Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

12. april 2024 10:31

Midt og Vestsjællands Politi uddrag af døgnrapporten den 12 april 2024

Ældre kvinder blev franarret dankort - Unge taget i sliksnyd - Truende mand med gaspistol på station. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 11. april 2024 kl. 07.00 til 12. april 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Algade, Nykøbing Sj.

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Tofteholmen, Karlslunde
Kildemarken, Ringsted
Holbækvej, Benløse, Ringsted

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Stenhusvej, Holbæk
Åstoftevej, Asnæs

Tyveri fra køretøjer:

Odinsvej, Tune
Ølandsvej, Herfølge


Brud på gasledning - Smålodsvej, Benløse, Ringsted

Kl. 07.51 torsdag morgen kørte politi og brandvæsen til Smålodsvej i Benløse på grund af melding om et brud på en gasledning. Det medførte et større gasudslip, men brandvæsnet fik sat en klemme på ledningen, og ledningen blev herefter repareret. Beboere i området blev bedt om at slukke ventilationsanlæg og beroliget med at gaslugten var ufarlig. Omkring kl. 8.30 forlod patruljerne stedet igen.

Ældre kvinder franarret dankort - Hvalsø - Lejre

Kl. 12.36 anmeldte en 83-årig kvinde fra Hvalsø, at hun kort forinden var blevet kontaktet af en en mand, som sagde han kom fra politiet. Han bad om at få kvindens dankort og kode, for at sikre det i forbindelse med en svindelsag, hvorefter banken ville bestille et nyt kort til hende. Hun udleverede både kort og kode til en mand, som dukkede op ved hendes hjem. Hun opdagede herefter at der var hævet 8.000 kr fra kortet og anmeldte sagen.

Kl. 12.42 anmeldte en 81-årig kvinde fra Hvalsø by, at hun omkring kl. 10.30 var blevet kontaktet af en mand som kaldte sig René Larsen fra Nordea. Han fortalte, at hendes dankort var blevet spærret på grund af misbrug, så han ville hente hendes kort og kode, så han kunne bestille et nyt kort til hende. Der blev efterfølgende hævet 9.000 kr. fra den 81-åriges konto.

Politiet afhørte begge kvinder i deres hjem, og de beskrev begge gerningsmanden, med et meget enslydende signalement.

Manden beskrives som:
A: Mand, 30-35 år, ca. 175 cm, Kropsbygning: kraftig/tyk, Hudfarve: Hvid, Hårlængde: Kronraget, Beklædning: Sort jakke og sorte bukser. Talte: Dansk. Kørte i en mindre sort personbil.

Sagen efterforskes nu af politiet, som vil forsøge at finde frem til bedrageren. Vidner som har set den beskrevne mand i Hvalsø by eller omegn bedes ringe til politiet på tlf. 114.

Bilist kørte ind i træ - Piledyssen, Jyllinge - Roskilde

Kl. 12.59 skete et solouheld på Piledyssen i Jyllinge, da en 63-årig kvinde fra Køge Kommune af uvisse årsager mistede herredømmet over bilen og kørte ind i et træ. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor bilisten blev kørt til behandling for sine alvorlige, men ikke kritiske skader. Der blev rutinemæssigt udtaget en blodprøve, som skal afklare om bilsten var påvirket under kørslen. Bilen fik store skader og måtte køres væk af vejhjælp.

Uopmærksomhedsuheld - Vindingevej, Roskilde

Kl. 13.04 kørte en 22-årig kvinde fra Tune galt på Vindingevej i Tune, da hun på grund af et øjebliks uopmærksomhed kom til at køre ud i rabatten. Hun mistede herredømmet over bilen, som fortsatte ud i grøften. Kvinden kom ikke noget til, men politiet registrerede uheldet.

Bilist påkørte træ og stak af - Tingvej, Varpelev, Hårlev - Stevns

Kl. 14.38 påkørte en bilist et træ på Tingvej ud for Varpelev. Føreren stak af fra stedet, men blev fundet af politiet på sin bopæl. Han var sluppet fra uheldet med knubs, men det viste sig, at den 32-årige fører var frakendt førerretten, så han blev sigtet for at undlade at blive på stedet efter uheldet og for kørsel i frakendelsestiden. Bilen var en han havde lånt, så ejeren blev sigtet for at udlåne sin bil en person uden kørekort. Patruljen optog rapport om uheldet og orienterede kommunen om skaderne på træet.

