påvirket bilist uden førerret – Fredensvej, Benløse, Ringsted

Kl. 10.19 blev en 30-årig mand fra Ringsted sigtet for kørsel uden førerret, som er administrativt inddraget samt i påvirket tilstand, da han kom kørende i østlig retning. Manden blev anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Sagen afgøres på et senere tidspunkt.

 

Færdselsuheld – Eriksmindevej, Greve

Kl. 10.29 var en 83-årig mand fra Greve involveret i et uheld, da han af ukendt årsag påkørte en parkeret bil og efterfølgende en lyskurve, hvorefter den 83-åriges køretøj fortsatte ind igennem en hæk og efterfølgende påkørte hans køretøj to parkerede biler, der befandt sig på den anden side af den påkørte hæk. Manden blev efter uheldet tilset af redningspersonale i en ambulance. Han var sluppet fra uheldet uden at komme alvorligt til skade.

 

Røgudvikling i hus – Knudsvej, Lille-Skensved, Køge

Kl. 10.43 modtog politiet en anmeldelse om røgudvikling i et hus fra en lokal 55-årig mand, som havde bemærket et røgslør ved huset. Manden havde sørget for, at en 81-årig kvinde, der bor i huset, kom ud i sikkerhed. Politi og redning kom frem til stedet, hvor de fik luftet ud og standset røgudviklingen. Det viste sig, at det var madlavning i en mikrobølgeovn, der havde forårsaget røgen. Den 81-årige kvinde kørt til tjek på sygehuset.

 

Bedrageri – Holbæk

KL. 13.58 anmeldte en kvinde i 30'erne fra Holbæk Kommune at hun var blevet udsat for bedrageri. Kvinden havde over en periode på et par uger korresponderet med en person om handel med kryptovaluta.

 

Kvinden havde foretaget en handel med et mindre beløb, som den ukendte person havde stået for, og hvor kvinden havde fået udbetalt en lille gevinst. Den 34-årige havde efterfølgende overført omkring 200.000 kr. til nye handler med kryptovaluta, men det gik efterfølgende op for kvinden, at hun var blevet snydt og havde mistet sine penge. Kvinden anmeldte bedrageriet til politiet, der nu skal efterforske sagen for at forsøge at finde frem til kvindens penge og den person, der bedragede kvinden.

 

Overtrædelse af beredskabsloven – Solholmsvej, Svinninge

Kl. 16.20 modtog politiet et alamopkald om brand fra en kvinde, der oplyste, at hun tidligere på dagen havde fjernet ukrudt rundt om et skur med en ukrudtsbrænder. Senere på dagen hørte hun, at det gnistrede fra skuret, og da hun undersøgte sagen, var skuret overtændt. Branden blev slukket af brandvæsnet, og kvinden er blevet sigtet efter brandlovgivningen for overtrædelse af beredskabsloven. Omstændighederne omkring branden skal nu undersøges nærmere.

 

Trafikuheld – Stevnsvej, Køge

Kl. 16.22 skete et uheld i krydset Valnøddevej/Stevnsvej, da en personbil, ført af en 85-årig lokal kvinde, kørte frem for ubetinget vigepligt og i den forbindelse påkørte en knallert, ført af en 16-årig lokal dreng, som kom kørende i sydøstlig retning på cykelstien. Drengen væltede omkuld ved påkørslen. Drengen var lettere tilskadekommen efter påkørslen, og han blev tilset i en ambulance.

 

Politiet på stedet besluttede at beslaglægge den knallert, han var kørende på, da den umiddelbart blev vurderet til at være ulovlig. Den skal nu undersøges nærmere af politiet. Drengen kan derfor forvente af høre mere i sagen på et senere tidspunkt.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

2. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 2. maj 2024

Tip førte lokalbetjente til lager af puffbars og vingummi med THC - Varebil taget fra virksomhed efter medarbejders vanvidspromille - Håndgranater viste sig at være pynt. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 1. maj 2024 kl. 07.00 til 2. maj 2024 kl. 07.00.

1. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 01. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 30. april 2024 kl. 07.00 til 01. maj 2024 kl. 07.00.

30. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 30. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 29. april 2024 kl. 07.00 til 30. april 2024 kl. 07.00.