Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

2. august 2021 14:10

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 2. august 2021.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 30. juli 2021 kl. 07.00 til 2. august 2021 kl. 07.00.

Døgnrapport

Weekendens anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Lilleholm, Greve
Centervej, Høng
Haslevvej, Ringsted

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Tinggårdsparken, Tune
Porsvej, Greve
Birkevej, Solrød Strand
Læstedet, Greve
Elmegården, Jyderup
Slettebjergvej, Jystrup Midtsj.

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Kalundborgvej, Gørlev
Bogøvej, Kirke-Såby

Tyveri fra køretøjer:

Søagerparken, Greve
Havehusene, Greve (2 anmeldelser)
Niels Pedersensvej, Greve
Granhegnet, Greve
Søagerparken, Greve
Birkedalen, Greve
Lærkehegnet, Greve


Færdselsindsats – Odsherred

Politiet havde i weekenden en færdselsindsats i Odsherred både fredag, lørdag og søndag, med særlig fokus på narko og spirituskørsel. Flere borgere henvendte sig til betjentene, da de havde bemærket den øgede politimæssige tilstedeværelse i Odsherred og ville høre mere om baggrunden for, at politiet var i området. Mange udtrykte tilfredshed med færdselsindsatsen, og fik en god snak med betjentene.

Både beredskabspatruljer og færdselspatruljer deltog i indsatsen, hvor der blev anholdt og sigtet flere narko og spirituspåvirkede bilister/knallertførere. Flere blev desuden sigtet for kørsel uden førerret. Derudover blev omkring 20 sigtet for mindre alvorlige færdselsforseelser, og kan nu forvente en bøde.

Fredag

Politiet standsede fredag kl. 17.00 en kabinescooter ved Asnæscentret i Asnæs. Føreren af scooteren, en 33-årig lokal mand, var påvirket af spiritus over det tilladte, så han blev sigtet, anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. En kabinescooter er at sidestille med en lille knallert, som højst må køre 30 km/t.

En 41-årig mand fra Kalundborg blev kl. 17.34 sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset på Ravnsbjergvej i Vig, hvor han førte en personbil selvom han ikke havde generhvervet sin førerret efter en tidligere frakendelse.

En bil blev fredag beslaglagt i en sag om spirituskørsel, da 66-årig mand fra Vanløse blev standset på Ravnsbjergvej i Vig kl. 18.17 med en promille på over 2,0. Den 66-årige blæste i alkometeret, som viste det høje resultat, hvorefter han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. Føreren blev taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Politiet inddrog hans førerret på stedet, som det er muligt, hvis sagen forventes at udløse en ubetinget frakendelse af førerretten. Han må derfor ikke køre bil, mens sagen behandles. Den 66-åriges bil blev beslaglagt med henblik på konfiskation, som det er muligt i sager med spirituskørsel med en promille på mere end 2,0, hvilket den 66-årige accepterede.

kl. 20.15 blev en 20-årig mand fra Greve standset på Havnegade i Nykøbing Sjælland. Han kørte i østlig retning, da han blev vinket ind til siden af politiet og blev bed om at blæse i narkometeret. Resultatet viste, at han var påvirket af hash, så han blev anholdt og sigtet for narkokørsel og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Den 20-årige havde desuden ikke noget gyldigt kørekort, så han blev også sigtet for kørsel uden førerret. Bilen var ejet af den 20-åriges kæreste, som blev sigtet for at overlade føringen af sin bil til en person uden kørekort.

Lørdag

En patrulje kørte lørdag aften på Vestervangen i Asnæs, hvor betjentene blev opmærksomme på en personbil, som de standsede i en rutinekontrol. Føreren af bilen, en 44-årig mand fra Bornholm, blev testet med narkometeret, som viste at han var påvirket af hash. Han erkendte at have røget et par joints for ca. en uge siden. Den 44-årige blev sigtet, anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

En 57-årig mand fra København måtte lørdag kl. 18.20 se sin bil blive kørt væk af politiet på en autotransport. Den 57-årige blev standset i sin bil på Lyngvej i Vig, hvor han ikke kunne fremvise et gyldigt kørekort, da han ikke havde generhvervet førerretten efter en tidligere frakendelse. Da det var tredje gang inden for 3 år at den 57-årige blev sigtet for kørsel uden førerret, kunne politiet beslaglægge mandens bil med henblik på konfiskation. Bilejeren ønskede beslaglæggelsen forelagt retten, som nu skal vurdere sagen.

