Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

17. april 2024 09:17

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 17. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 16. april 2024 kl. 07.00 til 17. april 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Anders Larsensvej, Holbæk
Udstrupvej, Store-Merløse, Holbæk
Nygade, Roskilde
Dagmarsgade, Ringsted

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ved Kildepladsen, Borup, Køge

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Tyveri fra køretøjer:

Ingen

 

Færdselsuheld – Valdemar Sejrsvej, Holbæk

Kl 11.28 skete der et færdselsuheld, da en 74-årig kvinde fra Roskilde i sin personbil på vej ad Omfartsvejen påkørte en minibus ført af en 74-årig mand fra Holbæk. Der skete kun mindre skader på bilerne og kvinden blev efterfølgende tilset på hospitalet.

 

Trusler – Absalonsvej, Holbæk

Kl 13.36 kom der melding om, at en 14-årig dreng fra Holbæk var blevet kontaktet af en anden dreng. Der opstod efterfølgende noget uvenskab mellem dem og det fik den andne dreng til at trække en foldekniv frem, som han som en trussel holdt op mod den 14-åriges hals, før han gik fra stedet. Det lykkedes den 14-årige sammen med at familiemedlem at finde den anden dreng igen kort efter på stationen i Holbæk, hvor de fik vristet kniven fra ham. Politiet blev tilkaldt og konstaterede, at der var tale om en 14-årig dreng, ligeledes fra Holbæk. Hans forældre og de sociale myndigheder blev efterfølgende orienteret om sagen. Han erkendte at have været i besiddelse af kniven og at have holdt den op mod den anden dreng.

 

Butikstyv med våben – Stationscenteret, Roskilde

Kl 14.52 blev politiet tilkaldt til et supermarked, hvor personalet stod med en 23-årig mand fra Roskilde, der havde stjålet varer fra forretningen, herunder popcorn og fuglemad, hvilket manden erkendte. Da han blev visiteret fandt politiet på ham desuden en peberspray og en springkniv. Begge dele konfiskeret.

 

Færdselsuheld – Vindingevej, Roskilde

Kl 15.04 kom der melding om et færdselsuheld, da en 20-årig mand fra Holbæk kom kørende op mod krydset ved Øde Hastrup Vej, hvor han overså en bil ført af en 39-årig kvinde fra Greve, der kørte med lavere hastighed. Hun blev presset op bag i en forankørende personbil ført af en 27-årig kvinde fra Solrød, der holdt for rødt, og hendes bil blev så igen skubbet op bag i en personbil ført af en 40-årig kvinde fra den sydlige del af Roskilde kommune. Den 39-årige blev efterfølgende kørt til undersøgelse på sygehuset.

 

Flygtede fra politiet – Kalundborg

Kl 15.27 mødte politiet op hos en 33-årig mand fra Kalundborg, der havde et mellemværende med fogedretten. Manden blev passet op på en parkeringsplads i området og anholdt med henblik på fremstilling ved fogeden. Men det passede tilsyneladende ikke så godt ind i mandens øvrige planer, så han valgte at løbe fra stedet. De to politifolk fik dog hurtigt indhentet ham og manden er nu sigtet for at være flygtet fra politiet. Manden var blot én af i alt tre personer der i det forgange døgn blev anholdt af politiet for at de kunne fremstilles i fogedretten. Politiet skal opfordre til, at folk der har et udestående med fogeden får aftalt et møde, så de ikke risikerer at blive anholdt enten derhjemme eller på arbejde på et formentligt ubekvemt tidspunkt.

 

Færdselsuheld med hestevogn – Fynsvej, Roskilde

Kl 15.39 kom der melding om, at en hestevogn med syv børn og en kvindelig kusk i var væltet. Hestene var blevet urolige og vognen havde ramt en kantsten, før den væltede. Politiet kom frem til stedet og konstaterede, at der var styr på hestene, som nogle af børnene havde hjulpet med at få styr på. Alle børn, som kom fra en ungdomsklub i området, havde det tilsyneladende godt, men de blev for en sikkerheds skyld kørt til tjek på sygehuset. Tre af børnene havde nået at hoppe af vognen, før den væltede.

