Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

21. marts 2024 09:04

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 21. marts 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 20. marts 2024 kl. 07.00 til 21. marts 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen anmeldelser

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ingen anmeldelser

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen anmeldelser

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen anmeldelser

 

Tyveri fra køretøjer:

Tjurgården, Greve
Hedelunden, Greve

 

 

Tungvognskontrol i Køge

Tungvognscenter Øst under Midt- og Vestsjællands Politi var onsdag på kontrol ved transportcenteret i Køge for at kontrollere tunge køretøjer. I alt blev 13 køretøjer standset og kontrolleret.

 

Der blev skrevet følgende sager:
- To for manglende sele
- To for manglende chaufføruddannelsesbevis
- Tre for at have brugt mobiltelefon under kørslen. I det ene tilfælde var det tredje klip og dermed en betinget frakendelse
- En sag for manglende to års-eftersyn af tachograf
- En sag for manglende firmanavn på lastbilen
- En sag for påmonteret ulovligt safarigitter

Lovgivning om euf. stoffer - Samsøvej, Holbæk

Kl. 11.05 indfandt politiet sig på en adresse, pga. mistanke om, at der foregik noget ulovligt på adressen. På adressen fandt politiet 236 xanaxpiller, som blev beslaglagt samt et femcifret kontaktbeløb, som ligeledes blev beslaglagt. En 20-årig mand er sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og han er blevet afhørt til sagen, der afgøres på et senere tidspunkt.

 

Vanvidsbilist kørte slalomkørsel på motorvejen - Mosede Landevej, Greve

Kl. 12.40 bemærkede en patrulje en personbil, som kom kørende på Køge Bugt Motorvejen i nordgående retning. Bilens hastighed blev målt til 151 km/t. Bilen var påsat stjålne svenske nummerplader. Politiet gjorde tegn til bilisten om, at han skulle standse sit køretøj, hvilket manden ikke efterkom. Han fortsatte sin kørsel ad motorvejen, hvor han udviste manglende agtpågivenhed over for sine omgivelse, da han kørte slalomkørsel mellem de øvrige bilister på vejen. Manden kørte derefter væk fra motorvejen ved Greve syd-afkørslen, hvor han efterlod sit køretøj og fortsatte til fods ned af en skrænt. Manden, der er 46 år og fra Brøndby, blev kort tid efter anholdt og blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven samt overtrædelse af våbenloven, da politiet fandt en signalpistol i mandens bil. 

Da mandens kørsel falder ind under bestemmelserne om vanvidskørsel, blev hans bil og bilnøgler, som manden var i besiddelse af, beslaglagt på stedet. Det samme gjorde signalpistolen, som patruljen fandt i manden bil. Manden blev anholdt og afhørt til sagen, hvorefter han blev løsladt. Han kan forvente at høre nærmere fra politiet på et senere tidspunkt i forhold til de lovovertrædelser, han er sigtet for.

 

Ulovlig parkering førte til sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen - Algade, Roskilde

Kl. 13.05 blev en patrulje opmærksomme på en bil, der holdt ulovligt parkeret uden for en adresse tilhørende en privat erhvervsdrivende. Patruljen rettede henvendelse på adressen for at undersøge, om de kendte til det ulovligt parkerede køretøj. En kunde på stedet nægtede at oplyse sin identitet til patruljen, og han blev derfor anholdt med henblik på at patruljen kunne fastlægge hans identitet. Manden ønskede ikke at samarbejde med politiet, og han fremstod aggressiv, hvorfor han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Manden blev visiteret, og patruljen kunne konstatere, at han er 33 år og fra Vallensbæk, og i øvrigt var han i besiddelse af nøglen til den ulovligt parkerede bil. Han fik derfor en parkeringsbøde og blev derefter løsladt. Han vil høre nærmere fra politiet på et senere tidspunkt, når hans sag er afgjort.  

Påvirket bilist - Vølunden, Holbæk

Kl. 15.08 blev en 60-årig mand fra Gislinge sigtet for spirituskørsel, da han kom kørende ad Vølunden til trods for, at han var påvirket af alkohol over det tilladte. Manden var anholdt i forbindelse med, at han fik taget en blodprøve, og han blev derefter løsladt. Sagen afgøres på et senere tidspunkt.

 

Mand faldt i søvn bag rattet - Ringstedvej, Mørkøv - Holbæk

KL. 21.35 skete et færdselsuheld, da en 47-årig bilist, som kom kørende ad Ringstedvej i sydgående retning faldt i søvn underkørslen og i den forbindelse påkørte en lygtepæl, et skilt og til sidst et plankeværk, hvorefter bilen holdt stille. En ambulance blev sendt til stedet, hvor manden var sluppet uskadt fra færdselsuheldet. Hans bil kunne derimod ikke køre videre og blev nødflyttet væk fra stedet. Kommunen blev underrettet om skader på lygtepælen og skiltet, og ejeren af plankeværket blev underrettet om skaderne, som vil blive håndteret via forsikringen.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

26. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 26. april 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 25. april 2024 kl. 07.00 til 26. april 2024 kl. 07.00.

25. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 25. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 24. april 2024 kl. 07.00 til 25. april 2024 kl. 07.00.

24. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. april 2024 kl. 07.00 til 24. april 2024 kl. 07.00.