Hele to førere af tuk-tuk knallerter blev sigtet for spirituskørsel på Rådhusvej i Asnæs lørdag aften kl. 21.58. De førere, på 17 og 33 år, begge fra lokalområdet blev vinket ind til siden i færdselskontrollen. Begge mænd var påvirket af spiritus over det tilladte, så de blev sigtet og anholdt for spirituskørsel på knallert. De blev taget med til blodprøveudtagelse, hvorefter de blev løsladt.

Søndag

Søndag kl. 16.08 blev en 30-årig mand fra Asnæs anholdt og sigtet for narkokørsel i en personbil, da han blev standset i en personbil på Rådhusvej i Asnæs. En test med narkometeret viste positiv for kokain, så han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.
En 77-årig kvinde fra Fårevejle blev standset i en bil på Rådhusvej i Asnæs. Hun kunne kun fremvise et amerikansk kørekort, selvom hun var indrejst i Danmark i 2007. Hun blev derfor sigtet for at køre uden gyldig førerret i Danmark, da hun burde have fået sit kørekort ombyttet til et dansk kørekort.I sagerne om narko- og spirituskørsel afventer politiet nu resultatet af blodprøverne. De sigtede kan forvente at høre mere fra politiet i deres sager.

 

 

Lørdag – søndag:

 

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Kongsted, Ringsted

Kl. 11.37 var flere biler stødt sammen på Vestmotorvejen i det vestgående spor ved Kongsted Nord-rastepladsen. En patrulje kørte til uheldsstedet og fik klarlagt, at en 63-årig mand fra Nykøbing F som fører af en personbil for sent opdagede, at hastigheden på de forankørende bilister var nedsat på grund af tæt trafik. Den 63-årige påkørte bagenden af en forankørende personbil ført af en 21-årig mand fra Smørum, hvis bil blev skubbet frem i bagenden af endnu en personbil ført af en 47-årig mand fra København S. Der skete kun materiel skade ved uheldet, hvor politiet blot registrerede parterne og omstændighederne ved uheldet.

 

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 13.10 var der sket endnu et færdselsuheld på Vestmotorvejen ved afkørsel 35 Østre Ringvej i vestgående retning. En 33-årig mand fra Esbjerg Ø kørte i en personbil og satte hastigheden ned, da bilister foran bremsede. Den 33-årige bemærkede herunder en bagfra kommende personbil, hvis fører også bremsede, men formentlig ikke kunne undgå en påkørsel af den 33-åriges bil. Han forsøgte at lave en undvigemanøvre for at undgå at blive ramt, men blev påkørt af en personbil ført af 60-årig kvinde fra Nærum. En tavlevogn spærrede uheldsstedet, indtil et bugseringskøretøj var fremme til at fjerne køretøjerne. Den 60-årige blev bragt til skadestuen til kontrol, men var ligesom den 33-årige sluppet med diverse knubs som følge af sammenstødet.

 

Brand i skur og hegn – Højager, Greve

Kl. 13.46 rykkede brandvæsnet ud til ildebrand i et skur og et tilstødende hegn. Branden havde ikke bredt sig yderligere, så brandvæsnet fik hurtigt slukket flammerne. Nogle plasttagplader på skuret og noget levende hegn havde fået skader som følge af branden, der formodes opstået i et køleskab i skuret. Ingen personer kom til skade ved branden, som politiet ud fra de givne omstændigheder ikke undersøger nærmere.

 

Færdselsuheld – Kalundborgvej, Svebølle – Kalundborg

Kl. 17.20 fik politiet via alarmcentralen en anmeldelse om et større færdselsuheld, hvor flere bilister var impliceret, så mange personer var formentlig kommet til skade. Seks ambulancer, en lægebil, en akutbil og lægehelikopteren blev sendt til uheldsstedet, hvortil politiet også kørte med flere patruljer til både sagsbehandling og afspærring af ulykkesstedet. Det viste sig, at i alt tre biler var impliceret, og flere personer i køretøjerne var kommet til skade.

