Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

22. februar 2024 09:05

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 22. februar 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 21. februar 2024 kl. 07.00 til 22. februar 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Sandskredsvej, Nykøbing Sjælland

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ingen

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Tyveri fra køretøjer:

Banegårdspladsen, Kalundborg
Ved Hallen, Roskilde

 

Kniv i visitationszonen - Jernbanevej, Holbæk

Kl 12.30 standsede en patrulje fra lokalpolitiet en 23-årig mand fra den vestlige del af Holbæk kommune, da han kom gående ud fra stationsbygningen. Manden befandt sig i den visitationszone, der i øjeblikket er gældende i Holbæk, og patruljen valgte derfor at undersøge, hvad manden havde på sig. Det viste sig, at han bar på en dolk med knivlængde på over otte cm. Manden blev derfor sigtet efter knivloven.

 

Påvirket bilist - Holbækvej, Kalundborg

Kl 14.55 standsede politiet en personbil ført af en 31-årig kvinde fra den østlige del af Kalundborg kommune, da der var mistanke om, at hun var påvirket af euforiserende stoffer. Kvinden erkendte da også, at hun havde taget stoffer og blev medtaget til udtagning af blodprøve.

 

Færdselsuheld - Vallekildevej, Hørve, Odsherred

Kl 15.23 skete der et færdselsuheld, da en 25-årig mand fra Odsherred mistede kontrollen over sin knallert og ramte ind i siden på en personbil ført af en 44-årig kvinde, ligeledes fra Odsherred. Den 25-årige fik alvorlige skader på sit ben og der blev derfor tilkaldt en lægehelikopter, der kunne flyve manden til hospitalsbehandling.

 

Unge butiktyve - Over Bølgen, Greve

Kl 16.26 meddelte personalet i et supermarked, at to piger på hhv 12 og 13 år fra hhv Greve og Karlslunde var blevet stoppet i butikken, da de forsøgte at stjæle syv dåser Redbull. En patrulje kom til stedet og sikrede, at pigernes forældre og de sociale myndigheder hos kommunen blev orienteret om forholdet.

 

Tricktyve på spil - Køge

Kl 16.28 fik politiet henvendelse om, at en 92-årig kvinde var blevet opsøgt af to mænd, der sagde, at de kom fra banken. Det lykkedes mændene at overbevise kvinden om, at de skulle have udleveret hendes dankort. Det er endnu uvidst, om det lykkedes de to tricktyve at hæve på kortet, før det blev spærret.

 

Biler bortvist - Københavnsvej, Roskilde

Kl 20.09 fik politiet flere henvendelser fra borgere, der var generede af, at der var samlet 10-12 biler og en masse unge mennesker på en tankstation, hvor der blev spillet høj musik fra bilerne. En patrulje blev sendt ned til stedet og fik bortvist båder bilerne og de unge.

Påvirket bilist - Kildebrøndevej, Greve

Kl 21.14 standsede politiet en mindre varebil ført af 28-årig mand fra Polen, da der var mistanke om, at han var påvirket af alkohol. Manden blev derfor medtaget til sygehuset, så der kunne udtages blodprøve.

 

Kontakt til fanger - Ringvejen, Køge

Kl 23.10 blev politiet tilkaldt til arresten i Køge, da der var et par mænd, der forsøgte at råbe ind til en af de indsatte. En patrulje kom frem og fik standset to mænd på 18 og 27 år fra hhv Solrød og Køge. Det kunne ikke umiddelbart bevises, at det var de to, der havde råbt ind mod arresten. Men en undersøgelse af deres bil afslørede til gengæld en ulovlig peberspray, som den ene af mændene tog ansvar for.

 

Opfølgning: Fængslet for voldeligt overfald

Midt- og Vestsjællands Politi fik onsdag eftermiddag fremstillet en 22-årig mand fra Køge i et grundlovsforhør, hvor han blev fængslet frem til 14. marts som sigtet for grov vold ved sammen med endnu ukendte gerningsmænd at have deltaget i overfaldet på en 27-årig mand, der på en parkeringsplads ved Fasanvej mandag aften blev overfaldet med flere slag. Der var tale om et lukket retsmøde. Manden valgte at tage forbehold for at kære fængslingen.

 

Sigtet for svindel med brugte biler

Midt- og Vestsjællands Politi sigtede i går en 28-årig mand fra Nordsjælland for gentagne tilfælde af svindel med brugte biler.
Senest er det gået ud over en mand fra Lejre, der satte sin bil til salg på nettet. Han mødtes med køberen, som han fik overbevist om, at der var problemer med pengeoverførslen. Derfor blev de to enige om, at han kunne få bilen og registreringsattesten med sig, hvis han elles sendte pengene næste dag.
Det lykkedes derefter den 28-årige at få omregistreret bilen til sig selv og sælge den hos en forhandler, hvor han så kunne score gevinsten fra salget selv uden at overføre penge til den oprindelige ejer.
Han er også sigtet for samme fremgangsmåde over for en mand fra Roskilde, der også havde en bil salg.
"Vi har grund til at tro, at manden har lavet samme svindelnummer flere steder i landet. Derfor kan der komme flere sigtelser mod ham i den kommende tid. Der er tale om en udspekuleret og fræk måde at snyde folk på, så vi vil gerne opfordre til, at man sikrer sig, at man har fået pengene, før man udleverer bil og registreringsattest", siger politikommissær Otto Storm fra Midt- og Vestsjællands Politi.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

24. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. maj 2024 kl. 07.00 til 24. maj 2024 kl. 07.00.

23. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 22. maj 2024 kl. 07.00 til 23. maj 2024 kl. 07.00.

21. maj 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 21. maj 2024.

Udenlandsk lastbilchauffør med vanvidspromille - Ældre mand frarøvet dankort - Cyklist hårdt kvæstet i højresvingsulykke. Læs uddraget af pinsens hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 17. maj 2024 kl. 07.00 til 21. maj 2024 kl. 07.00.