Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

16. april 2021 11:55

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 16. april 2021.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 15. april 2021 kl. 07.00 til 16. april 2021 kl. 07.00.

Døgnrapport

Brand i lastbil med flis – Nykøbingvej, Grevinge – Odsherred

Kl. 12.29 kom et alarmopkald om, at der var opstået brand i motorrummet på en lastbil, mens den kørte ved Audebodæmningen på Nykøbingvej i Grevinge – Odsherred. Vejen blev spærret i begge retninger mens slukningsarbejdet stod på. Lastbilen var overtændt og der var kraftig røgudvikling, da ilden havde bredt sig til lastbilen anhænger, som var fyldt op med træflis. Chaufføren var selv kommet ud af lastbilen og var ikke kommet noget til. Røgfanen drev ud over en mark og var ikke til fare eller gene for personer. Der var intet mistænkeligt omkring brandens opståen, så der var intet politimæssigt ved sagen.

Brandvæsnet havde et omfattende slukningsarbejde på grund af den kraftigt brændende last, så branden var først slukket omkring kl. 15.15, hvorefter trafikken igen kunne køre frit forbi stedet.

Ung mand med skade i låret – Holbæk

Kl. 13.30 fik politiet en henvendelse fra akutmodtagelsen på Holbæk Sygehus, om at et 17-årig ung mand fra Holbæk havde indfundet sig med en mindre skade i låret, som kunne stamme fra knivstik. Politiet kørte til stedet, men kunne ikke få et ord ud af den 17-årige om, hvordan han havde pådraget sig skaden, ej heller hvor det var sket henne.

Den 17-årige havde fået et overfladisk snitsår i låret, som blev skadestuebehandlet. Politiet efterforsker nu sagen, for at forsøge at klarlægge omstændighederne. Den unge mands værge, og de sociale myndigheder blev orienteret om sagen.

Vidner eller andre som har oplysninger i sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Blufærdighedskrænkelse – Gislingevej, Grevinge – Odsherred

Kl. 16.03 anmeldte moderen til en 14-årig pige fra Grevinge, at datteren kort forinden havde været udsat for blufærdighedskrænkelse af en mandlig cyklist, som havde taget jakken af pigen og rørt ved hende. En patrulje kørte hjem til pigen, der blev afhørt til sagen. Pigen kom cyklende på Gislingevej lige syd for Grevinge, da en mandlig cyklist henvendte sig til hende. Han tog hendes jakke af og rørte kortvarigt ved hende. Han stoppede, da der kom en bil forbi og kørte herefter væk. Manden var kommet cyklende mod Grevinge og fortsatte videre i retning mod Grevinge efter episoden.

Han beskrives som: Mand, 25-30 år, 170-175 cm, Hudfarve: Hvid, Yderligere kendetegn: Rød hud under øjnene, Iført: Sort hættetrøje med hætten oppe, sorte cowboybukser, sort mundbind/maske for underansigtet., Medbragte: sort/grøn cykel.

Politiet efterforsker nu sagen om blufærdighedskrænkelse og søger i den forbindelse vidner. Bilisten som passerede pigen og manden med cykler på Gislingevej omkring kl. 16.00 eller andre borgere som har set den beskrevne mand, og som kan komme med oplysninger i sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Bil taget fra bilist uden kørekort – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

kl. 20.05 standsede politiet en 22-årig mand, som kørte ad Køge Bugt Motorvejen i Karlsunde, Greve. Den 22-årige kunne ikke vise betjenten sit kørekort, da hans førerret var blevet inddraget efter en betinget frakendelse på grund af flere sager, som havde udløst klip. Det var heller ikke første gang, at han blev sigtet for kørsel uden førerret. Ved dagens kontrol var det 9.gang inden for 3 år, at den 22-årige blev sigtet for at køre bil uden at gyldigt kørekort. Politiet beslaglagde derfor den 22-åriges bil, hvilket han accepterede. Den 22-årige kan forvente at få sin sager afgjort ved et retsmøde, hvor der også vil blive taget stilling til om bilen kan konfiskeres.

Fartglad bilist mistede bil og kørekort – Frederiksborgvej, Roskilde

Kl. 20.06 foretog færdselspolitiets videobil en måling af en personbil, som kørte på Frederiksborgvej nord for Roskilde i sydlig retning. Bilisten blev målt til at køre med 173 km/t på en strækning, hvor det er tilladt at køre 80 km/t, så han blev blinket ind til siden.

Bag rattet sad en 24-årig mand fra Roskilde, som blev sigtet for at køre med en hastighedsoverskridelse på mere end 100%. Han blev samtidig gjort bekendt med, at politiet i den forbindelse ville beslaglægge hans bil med henblik på konfiskation. Den 24-årige fik desuden inddraget sin førerret på stedet, så han ikke må køre bil mens sagen behandles. Den sigtede ønskede beslaglæggelsen forelagt retten, som nu skal tage stilling til, om politiets indgreb var i orden. Han vil senere høre mere fra politiet i sagen som lægges op til en ubetinget frakendelse af førerretten og en klækkelig bøde. Det er de nye regler om konfiskation af køretøjer ved vanvidskørsel, der giver politiet mulighed for at beslaglægge bilen i sagen. Retten vil senere tage stilling til, om bilen kan endeligt konfiskeres i forbindelse med, at straffesagen afgøres.Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere døgnrapporter

14. maj 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 14. maj 2021.

Læs uddraget af de seneste to døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 12. maj 2021 kl. 07.00 til 14. maj 2021 kl. 07.00.

12. maj 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 12. maj 2021.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 11. maj 2021 kl. 07.00 til 12. maj 2021 kl. 07.00.

11. maj 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 11. maj 2021.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 10. maj 2021 kl. 07.00 til 11. maj 2021 kl. 07.00.