 

Kl. 17.42 landede lægehelikopteren vest for uheldsstedet og fløj knap en time senere mod Rigshospitalets traumecenter med to drenge på 12 år til behandling for diverse knoglebrud. De havde været passagerer på bagsædet i en personbil, der blev ført af en 40-årig mand fra København Ø ad Kalundborgvej i vestlig retning. Ifølge førerens egen udtalelse til politiet kunne han måske være faldet kortvarigt i søvn og var herunder kommet over i den modsatte kørebanehalvdel. I forbindelse med et frontalt sammenstød pådrog en 40-årig kvindelig passager i hans bil sig diverse knoglebrud, så hun blev bragt til en skadestue til behandling. Den 40-årige selv slap uskadt og blev efterfølgende testet negativ for mulig påvirkning af alkohol og euforiserende stoffer på uheldstidspunktet.

En 41-årig mand fra København K var fører af den personbil, som også blev impliceret i sammenstødet, idet han kørte i østlig retning. Med i hans bil var en 40-årig kvinde fra København K som passager på forsædet, og både føreren og passageren blev begge kørt til et sygehus, hvor de blev indlagt til observation for indre kvæstelser efter sammenstødet.

En 29-årig mand fra Herfølge kørte i en personbil i vestlig retning og på uheldstidspunktet lige bag den 40-åriges bil. Den 29-årige kunne ikke undgå at støde ind i den 40-åriges bil, men hverken den 29-årige fører eller to passagerer i bilen kom til skade ved uheldet.
En bilinspektør blev tilkaldt til uheldsstedet for at undersøge de involverede køretøjer og uheldsstedet, som er en to-sporet hovedvej, der er lige og forløber i øst-/vestlig retning. En rapport om de tekniske undersøgelse vil senere tilgå sagen.
Fem tilskadekomne er fortsat indlagt på forskellige sygehuse i Slagelse, Holbæk og København til behandling for deres skader, men ingen af de tilskadekomne meldes i livsfare.

Oprydning og borttransport mv. af de implicerede biler var afsluttet kort efter kl. 20.00, så vejen atter var farbar for trafik i begge retninger. Politiet har optaget rapport om uheldet for at få klarlagt omstændighederne helt præcist, så politiet senere kan foretage den strafferetlige afgørelse i anledning af uheldet.

Slingrende knallertkørsel – Adelers Alle, Svinninge – Holbæk

Kl. 22.20 undrede en færdselspatrulje sig over, at flere forankørende bilister kørte med meget lav hastighed ad Adelers Alle. Da patruljen undersøgte det nærmere, viste det sig, at en knallertkører kørte meget usikkert og brugte store dele af vejen under kørslen på en knallert. Politiet fik kontakt til knallertkøreren, der standsede af sig selv, så de øvrige bilister kunne komme sikkert forbi og fortsætte deres kørsel med almindelig hastighed. Knallertkøreren var en 46-årig mand fra Hørve, som var kraftigt påvirket af spiritus under kørslen på en 30-knallert. Han blev i sagens natur sigtet for spirituskørsel på knallerten og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Når analyseerklæringen foreligger, vil han høre nærmere fra politiet om det videre forløb i sagen.

To kørsler uden førerret medførte beslaglæggelse af bilen – Vejleåvej, Greve

Kl. 22.43 ønskede færdselspolitiet at tale med føreren af en personbil, hvis ejer ikke havde nogen førerret og ikke havde haft det siden 2013. Politiet standsede bilen på Vejleåvej ved Lunikvej og fik kontakt til en ædru, 52-årig mand fra Falster, som sad bag rattet i bilen. Han var bilens ejer og kunne ikke fremvise noget kørekort, idet politiet havde inddraget hans førerret i 2013. Den 52-årige blev sigtet for kørsel uden førerret i bilen og blev gjort bekendt med reglerne om beslaglæggelse af bilen. Politiet kunne konstatere, at det nu var anden gang inden for de seneste tre år, at den 52-årige blev afsløret i at køre bil trods den manglende førerret. Han gav udtryk for at have forstået politiets oplysninger, så politiet forlod stedet kl. ca. 22.50, idet den sigtede skulle til en adresse i nærheden.

