Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

24. januar 2024 11:36

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. januar 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. januar 2024 kl. 07.00 til 24. januar 2024 kl. 07.00.

 

 

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Havnevej, Greve

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Hostrup Have, Holbæk

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Ingen

Knallert og personbil stødte sammen - Høng Landevej, Høng - Kalundborg

Kl. 06.56 påkørte en knallert en personbil, ført af en 38-årig mand fra Slagelse, som kørte frem for ubetinget vigepligt, da bilisten kørte fra en tankstation. Knallerten, som blev ført af en 28-årig mand fra Gørlev Sj., kom kørende i sydlig retning på cykelstien på den østlige side af vejen, dvs. i den forkerte side af vejen. Knallerten påkørte ved sammenstødet personbilen på højre forside, og i den forbindelse kom knallertføreren, som var iført hjelm, lettere til skade, og han blev kørt på sygehuset til behandling. 

Lov om arbejdsmiljø - Lundevej, Tune, Greve

Kl. 10.26 skete en arbejdsulykke, da en 32-årig mand fra Hedehusene, der arbejdede som håndværker på en ejendom, trådte ud på en gipsplade, der befandt sig på 2. etage, og gik igennem denne. Manden faldt ned på endnu en gipsplade, der befandt sig på 1. etage, som han også gik igennem, og landede på et hårdt gulv. 

Den tilskadekomne mand var angiveligt faldet 8-10 meter, og han blev kørt på sygehuset til behandling. Arbejdstilsynet blev orienteret og kom til stedet, og senere skal det afgøres, om der er sket overtrædelser af arbejdsmiljøloven.

For høj fart og 9. gangs kørsel i frakendelsestiden - Ringstedvej, Køge

Kl. 13.22 blev en 22-årig mand fra Frederiksberg målt med politiets lasermåler, da han kom kørende ad Ringstedvej mod øst med en hastighed på mindst 71 km/t på en strækning i byzone, hvor mand maksimalt må køre 50 km/t. Da den 22-årige er frakendt førerretten, og det var 9. gang inden for 3 år, at manden blev taget for kørsel i frakendelsestiden, blev bilen beslaglagt med henblik på konfiskation. Den 22-årige er sigtet i sagen, som afgøres på et senere tidspunkt.

Mand udsat for tricktyveri af falsk bankmand - Ringsted

Kl. 14.31 anmeldte en 95-årig mand fra Ringsted, at han var blevet kontaktet af en mand, der udgav sig for at være fra banken. Den påståede bankmand fortalte den ældre mand, at Nordea er begyndt at sende ansatte i banken ud til bankkunder for at hjælpe dem med at tælle deres penge. 

Kl. 13.30 mødte den påståede bankmand op på hjemme hos den 95-årige, som havde fundet ca. 11.000 kr. frem. Den påståede bankmand talte pengene og forlod hurtigt adressen med pengene. Inden han forlod adressen, havde han forsøgt at få den 95-årige til at udlevere koden til sit dankort, uden at det lykkedes.

Politiet kom frem til stedet og forhørte sig i den forbindelse hos den 95-åriges naboer, om de havde bemærket noget. En kvinde, som er nabo til den 95-årige var blevet ringet op af en mand, der udgav sig for at være fra Nordea den 16. januar, men hun havde afbrudt samtalen. Politiet optog rapport i sagen.

Politiet skal generelt advare mod denne type af henvendelser, der afviger fra den normale fremgangsmåde, når en kunde bliver kontaktet af sit pengeinstitut. Foretag eventuelt en kontrolopringning, hvis man er i tvivl om noget, og udlever aldrig betalingskort og fortrolige/personlige dokumenter til fremmede, der ikke har legitimeret sig, eller som man kender som ansatte i sit pengeinstitut.    

Midt- og Vestsjællands Politi har udgivet en folder med gode råd til at undgå at blive snydt af personer, der udgiver sig for at være fra politiet eller banken. 

Hent folderen Hvis nogen ringer angående dine pengesager

Bestil en betjent-måling gav 36 klip - Yderholmvej, Lille Skensved - Køge

I tidsrummet 14.39-16.00 målte politiets automatiske trafikkontrol målte på Yderholmvej mod øst. Målingen skete på baggrund af en borgerhenvendelse, da en borger havde anmodet politiet om at måle på stedet, hvor den tilladte hastighed er maksimalt 40 km/t. I det målte tidsrum passerede 365 biler politiets fotovogn, af disse blev 101 blitzet, og 36 bilister kan se frem til at få et klip i kørekortet. Den hurtigste bilist blev målt til 67 km/t. Politiet vender tilbage og foretager en ny måling samme sted på et senere tidspunkt. 

Først den ene vej og så den anden vej - Østre Havnevej, Kalundborg

Kl. 16.35 kom en 27-årig mand fra Jyderup kørende i østlig retning, da hans køretøj blev målt med politiets lasermåler. Hastigheden blev målt til 96 km/t på en strækning, hvor hastigheden ikke må overstige 50 km/t. Manden kan se frem til at få en bøde for hastighedsovertrædelsen på 5400 kr. samt 500 kr. i bidrag til offerfond. Sagen lægges op til en frakendelse af førerretten.  
   
Kl. 18.55 målte patruljen i vestlig retning på Østre Havnevej, hvor en 31-årig mand fra Kalundborg kom kørende mod vest. Lasermåleren målte hastigheden til 86 km/t på en strækning, hvor hastigheden ikke må overstige 50 km/t. Føreren af bilen var påvirket af cannabis og havde ikke generhvervet kørekortet. Manden var anholdt, mens han fik udtaget en blodprøve. Han vil få sagerne afgjort, når resultatet af blodprøven modtages af politiet. Sagen lægges op til en frakendelse af førerretten på grund af hastighedsovertrædelsen.   

Narkokørsel og med stoffer i bilen - Skovvejen, Jyderup - Holbæk

Kl. 01.50 blev en 28-årig mand sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, da han kom kørende på Skovvejen i vestlig retning, uagtet at han var påvirket af kokain og cannabis. I bilen fandt politiet 1,58 gram kokain, 2,1 gram MDMA og 39,17, som blev beslaglagt med henblik på destruktion. Bilnøglerne til det køretøj, som manden var kørende i, blev desuden beslaglagt med henblik på udlevering til rette ejer. Desuden blev mandens kørekørt beslaglagt, og han fik udleveret et midlertidigt kørekort. Manden fik udtaget en blodprøve på sygehuset, og han får afgjort sagerne på et senere tidspunkt.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

12. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt og Vestsjællands Politi uddrag af døgnrapporten den 12 april 2024

Ældre kvinder blev franarret dankort - Unge taget i sliksnyd - Truende mand med gaspistol på station. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 11. april 2024 kl. 07.00 til 12. april 2024 kl. 07.00.

11. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 11. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 10. april 2024 kl. 07.00 til 11. april 2024 kl. 07.00.

10. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 10. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 9. april 2024 kl. 07.00 til 10. april 2024 kl. 07.00.