Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

24. maj 2019 11:15

Uddrag af døgnrapport fra torsdag 230519 kl. 0700 til fredag 240519 kl. 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Afspærringsstrimmel

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Skamstrupvej, Mørkøv
Toldbodvej, Rørvig

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Kastanjelunden, Høng
Bredager, Kirke-Hyllinge
Kildebjerggård, Bjæverskov
Poppellunden, Høng – 2 adresser
Kirsebærhaven, Høng
Egelykkeparken, Greve
Hovedgaden, Ugerløse

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Ung mand truet – Odinsvej, Høng – Kalundborg

Politiet fik torsdag kl. 0312 en anmeldelse om, at to mænd havde truet en 17-årig ung mand i hans hjem. De medbragte en pistollignende genstand, som truede den 17-årige med, mens de spurgte om han havde nogle penge. De kiggede i hans pengepung, der var tom, hvorefter de tog et tv og forlod stedet. Politiet efterforskede sagen, og fandt frem til, at de mistænke muligvis befandt sig på en adresse på Fynsvej i Høng. Torsdag middag lavede politiet en anholdelsesaktion på stedet, hvor en 19-årig mand blev anholdt og sigtet i sagen. Han vil kl. 12.30 i dag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling. Anklagemyndigheden vil begære dørlukning i sagen, af hensyn til efterforskningen, da der fortsat er en gerningsmand på fri fod.

 

Trusler mod jobcentret i Lejre Kommune – Holbækvej, Hvalsø – Lejre

Kl. 1314 anmeldte personalet fra jobcentret i Hvalsø, at de havde fået en trussel fra en borger, der ringede til jobcentret fordi han var uenig med en afgørelse de havde truffet vedrørende hans ydelser. Manden, en 40-årig mand fra Syrien med bopæl i Kirke-Hyllinge, blev under samtalen sur og udtalte, at han ville komme og bombe rådhuset. Politiet fik kort efter telefonisk kontakt med manden, der indvilligede i selv at møde på politistationen. Han mødte på Roskilde politistation kl. 1425, hvor han anholdt og sigtet for trusler mod offentlig myndighed. Manden blev afhørt med tolk, hvor han nægtede truslerne mod rådhuset, men at han var meget frustreret over at kommunen ville skære i hans ydelser, som han synes var uberettiget. Politiet skønnede efter afhøringen ikke, at manden havde evnen og viljen til at handle på truslen. Han blev derfor løsladt, men er fortsat sigtet i sagen og vil høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

 

Kørsel i narkotikapåvirket tilstand – Hovedgaden, Regstrup, Holbæk

Kl. 1545 standsede en patrulje en personbil på Hovedgaden i Regstrup. Bag rattet sad en 19-årig mand fra Letland med bopæl i Holbæk Kommune, som patruljen mistænkte var påvirket af euforiserede stoffer. Manden blev sigtet og var anholdt i forbindelse med at han fik udtaget blodprøve. Manden kan forvente at høre nærmere, når hans sag skal afgøres. 

 

Færdselsuheld med alkoholpåvirket bilist – Solrød Strandvej, Solrød
Kl. 1620 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld på Solrød Strandvej i sydgående retning. En patrulje kom til stedet, hvor det viste sig, at der var tale om en vigepligtsforseelse. Føreren af en varebil, en 49-årig mand fra Solrød Strand, forklarede patruljen, at han havde overset en knallert, ført af en 31-årig kvinde fra Fuglebjerg, der kom kørende på cykelstien i sydgående retning, da han skulle køre ind på en parkeringsplads ved en dagligvarebutik. Imens patruljen talte med den 49-årige fører, bemærkede de, at den 49-årige lugtede af alkohol, og manden indvilligede i at få taget en alkometertest, som viste en promille over det tilladte. Manden blev sigtet for spirituskørsel og var anholdt i forbindelse med at der blev udtaget en blodprøve. Mandens sag vil blive afgjort på et senere tidspunkt.

Mand med knive anholdt – Møllestræde, Kalundborg

Kl. 1747 kom et alarmopkald om, at en mand havde opsøgt en 43-årig mand med to knive. Manden havde fægtet med knivene og ramt den 43-årige i ansigtet. En patrulje og en ambulance kørte til stedet. Den forurettede havde fået nogle snitsår i ansigtet, og han blev kørt til behandling på skadestue. Skaderne var ikke livstruende. Politiet gennemsøgte området efter den mistænkte, men fandt i første omgang ikke frem til ham. Omkring kl. 1935 fik politiet oplysninger om, at den mistænkte var tilbage ved gerningsstedet. En patrulje kom hurtigt frem og anholdt en 44-årig mand fra Kalundborg, der blev sigtet for kvalificeret vold. Han blev fundet i besiddelse af to knive, der blev beslaglagt. Manden var påvirket af spiritus, så han har overnattet i detentionen til afrusning. Han er nu ved at blive afhørt til sagen og vil senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

Indbrud i maskinhal – Skamstrupvej, Mørkøv – Holbæk

Kl. 0038 kom en anmeldelse om, at der kl. 2358 var gået en alarm ved et maskinrum tilhørende Mørkøvhallen. En vægter havde set tre personer flygte fra stedet, men der var efterladt en personbil med trailer ud for gerningsstedet. Politiet kom frem og lavede en gerningsstedsundersøgelse, der viste at maskinrummet var opbrudt ved at klippe en hængelås over, hvorefter alarmen blev aktiveret. Der var kun stjålet et sæt nøgler til en havetraktor. Patruljen kontaktede ejeren af bilen, der fortalte at han havde lånt den til sin søn. Politiet henvendte sig kl. 0335 på sønnens adresse på Vestsjælland, hvor han blev anholdt og sigtet for indbrud. I huset anholdt politiet yderligere to mænd, der også kunne mistænkes for at have deltaget ved indbruddet. De tre mænd på 25-27 år, alle fra Holbækegnen blev taget med til politistationen til afhøring og sagsbehandling. De blev fredag formiddag løsladt, men er fortsat sigtet i sagen.

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere døgnrapporter

5. marts 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 040321 kl. 0700 til fredag den 050321 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

4. marts 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra onsdag den 030321 kl. 0700 til torsdag den 040321 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

3. marts 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra tirsdag den 020321 kl 0700 til onsdag den 030321 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.