Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

14. september 2021 10:12

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 14. september 2021.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 13. september 2021 kl. 07.00 til 14. september 2021 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Thorsvej, Ringsted
Slagelsevej, Jyderup

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ryttervej, Greve
Åshøjvej, Køge (2 steder)
Nygade, Vig

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Østre Parkvej, Ringsted

Brand i lejlighed – Ladegårdsparken, Holbæk

Kl. 12.33 kom et alarmopkald om brand i lejlighed i Ladegårdsparken i Holbæk. En 31-årig kvinde på legepladsen tæt ved hørte røgalarmen og kunne lugte røg. Hun slog alarm og løb hen til lejligheden for at hjælpe, sammen med flere andre handlekraftige borgere. Da politiet kom frem var den 61-årige beboer i lejligheden blev hjulpet ud, og en kraftigt rygende dyne var blevet trukket ud på græsplænen foran bebyggelsen. Patruljen slukkede ilden i dynen med en pulverslukker.

Da brandvæsnet kom frem blev en brændende madras trukket ud af lejligheden og slukket. Brandvæsnet fik slukket ilden før den spredte sig. Den 61-årige beboer blev kørt til sygehuset i ambulance til tjek for røgforgiftning. En af de hjælpsomme borgere, en 27-årig kvinde, blev tilset for røgforgiftning i ambulance, men havde ikke brug for yderligere behandling. Den 61-årige skal senere afhøres til sagen. Politiet optog rapport om brandsagen og skal forsøge at afklare, om brandårsagen kan være rygning eller anden brug af åben ild i lejligheden.

 

Mand bortvist fra shelter – Nygårdsvej, Højby Sj. – Odsherred

Kl. 15.10 fik politiet en anmeldelse om, at en mand med en hund havde taget ophold ved et shelter tilhørende en spejdergruppe på Nygårdsvej i Højby Sj. Manden havde skabt utryghed ved shelteret og optrådt truende over for personer på stedet. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf manden, en 42-årig lokal mand, som ikke ønskede at tale med politiet. Det lykkedes ham at flygte fra stedet, men politiet er bekendt med hans identitet. Patruljen fjernede de ejendele, som den 42-årige havde efterladt ved shelteret og kørte dem til hans hjemmeadresse. Politiets lokalbetjente vil følge op på sagen med den 42-årige og hans ophold ved shelteret.

 

Cyklist ramt i højresving – Stensbjergvej/Søndre Centervej, Køge

Kl. 17.43 skete et sammenstød mellem en bil og en cyklist i forbindelse med et højresving. Bilisten, en 33-årig mand fra Herfølge kørte ad Stensbjergvej mod nord, hvor han skulle svinge til høre i krydset ad Søndre Centervej. Da bilisten påbegyndte sit sving, kom en ambulance med udrykning mod krydset fra Lykkebækvej, og den 33-årige bilist standsede op for at afvente ambulancens kørselsretning. Da ambulancen havde passeret, satte bilisten i gang for at færdiggøre sit sving.

 

I samme retning som bilisten, kørte en 61-årig mand fra København på en el-cykel, der skulle lige ud i krydset. Bilisten overså cyklisten, der var kommet op på siden af bilen. Bilisten svingede til højre ind foran cyklisten, der kørte ind i siden på bilen og væltede. Cyklen kom ind under bilens ene forhjul, som punkterede. Cyklisten slap heldigt fra uheldet uden at blive ramt af bilen. Den 61-årige slap fra styrtet med knubs og en ødelagt cykel. Politiet optog rapport om færdselsuheldet, da der var mistanke om en vigepligtsforseelse. De implicerede parter vil høre mere fra politiet i sagen.

 

OPFØLGNING

 

Varetægtsfængsling i sag om vold - Ringsted

Tre mænd fra Polen blev ved et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde mandag varetægtsfængslet til den 23. september 2021 i en sag om vold begået mod en 45-årig mand i Ringsted natten til mandag. Manden blev overfaldet i sit hjem, mens han lå og sov. Grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre, så politiet kan ikke oplyse yderligere i sagen.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

22. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 22. marts 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 21. marts 2024 kl. 07.00 til 22. marts 2024 kl. 07.00.

21. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 21. marts 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 20. marts 2024 kl. 07.00 til 21. marts 2024 kl. 07.00.

20. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 20. marts 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 19. marts 2024 kl. 07.00 til 20. marts 2024 kl. 07.00.