 

Hurtig bilist – Rendebjergvej, Tune, Greve

Kl 16.00 fik færdselspolitiet med laseren målt en bil ført af en 49-årig lokal kvinde til at køre 85 km/t hvor man max må køre 50 km/t. Kvinden kan dermed se frem til en betinget frakendelse af kørekortet.

 

Butikstyv med våben – Stationscenteret, Roskilde

Kl 16.23 kom der igen anmeldelse om en butikstyv, der havde stjålet varer. Da personalet undersøgte tyven, som viste sig at være en 29-årig mand fra Lejre, fandt de en peberspray samt en mindre mængde af det euforiserende stof GHB. Politiet blev tilkaldt for at sigte manden for overtrædelse af våbenlovgivningen samt lov om euforiserende stoffer.

 

Mobiltelefon under kørslen – Køge Bugt Motorvejen, Karslunde, Greve

Kl 17.30 standsede færdselspolitiet en 26-årig mand fra Kalundborg, der bruge sin mobiltelefon under kørslen, mens han overhalede den civile politibil. Manden nægtede at have talt i telefon. Det udløser et klip i kørekortet og det er tredje gang inden for tre år, og dermed kan manden se frem til en betinget frakendelse af kørekortet.

 

Høj musik – Ringparken, Roskilde

Kl 23.50 blev politiet tilkaldt til en lejlighed, hvorfra der blev spillet høj musik. Anmelderen havde forinden selv forsøgt at banke på, for at få dæmpet musikken. Politiet ringede i første omgang til den 56-årige kvindelige beboer på stedet, som oplyste at hun nok skulle skrue ned. Det gentog sig et par gange, uden at kvinden dæmpede musikken. Til sidst kørte en patrulje derhen og tog ledningen fra musikanlægget med sig. Den kan kvinden nu afhente på politistationen.

 

 

Påvirket bilist – Roskildevej, Holbæk

Kl 00.18 standsede politiet en 21-årig kvinde fra Holbæk, der kom kørende i en personbil. Hun blev testet positiv for cannabis og taget med på sygehuset til udtagning af blodprøve. Kvinden erkendte at have røget hash forud for kørslen.

Påvirket bilist – Skolehaven, Lellinge, Køge

Kl 00.56 standsede politiet en 29-årig mand fra København, der kom kørende i en personbil på vej mod nord ad Overdrevsvejen. Politifolkene fik mistanke om, at han var påvirket af alkohol og euforiserende stoffer, hvilket manden da også erkendte. Manden viste sig at have en foldekniv på sig, og i bilen blev der desuden fundet en mindre mængde kokain i en pose. I posen lå derudover også yderligere to foldeknive. I bilen lå også en dolk.

Groft hærværk – Nørre Boulevard, Køge

Kl 03.36 fik politiet melding om tre mænd, der forøvede hærværk på deres vej gennem Køge. De punkterede biler på vejen og knuste også en butiksrude. Politiet fik anholdt de tre mænd, der viste sig at være 19, 19 og 17 år fra hhv Køge og Herfølge. De var alle tre stærkt påvirkede af stoffer og blev efterfølgende taget med i detentionen. En gennemgang af området viste i alt syv punkterede biler. Politiet fandt også en kniv, som en af de tre formentligt har smidt fra sig. De tre sigtes for groft hærværk. Desuden råbte og skreg de så meget i forbindelse med anholdelsen, at de også sigtes for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

24. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. maj 2024 kl. 07.00 til 24. maj 2024 kl. 07.00.

23. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 22. maj 2024 kl. 07.00 til 23. maj 2024 kl. 07.00.

21. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 21. maj 2024.

Udenlandsk lastbilchauffør med vanvidspromille - Ældre mand frarøvet dankort - Cyklist hårdt kvæstet i højresvingsulykke. Læs uddraget af pinsens hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 17. maj 2024 kl. 07.00 til 21. maj 2024 kl. 07.00.