Kl. 23.03 bemærkede politiet igen samme personbil køre ad Vejleåvej, men nu ved Hundigevej. Politiet ønskede derfor igen at standse bilen for at kontrollere førerens identitet. Straks efter standsning af bilen kunne politiet konstatere, at den 52-årige tilsyneladende ikke havde forstået budskabet om at lade være med at køre bil, når man ikke har nogen førerret. Politiet sigtede derfor igen den 52-årige for kørsel uden førerret og gjorde ham samtidig bekendt med, at bilen blev beslaglagt med henblik på konfiskation som oplyst tidligere af politiet. Et tilkaldt bugseringskøretøj transporterede bilen væk, og den 52-årige vil derfor senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne om kørslerne uden førerret og spørgsmålet om endelig konfiskation af køretøjet skal afgøres.

Sædelighedsundersøgelse – Hestetorvet, Roskilde

Kl. 00.40 blev politiet, der i forvejen opholdt sig ved torvet, kontaktet af en kvinde, der anmeldte, at hendes veninde var blev voldtaget inde på et nærliggende værtshus. Politiet fik kontakt til en 18-årig kvinde, der i forbindelse med en indledende afhøring oplyste, at hun var blevet seksuelt misbrugt på et toilet på det nærliggende værtshus. Den mistænkte skulle også opholde på stedet, så politiet fik hurtigt identificeret og anholdt en lettere spirituspåvirket, 17-årig mand. Begge parter blev efterfølgende undersøgt for eventuelle spor i sagen, og efter sigtelse og afhøring af den 17-årige vurderede politiet og anklagemyndigheden, at grundlaget for fremstilling af den mistænkte i et grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling ikke var til stede. Den 17-årige blev derfor løsladt efter afhøring i sagen, hvor han fortsat er sigtet. Politiet skal nu have belyst de nærmere omstændigheder efter kvindens anmeldelse, før anklagemyndigheden træffer strafferetlig afgørelse i sagen.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl. 01.13 forulykkede en 30-årig kvinde fra Dianalund, da hun i en personbil kørte i sydlig retning ad Køge Bugt Motorvejen omkring afkørsel 31b Egedesvej. Af ukendte årsager ramte hun autoværnet og snurrede rundt med bilen i et solouheld, idet ingen øvrige trafikanter blev involveret. Kvinden slap uskadt fra uheldet, men politiet kunne konstatere, at hun var påvirket af spiritus under kørslen. Hun blev derfor sigtet for spirituskørsel og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Grov vold mod mand og hærværk mod politibil – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 02.11 rykkede politiet ud til noget uorden i Jernbanegade, idet en anmeldelse lød på muligt slagsmål og uorden generelt. En patrulje var hurtigt fremme og fik ved sin tilstedeværelse dæmpet uroen, ligesom flere hastigt forsvandt. Patruljen bemærkede, at en mand lå ned på jorden og var omgivet af flere personer. Pludselig kom en mand derhen og trampede den liggende mand i hovedet, hvorefter manden småløb videre. Politiet, der havde været vidne til volden, løb efter den mistænkte, som blev indhentet og anholdt og. Den anholdte var en 17-årig ung mand fra Hedehusene, som blev sigt sigtet for grov vold mod den liggende mand, der blev identificeret som en 22-årig mand fra Roskilde. Den liggende mand blev bragt til skadestuen i Køge, men havde ikke pådraget sig væsentlige skader i hovedet som følge af trampet. Den 17-årige blev løsladt efter afhøring til sagen, som senere vil finde sin strafferetlige afgørelse i forbindelse med et retsmøde.
I anledning af uro i gaden var flere patruljevogne i området, og kl. 02.57 havde en mand tilsyneladende set sig sur på politiets tilstedeværelse. Manden sparkede til en patruljebils ene sidespejl, så det røg af. Politiet sigtede efterfølgende en 29-årig mand fra Roskilde for hærværket, hvor han ud over den strafferetlige afgørelse også kan forvente at blive præsenteret for et erstatningskrav fra politiets side. Da den 29-årige var kraftigt påvirket af formentlig både narkotika og alkohol, blev han frihedsberøvet, så han efter et lægetilsyn kunne sove rusen ud i detentionen.