Sliksnyd - Stationscentret, Roskilde

Kl. 14.55 blev to 17-årige unge kvinder fra Vestegnen og Falster tilbageholdt af en butiksdetektiv, da de havde fyldt en pose med bland selv slik, men påsat en mærkat med en alt for lav pris. Herefter gik de til scan selv kassen for at betale, men kassen meldte fejl på grund af at vægten af posen ikke stemte overens med prisen på slikket. En patrulje kom frem og sigtede de to unge kvinder for bedrageri, og forældrene var til stede under afhøringen.

Ulovlige knallerter - Faxevej, Hårlev - Stevns

Kl.16.02 stoppede en færdselsbetjent en lille knallert på Faxevej i Hårlev, da der sad to personer knallerten, som desuden kørte væsentligt stærkere end de tilladte 30 km/t. De to 15-årige drenge fra lokalområdet blev sigtet for at køre to en knallert. Føreren blev desuden sigtet for at køre en ulovlige knallert.

Kl. 18.20 på samme vej var der en 15-årig dreng fra Strøby, som blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert. Alle forældrene orienteret.

De sigtede knallertfører kan ud over bøden forvente en påstand om betinget frakendelse af kørekortet til lille knallert.

Truende mand med gaspistol - Jernbaneplads, Holbæk

Kl. 16.56 fik politiet anmeldelse om, at en mand optrådte truende på Holbæk Station, hvor han også havde været voldsom over for en kvinde han fulgtes med. Flere patruljer kørte til spor 2, hvor de traf en opfarende mand, som blev anholdt kl. 17.05. Han var truende over for politifolkene og modsatte sig anholdelse. Han blev ilagt håndjern og taget med til stationen, hvor han blev sigtet for trusler mod politiet og afhørt til sagen, som han erkendte. I hans taske blev fundet en gaspistol med et tomt magasin, så han blev også sigtet for at overtræde våbenloven. Gaspistolen blev konfiskeret, hvilket han accepterede.
Efter et par timer blev han løsladt, men kan forvente at høre mere i sagerne senere.

Brand i el-radiator - Frederiksborgvej, Roskilde

Kl. 22.34 kom et alarmopkald om brand på DTU-Campus på Risø. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor der blev slukket en mindre brand i en el-radiator. Herefter blev stedet luftet ud, og der var ikke sket skade på ejendommen. Ingen personer kom noget til, og der var intet mistænkeligt ved branden, så der blev ikke behov for at optage rapport.

 

Arbejdsmiljøloven - Ullsvej, Køge

Kl. 03.41 kom et alarmopkald om et kemikalieudslip på en arbejdsplads på Ullsvej i Køge, hvor der var gået hul på en tønde med Allylclorid, som er en brandfarlig væske. Tønden stod på en palle, som blev beskadiget under arbejdet i lagerhallen. Alle medarbejdere blev beordret til at forlade hallen, for at undgå at indånde kemikaliet. Brandvæsnet håndterede udslippet og tønden, og politiet optog rapport for at belyse, som der er sket brud på arbejdsmiljøloven i forbindelse med udslippet. Alle blev vejledt om at søge læge, hvis de fik det skidt efter udslippet. Arbejdstilsynet blev underrettet om sagen. 

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

15. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 15. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 14. maj 2024 kl. 07.00 til 15. maj 2024 kl. 07.00.

14. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt og Vestsjællands Politi uddrag af døgnrapporten den 14 maj 2024

Vidner søges til røveri i kiosk i Ringsted - Ældre kvinde snydt for stort beløb - Lejlighedsbrand startede i E-cigaret. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 13. maj 2024 kl. 07.00 til 14. maj 2024

13. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 13. maj 2024

Maritim indsats i Køge Bugt - Kvinde frarøvet armbånd - 17-årig udsat for røveriforsøg. Læs uddraget af weekendens hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 10. maj 2024 kl. 07.00 til 13. maj 2024 kl. 07.00.