Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

22. marts 2024 10:06

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 22. marts 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 21. marts 2024 kl. 07.00 til 22. marts 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

25.-27. marts udsendes der ikke døgnrapport på grund af påskeferie.  

 

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen anmeldelser

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Gl. Høbjærgvej, Holbæk
Tangmosevej, Køge (2 adresser)

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen anmeldelser

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen anmeldelser

Tyveri fra køretøjer:

Ingen anmeldelser

Kørsel uden førerret - Klostervænget, Ringsted

Kl. 09.01 blev en 24-årig mand fra Ringsted sigtet for kørsel uden førerret, da han kom kørende ad Klostervænget mod vest, selvom han har kørselsforbud. Manden var kørende i en leaset bil, som blev afhentet af leasingselskabet. Manden kan forvente at høre mere fra politiet på et senere tidspunkt.

Kvinde købte legetøj for falske penge - Over Bølgen, Greve

Kl. 11.35 blev en 18-årig kvinde sigtet for pengefalsk og bedrageri, da hun er mistænkt for at betale med falske penge i forbindelse med, at hun købte legetøj i en legetøjsbutik for 7500 kr. Efterfølgende kørte den 18-årige til en anden legetøjsbutik i samme kæde i Tåstrup, hvor hun returnerede legetøjet og fik 7500 kr. tilbage i kontanter. Politiet fik via overvågning i området omkring butikken i Greve identificeret den 18-årige, som er bosiddende i Sorø samt to mistænkte mænd på hhv. 17 og 23 år, som kommer fra Ballerup. Kvinden blev afhørt af politiet til sagen. Politiet skal nu afhøre de to mænd, der er mistænkt i sagen for at afdække deres rolle, og herunder, om de skal sigtes for noget i relation til sagen. Sagen bliver afgjort på et senere tidspunkt.

Butikstyv tilbageholdt - Over Bølgen, Greve

Kl. 13.34 blev en 38-årig mand fra Polen tilbageholdt af personale fra en sportsbutik, da manden havde passeret sidste betalingsmulighed med varer fra butikken, han ikke havde betalt for. Manden løb fra stedet, da han blev råbt an og efterfølgende tilbageholdt af personale fra butikken, og politiet blev alarmeret. Manden blev sigtet og anholdt af politiet og han betalte på stedet for de varer, han havde stjålet, som ikke kunne sælges, da manden havde brugt et medbragt værktøj til at afmontere tøjet. Manden blev afhørt til sagen af politiet, der optog hans foto og fingeraftryk, og sagen blev afgjort med en straksbøde, som manden betalte, hvorefter han blev løsladt.

Uenighed i trafikken endte i voldssag - Eskebjergvej, Kalundborg

Kl. 17.21 fik politiet anmeldelse om en voldelig episode i trafikken på Eskebjergvej, hvor flere mænd sloges. Da politiet kom frem, var der faldet ro på stedet, men en 27-årig mand fra Kalundborg havde fået et slag i hovedet med en svensknøgle, så der blev tilkaldt en ambulance.

Forud for optrinnet opstod en uenighed mellem to motorcyklister og en 19-årig mand fra Kalundborg, som begge kørte på Eskebjergvej. Den 19-årige bilist, og den ene motorcyklist stødte sammen i forbindelse med at motorcyklisterne ville overhale. Motorcyklisten, en 27-årig mand fra Kalundborg, tolkede det som om, at bilisten havde trukket bilen ud i ham med vilje, så motorcyklisterne kørte efter bilisten for at tale med ham.

Den 19-årige mand blev utryg og ringede til sin far, som kørte til stedet med nogle venner for at hjælpe sønnen. De mødtes på Eskebjergvej, hvor der opstod tumult imellem mændene. Den 27-årige motorcyklist blev det voldelige optrin slået i hovedet med en svensknøgle, og en 53-årig mand fra Kalundborg blev anholdt og sigtet for grov vold.

Den 27-årige blev undersøgt på skadestuen, og han havde ikke pådraget sig kritiske skader. Politiet afhørte vidner på stedet, og tog den sigtede med på stationen til afhøring, hvorefter sagen blev vurderet juridisk. Der var ikke grundlag for at fremstille den 53-årige i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Han blev derfor løsladt ud på aftenen, og kan forvente et retsligt efterspil senere.

Bedrageri - Holbæk

Kl. 18.07 anmeldte datteren til en 85-årig kvinde fra Holbæk, at den 85-årig var blevet ringet op af en mand, der udgav sig for at være fra banken. Manden fik overtalt den 85-årige til at udlevere sit dankort og tilhørende kode til en mand, der kort tid efter kontaktede kvinden på hendes bopæl. Der var efterfølgende blevet hævet 15.000 kr. på kortet, som kvindens pårørende fik spærret, da de fik kendskab til bedrageriet. 

Påvirket bilist - Holbækvej, Jyderup - Holbæk

Kl. 18.20 blev en 60-årig mand sigtet for spirituskørsel, da han kom kørende på en tankstation i Jyderup, uagtet at han var påvirket af spiritus over det tilladte. Manden var anholdt, mens han fik udtaget en blodprøve, og han blev derefter løsladt. Sagen afgøres, når politiet modtaget resultatet af blodprøven.

Bedrageri - Roskilde

Kl. 18.37 modtog politiet en anmeldelse om, at en 91-årig kvinde fra den østlige Roskilde var blevet udsat for bedrageri. Den 91-årige var blevet ringet op og overtalt til at udlevere sine guldsmykker til en person, der dukkede op på kvindens adresse. Kvinden udleverede en halskæde og et armbånd i guld til den unge mand, der dukkede op på hendes adresse. Bedragerne havde i første omgang spurgt ind til kvindens betalingskort, som kvinden oplyste blev opbevaret af hendes datter, inden de havde spurgt ind til hendes smykker. Værdien af guldsmykkerne er ukendt, da der er tale om arvesmykker.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

24. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. maj 2024 kl. 07.00 til 24. maj 2024 kl. 07.00.

23. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 22. maj 2024 kl. 07.00 til 23. maj 2024 kl. 07.00.

21. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 21. maj 2024.

Udenlandsk lastbilchauffør med vanvidspromille - Ældre mand frarøvet dankort - Cyklist hårdt kvæstet i højresvingsulykke. Læs uddraget af pinsens hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 17. maj 2024 kl. 07.00 til 21. maj 2024 kl. 07.00.