Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

2. februar 2024 11:06

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 2. februar 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 1. februar 2024 kl. 07.00 til 2. februar 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Brogade, Køge
Mågen, Greve
Vangeleddet, Greve
Hundige Strandvej, Greve (3 adresser)

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Børnehøjen, Himmelev, Roskilde
Bøgehegnet, Greve

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Frydenhøj Alle, Greve
Freyas Kvarter, Greve

Tyveri fra køretøjer:

Ingen

Ni biler med knuste ruder - Rønnebærparken, Roskilde

Kl. 07.18 modtog politiet en anmeldelse om hærværk på en række biler på en parkeringsplads. En patrulje kom frem til stedet, hvor ni biler, der holdt på en parkeringsplads alle havde fået knust deres bagrude. Desuden var der begået hærværk mod en opgangsdør, som formentlig var blevet knust af en potte. Politiet registrerede de forurettede bilejere og foretog sporsikring på stedet. Politiet skal nu forsøge at finde frem til gerningsmanden. 

Fem el-løbehjul sendt på kontoret ved skolekontrol - Skolevej, Havdrup, Solrød Strand

Torsdag formiddag var lokalbetjent Mette på Havdrup Skole i anledning af "Den sureste uge" i uge 5 for at rose skolepatruljernes for deres gode arbejde.

"De leverer et stort stykke arbejde og gør det fantastisk godt" siger Mette efter besøget.

Mindre tilfreds var Mette med det syn, der mødte hende på morgenes patrulje foran skolen. Hele fem børn i alderen 11-14 år kom kørende alene til skole på el-løbehjul. Da man skal være 15 år for at køre på el-løbehjul uden en ledsager, blev børnenes forældre ringet op og gjort bekendt med reglerne, og at løbehjulet nu kunne hentes på skolens kontor af en voksen. Der blev ikke uddelt nogen bøder i forbindelse med skolekontrollen.

Mand faldt ned fra stillads - Stigårdsvej, Solrød

KL. 12.08 modtog politiet en anmeldelse om en ulykke, der var sket i forbindelse med arbejde på et stillads. En 29-årig mand fra Kirke-Hyllinge var trådt igennem en ødelagt stilladsdug og var igen forbindelse faldet ca. 10 meter ned på et tag, hvor han var kommet til skade. Arbejdstilsynet blev underrettet om ulykken og skal nu undersøge om der er sket brud på arbejdsmiljøloven. Den 29-årige blev kørt til sygehuset for at blive behandlet for sine skader. Manden meldes uden for livsfare.

 

Underslæb - Roskilde

Kl. 16.10 modtog politiet en anmeldelse fra en dagligvarebutik i den centrale del af Roskilde, som havde afsløret en ansat i at begå underslæb. Bedrageriet var foregået ved, at den ansatte igennem en længere periode havde svindlet med kontantbetalingerne ved kassen. Dagligvarebutikken kunne dokumentere forhold for ca. 200.000 kr., hvilket den ansatte, en 22-årig mand fra Roskilde, erkendte. Manden kan forvente at høre nærmere fra politiet i sagen.

Hastighedsovertrædelse - Blakledsvej, Hvalsø - Lejre

Kl. 16.37 blev en 72-årig mand fra Holbæk kørende i en personbil ad Blakledsvej mod syd. I den forbindelse overhalede bil en række personbiler, og bilen blev i den forbindelse målt med politiets lasermåler, der målte bilens hastighed til 91 km/t, selv om hastigheden det pågældende sted ikke må overstige 50 km/t.

Politiet nedlægger påstand om ubetinget frakendelse af førerretten, idet føreren i forvejen er betinget frakendt førerretten. Sagen afgøres på et senere tidspunkt. 

Motorcykel overhalede politiets videobil med for høj fart - Munkholmvej, Holbæk

Kl. 17.40 kom politiets videobil kørende ad Munkholmvej, da bilen blev overhalet af en motorcykel, som kørte ca. 100 km/t på trods af, at hastighedsbegrænsningen det pågældende sted er på maksimalt 70 km/t. Motorcyklen fortsatte ved samme hastighed - ca. 100 km/t - og krydsede Munkholmbroen, hvor der er en hastighedsbegrænsning på 60 km/t.

Føreren af motorcyklen, en 24-årig mand fra Odsherred, blev standset og sigtet umiddelbart før Holbæk Centrum. Politiet nedlægger påstand om to klip i kørekortet. Sagen afgøres på et senere tidspunkt, når politiet har modtaget udmålingen af mandens kørte hastighed.

Politiet var forbi Solrød Bibliotek - Solrød Center, Solrød

I forbindelse med den seneste tids utryghedsskabende episoder på Solrød Bibliotek, hvor større grupper af unge mennesker tidligere har brugt biblioteket til at tage ophold, var en patrulje forbi biblioteket kl. 20.05. Her traf politiet fire unge mennesker i alderen 15-22 år, som befandt sig på biblioteket. De fire personer blev registreret, og politiet forlod derefter biblioteket igen.

Tre biler i brand - Alleparken, Holbæk

Kl. 01.16 modtog politiet en anmeldelse om, at tre personbiler var i brand på en p-plads. Brandvæsnet kom frem til stedet og fik slukket ilden i de brandende biler. Politiets brandefterforskere skal nu undersøge brandstedet for at forsøge at finde frem til årsagen til branden. 

Mand sigtet for vold - Universitetsvej, Roskilde

Kl. 02.19 anmeldte et vidne, at en mand var blevet slået af en anden mand i forbindelse med en torsdagsbar på Roskilde Universitet. En patrulje kom frem til stedet og talte med den forurettede mand, en 23-årig mand fra Roskilde, som var blevet slået i ansigtet med et knytnæveslag. Vidner udpegede gerningsmanden, som var en 23-årig mand fra Roskilde. Han blev sigtet for vold og anholdt. Manden blev afhørt til sagen på politistationen, hvorefter han blev løsladt. Han kan forvente at høre mere fra poltiet på et senere tidspunkt.

Mand måtte aflevere bil og kørekort pga. spirituskørsel - Vordingborgvej, Køge

Kl 07.35 blev en 56-årig mand fra Stevns standset af politiet, da han kom kørende ad Vordingborgvej i sydlig retning, på trods af, at han var påvirket af alkohol, hvilket manden erkendte. Patruljebilens alkometer blev blæst op på over 2, hvilket giver mulighed for at beslaglægge køretøjet efter reglerne om vanvidskørsel. Mandens førerret inddraget på stedet, og bilnøgler og bil blev beslaglagt. Sagen skal nu for en dommer, der skal afgøre, om bilen, som manden ikke selv ejer, skal konfiskeres. Manden fik udtaget en blodprøve til sagen, som afgøres på et senere tidspunkt.       

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

12. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt og Vestsjællands Politi uddrag af døgnrapporten den 12 april 2024

Ældre kvinder blev franarret dankort - Unge taget i sliksnyd - Truende mand med gaspistol på station. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 11. april 2024 kl. 07.00 til 12. april 2024 kl. 07.00.

11. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 11. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 10. april 2024 kl. 07.00 til 11. april 2024 kl. 07.00.

10. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 10. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 9. april 2024 kl. 07.00 til 10. april 2024 kl. 07.00.