 

 

Søndag - mandag

 

Grundlovsforhør i sag om vanvidskørsel – Gevninge, Roskilde, Lejre

En 19-årig mand fra Vig, Odsherred bliver i dag kl. 10.30 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med begæring om varetægtsfængsling i en sag om vanvidsbilisme. Den 19-årige blev anholdt søndag formiddag, da han efter en længere flugt fra politiet blev standset på motorvejen ved Slagelse. Han er sigtet for at overtræde straffelovens regler om at fareforvoldelse og for utallige færdselslovsovertrædelser.

Politiet fik anmeldelsen om en bilist, som kørte hasarderet ad Holbækmotorvejen ved Gevninge i Roskilde, Lejre Kommune mod øst. En bekymret borger ringede til politiet, da bilisten havde skabt flere farlige situationer på motorvejen. Der var desuden mistanke om, at bilisten havde ramt flere andre bilister under sin kørsel. Den handlekraftige borger fulgte efter bilisten, så politiet kunne finde frem til køretøjet. En patrulje fik kontakt med det mistænkte køretøj på ved udfletningen til Ballerup, hvor politiet viste ”slikkepinden – STOP politiet”, hvilket blot fik bilisten til at sætte farten op og forsætte af E20 i sydgående retning. Flugtbilisten forsøgte at køre fra patruljerne i høj fart ned af Køge Bugt Motorvejen. Ved Bjæverskov forsøgte en patrulje at overhale bilisten, men dette lykkedes ikke, da bilisten var ved at påkøre patruljebilen forsætligt. Under sin farefulde færd var bilisten flere gange ved at påkøre andre bilister, som måtte undvige for at undgå sammenstød.

Ved Slagelse lykkedes det politiet at få standset den farlige bilist, da patruljerne fik lukket køretøjet inde mellem to politibiler. Den 19-årige bilist og en 20-årig mandlig passager blev anholdt. De var begge narkopåvirkede og den 19-årige blev derfor sigtet for narkokørsel. Politiet beslaglagde bilen med henblik på konfiskation i sagen om vanvidsbilisme. Den 20-årige passager fra Holbæk, blev sigtet for at overtræde knivloven, da han er mistænkt for at have smidt en kniv ud af vinduet på bilen i forbindelse med flugten fra politiet.

Politiet undersøger nu, hvor mange trafikanter, som er blevet ramt, generet eller har været i fare i forbindelse med den 19-åriges kørsel. Bilister eller andre trafikanter, som er blevet ramt/snittet i forbindelse med den farlige kørsel bedes kontakte politiet. Det gælder også trafikanter, som har måtte foretaget undvigemanøvre for at undgå, at blive ramt. Vidneforklaringer omkring den hasarderede kørsel er vigtig i forhold til at få belyst sagen. Ring til politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Den 19-årige blev ved grundlovsforhøret varetægtsfængslet til den 26.august.

Bilen taget fra spiritusbilist – Himmelev, Roskilde

Kl. 16.10 fik politiet anmeldelse om, at en kraftigt spirituspåvirket mand havde kørt i en varebil, der holdt på parkeringspladsen foran en beboelsesejendom i Himmelev, Roskilde. Vidner så han satte sig ind i varebilen, hvor han gassede op og påkørte en parkeret bil og en hæk, så der skete skader på begge køretøjer. En patrulje kørte til stedet, hvor de fandt frem til manden, som havde lagt sig til at sove i en lejlighed. Den mistænkte, en 22-årig mand fra Roskilde, blæste alkometeret over 2,0 promille, så han blev anholdt og sigtet for at forårsage uheld i spirituspåvirket tilstand. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Politiet inddrog den 22-åriges kørekort, så han ikke må køre bil, mens sagen behandles. Det er muligt i sager, hvor der er en formodning om, at promillen danner grundlag for en ubetinget frakendelse af førerretten.

Politiet beslaglagde varebilen med henblik på konfiskation, som det er muligt i sager med en promille på mere en 2,0. Den 22-årige protesterede over beslaglæggelsen og retten skal derfor nu vurdere sagen. Politiet afventer nu resultatet af blodprøven, hvorefter den 22-årige vil høre mere i sin sag.

