Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

14. maj 2024 10:14

Midt og Vestsjællands Politi uddrag af døgnrapporten den 14 maj 2024

Vidner søges til røveri i kiosk i Ringsted - Ældre kvinde snydt for stort beløb - Lejlighedsbrand startede i E-cigaret. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 13. maj 2024 kl. 07.00 til 14. maj 2024

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Rådhusstræde, Køge - Forsøg
Knudslund Alle, Ringsted
Hedelunden, Greve - Forsøg

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Grønnegade, Hastrup, Gadstrup - Forsøg
Ågerupvej, Vigersted, Ringsted

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.

Margrethevej, Gundsømagle, Roskilde

Tyveri fra køretøjer:

Lindenborgvej, Svogerslev, Roskilde
Fælledvej, Roskilde


Borgere stoppede bilist med vanvidspromille - Hovedgade, Ubby, Jerslev - Kalundborg

Kl. 07.02 ringede en bekymret bilist til politiet, da han kørte bag en bil, som kørte meget usikkert og skiftevis kørte over i de modkørendes vejbane og ud i græsrabatten. To bilister fik sammen stoppet den slingrende bilist på Hovedgaden. Han var opfarende og de to mandlige bilister holdt sig på afstand af den tydeligt spirituspåvirkede mand indtil politiet nåede frem.

En alkometertest viste en promille på over 2,0, så patruljen anholdt den 26-årige mand fra Kalundborg, som blev taget med til en blodprøve. På grund af den høje promille blev mandens bil beslaglagt, hvilket han protesterede over. Retten får derfor forelagt sagen, og vil senere tage stilling til, om den kan endeligt konfiskeres.

Den 26-årige blev løsladt efter at have afgivet blodprøven, men fik taget sit kørekort på stedet. Han vil senere få besked om resultatet af blodprøveanalysen og sagens videre gang.

Brand i lejlighed - Rengegade, Store-Heddinge - Stevns

Kl. 07.42 kørte politi, brandvæsen og redning til brand i en ejendom i Rengegade i Store-Heddinge, hvor det brændte i et køkken. Ilden var startet i en taske, som stod på et tændt komfur, og det medførte en del røgudvikling.

Ilden blev slukket, men der skete brand og sodskade i køkkenet. Ingen personer kom noget til, men en beboer blev tilset for røgforgiftning i ambulancen. En kvindelig beboer blev sigtet for at overtræde reglerne i beredskabsloven, idet branden var forårsaget af uforsigtighed.

Færdselsuheld - Ringstedvej, Holbæk

Kl. 12.55 skete et uheld, da en 41-årig kvinde fra Holbæk holdt stille i sin bil på Ringstedvej bag en bilist, som skulle svinge til venstre ad Sasserupvej. En bagfrakommende kassebil, der blev ført af en 28-årig mand fra Odense nåede ikke at stoppe op, men påkørte den kvindelige bilist bagfra, så hendes bil blev skubbet af vejen. Den 41-årige kvinde blev kørt til tjek på sygehuset, men hun havde ikke pådraget sig behandlingskrævende skader. Kassebilens fører var uskadt, men bilen punkterede, og holdt og spærrede vejen indtil den blev nødflyttet. Der opstod i den forbindelse trafikale problemer indtil kassebilen var fjernet efter omkring 30 min.

Kvinde bedraget af falsk politi/bankmand - Holbæk

Kl. 13.20 mødte en 68-årig kvinde fra Holbæk op i politiekspeditionen i Holbæk for at anmelde, at hun i fredags blev snydt af en falsk politimand fra NSK (National enhed for Særlig Kriminalitet). Han havde ringet til hen omkring kl. 17.00 og fortalt, at en efterforskning havde vist, at nogen var ved at optage et lån på 72.000 kr i hendes navn. Hun blev herefter viderestillet til en "medarbejder fra Nordea", som kunne se, at nogen forsøgte at tømme hendes konto.

Den 68-årige lod sig derfor overtale til at overføre 48.500 til en "sikker konto" for at bremse den kriminelle overførsel. Først senere blev hun opmærksom på, at hun var blevet snydt og anmeldte sagen. Politiet vil nu efterforske sagen om bedrageri.

Røveri mod kiosk - Jernbanevej, Ringsted

Kl. 20.59 fik politiet anmeldelse om, at kiosken på Ringsted Station kort forinden var blevet udsat for et røveri. To mænd kom ind i butikken og truede medarbejderen med en tang til at udlevere kassebeholdningen.

De to mænd beskrives som:

A: Mand, Mellemøstlig af udseende, 180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Yderligere kendetegn: talte også andet sprog end dansk, Talte: Dansk, Iført: sort hætte, sort halsedisse, Stone Island jakke med mrk. på venstre arm, mørke bukser mørke sko., Medbragte: Papegøjetang

B: Mand, Mellemøstlig af udseende, 180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Yderligere kendetegn: talte også andet sprog end dansk, Talte: Dansk, Iført: sort hætte, sort halsedisse, North Face jakke med mrk. på ryg højre side sorte bukser hvide sko.

De to gerningsmænd flygtede fra stedet til fods i retning mod togene. Politiet kørte hurtigt frem til stedet og søgte efter mændene, men fandt dem kke. Der blev søgt spor fra kiosken og afhørt vidner, og overvågningen fra stationen skal nu gennemgås.

Borgere som har set de beskrevne mænd før eller efter røveriet på Ringsted Station omkring kl. 20.55 bedes ringe til politiet med oplysninger i sagen på tlf. 114.

Brand i lejlighed - Bøgehegnet, Greve

Kl. 04.41 opstod brand i en lejlighed i Bøgehegnet i Greve, så politi, brand og redning satte straks kursen. En E-cigaret under opladning i stuen var formentlig årsag til, at branden startede i lejligheden, men alle personer kom ud af bygningen. Branden blev slukket før der skete større skader. En mandlig beboer blev tilset i ambulance, da han havde indåndet røg, men der var ingen melding om, at nogen var kommet noget alvorligt til. Omkring kl. 05.19 kunne beboerne i de omkringliggende lejligheder komme hjem igen, men skadeservice blev tilkaldt til brandstedet grundet sodskader.


 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

19. juli 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 19. juli 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 18. juli 2024 kl. 07.00 til 19. juli 2024 kl. 07.00.

18. juli 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 18. juli 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 17. juli 2024 kl. 07.00 til 18. juli 2024 kl. 07.00.

17. juli 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 17. juli 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 16. juli 2024 kl. 07.00 til 17. juli 2024 kl. 07.00.