Dreng kørte galt på ATV – Højby Sj. – Odsherred

Kl. 17.40 kom et alarmopkald om, at en 13-årig dreng var kørt galt på en ATV - en firehjulet motorcykel - ved en landejendom i Højby Sj. Drengen havde kørt ved en græsmark nær ejendommen, da han mistede herredømmet over ATV´en og kørte frontalt ind i et træ. En forbipasserende bilist så uheldet ske og slog alarm og fik tilkaldt drengens forældre.
Den 13-årige anvendte ikke styrthjelm under kørslen, og havde slået hovedet ved påkørslen af træet. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor der blev ydet førstehjelm til den tilskadekomne dreng, der var kommet alvorligt til skade. Lægehelikopteren blev sendt til stedet, hvor drengen blev fløjet til Rigshospitalet til behandling for sit hovedtraume.

Bilinspektøren blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet og ATV´en blev indbragt til nærmere undersøgelse. Politiet optog rapport, der skal dokumentere omstændighederne omkring det alvorlige uheld. Undersøgelserne skal desuden afklare, om uheldet skete på færdselslovens område. ATV´en var et uindregistreret køretøj, som kun må køre uden for færdselslovens område.

Spirituskørsel - Kalundborgvej, Holbæk

Kl. 21.30 blev en 60-årig kvinde fra Holbæk anholdt og sigtet for spirituskørsel, da hun kørte i bil ad Kalundborgvej mod syd i Holbæk. En alkometertest viste, at hendes promille var over det tilladte, så hun blev taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter hun blev løsladt. Hun vil senere høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.

To uheld på motorvejen – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 22.29 skete et sammenstød på Vestmotorvejen ved Ringsted i østgående retning, da en bilist påkørte en forankørende i forbindelse med en overhaling. En 51-årig kvindelige bilist fra Vemmelev ville overhale en forankørende, der kørte i første vognbane. I forbindelse med overhalingen, kom hun for tæt på den forankørende bilist, en 59-årig kvinde fra København, og kørte op bag i bilen. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor parterne blev tilset. Ingen personer kom noget til ved uheldet, men både førere og passagerer blev tilset på sygehuset. Motorvejen blev spærret i forbindelse med uheldet, indtil der var ryddet op.

Kl. 23.00 skete endnu et uheld på Vestmotorvejen i Ringsted mod øst ved afkørsel 35, da en bilist bremsede ned på grund af kø forude, formentlig på grund af uheldet, som var sket kort forinden. En 28-årig mandlig bilist fra Middelfart nåede ikke at stoppe, men kørte op bag i den forankørende, en 18-årig mand fra Hellerup. Ingen personer kom noget til, men der skete skade på bilerne.

Hærværk mod isbutik – Ahlgade, Holbæk

Kl. 00.55 fik politiet anmeldelse om, at to unge mænd havde optrådt støjende og aggressiv adfærd foran butikken Paradis Is i Ahlgade. Mændene havde forøvet hærværk ved at kaste en stol mod forretningens rude, så den revnede, hvorefter de unge løb fra stedet i retning mod Sct. Nikolai Kirke. Poltiet fik oplyst signalementet på de to unge mænd fra den opmærksomme anmelder, og en patrulje satte kursen for at finde frem til de mistænkte hærværksmænd. Patruljen fik kontakt til to unge mænd på 16 år fra Holbæk, som kunne mistænkes for at stå bag hærværket. De blev begge sigtet og kort afhørt til sagen. De unge mænds værger, og de sociale myndigheder blev orienteret om sagen. Politiet indhenter nu et erstatningskrav hos butikken, som de sigtede vil blive præsenteret for. De sigtede vil senere høre mere fra politiet i sagen.




 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

18. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 18. marts 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 15. marts 2024 kl. 07.00 til 18. marts 2024 kl. 07.00.

15. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 15. marts 2024

To ældre kvinder med samme fornavn svindlet - Håndgranat kom kørende i sorteringsanlæg - Flere anholdt efter røveri, trusler og afpresning mod ung mand. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 14. marts 2024 kl. 07.00 til 15. marts 2024 kl. 07.00.

12. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 12. marts 2024.

Voldsom udenlandsk butikstyv - Fly sikkerhedslandede i lufthavn - Stjålne designerstole kom retur til plejehjem. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 11. marts 2024 kl. 07.00 til 12. marts 2024 kl. 07.00.