Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

22. november 2022 11:56

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 22. november 2022.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 21. november 2022 kl. 07.00 til 22. november 2022 kl. 07.00.

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Vejbjerggårdsvej, Høng

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Sozzivænget, Solrød Strand
Timianhaven, Hvalsø
Sasserup Vænge, Sasserup, Holbæk
Nyportstræde, Køge

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Søvejen, Jerslev Sj.

Tyveri fra køretøjer:

Ingen


Glatføreuheld – hele politikredsen

Natten til mandag og mandag morgen havde dele af politikredsen fået en del nedbør i form af sne, hvilket gjorde vejene glatte. Det medførte følgende anmeldelser til politiet om uheld:
Kl. 06.22 – Sønderstrupvej, Kirke-Eskilstrup (Holbæk): 32-årig mandlig lastbilchauffør mistede kontrollen over lastbil med tilkoblet påhængsvogn og kørte af vejen, hvorved påhængsvognen væltede og spærrede Sønderstrupvej for trafik i begge retninger frem til kl. ca. 09.15.
Kl. 07.08 – Omfartsvejen-Rørvangsvej, Holbæk: 54-årig mand fra Holbæk kørte ad Rørvangsvej mod sydvest og bremsede, men kurede ud på Omfartsvejen og blev påkørt af en 21-årig mand fra Kirke-Såby, der kørte ad Omfartsvejen mod nordvest.
Kl. 07.12 – Regnemarks Bakke/Bøgedevej, Borup: bil holder forladt ude på en mark.
Kl. 07.59 – Hjortholmvej, Tølløse: bil ligger på taget – ingen personer på stedet, så ikke videre fra politiets side.
Kl. 08.09 – Ringstedvej, Holbæk (rundkørsel ved motorvejsfrakørsel): en 20-årig mand fra Nykøbing Sj. gled ad frakørslen og ud i rundkørslen, hvor han stødte sammen med en 48-årig mand fra Holbæk.
Kl. 08.13 – Holbækmotorvejen v. Tuse, Holbæk: en bilist mistede kontrollen over bilen og påkørte autoværnet.
Alle sammenstødene og ulykkerne medførte kun materielle skader på implicerede køretøjer.

Hurtige bilister – Køgevej, Ringsted

Færdselspolitiet foretog i omtrent en time fra kort efter kl. 08.00 en kontrol af bilisternes hastighed under kørsel ad Køgevej i Ringsted by, hvor højst tilladte hastighed er 50 km/t.
Hele fem bilister kørte mere end 30 % for hurtigt på strækningen med snesjap på kørebanen, så de kan alle nu se frem til at modtage et bødeforelæg for overtrædelsen af færdselsloven. Endvidere kan bilisterne også forvente en påstand om et klip i kørekort samt et pligtigt bidrag på 500 kr. til Offerfonden.

Færdselsuheld – Gørlev Landevej, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 10.37 var to bilister impliceret i et sammenstød på Gørlev Landevej, hvorved den ene part var endt i rabatten. To ambulancer og en læge var sendt til uheldsstedet.
Det viste sig, at en 19-årig mand fra Kalundborg som fører af en personbil havde påkørt bagenden af en forankørende personbil. Føreren af den påkørte bil – en 78-årig kvinde fra Gørlev Sj. – endte ude i rabatten.
Den 19-årige blev kørt på skadestuen til kontrol, og den 78-årige blev tilset af ambulancepersonalet. Ingen af dem havde pådraget sig behandlingskrævende skader, så politiet registrerede blot omstændighederne og parterne i uheldet.

Fange flygtet og anholdt igen – Annebergparken, Nykøbing Sj. - Odsherred

Kl. 14.46 modtog politiet en anmeldelse fra personalet på en sikret institution om, at en 19-årig mand som afsoner var lykkedes med at stikke af.
Flugten var formentlig sket med hjælp fra en anden person, som var kørt fra stedet i en bil, som blev efterlyst af politiet efter den 19-åriges flugt.
Flugtbilen blev senere fundet ved en adresse i Haslev, hvor politiet kl. 15.48 kunne anholde den 19-årige samt en 25-årig kvinde fra Haslev.
Den 19-årige blev sigtet for at have flygtet fra institutionen, hvor han skulle opholde sig ifølge en dom, og kvinden blev sigtet for at have hjulpet ham i forbindelse med flugten.
Kvinden blev løsladt efter afhøring til sagen, og den 19-årig blev senere på aftenen igen anbragt på institutionen til fortsat afsoning.

Kran væltet – Vestre Havnevej, Kalundborg

Kl. 15.43 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til en ulykke på havnen i Kalundborg, hvor en kran var væltet.
Ingen var kommet til skade ved ulykken, som var sket på en pram, hvor en kran var væltet. Kranføreren havde været i stand til at kravle ud og uden at være kommet til skade.
Politiet har optaget rapport om ulykken for at få afklaret de nærmere omstændigheder i samarbejde med Søfartsstyrelsen, så det senere kan afklares, hvorvidt nogen kan drages til ansvar for ulykken.

Butikstyveri – Hyrdehøj Bygade, Roskilde

Kl. 15.47 anmeldte personalet i supermarkedet Kvickly, at en udenlandsk kvinde var tilbageholdt som mistænkt for at have stjålet varer.
Politiet fik kontakt til en let spirituspåvirket, 34-årig kvinde fra Thailand, der som kunde i supermarkedet havde lagt kød- og dagligvarer, tøj samt øl ned i sin rygsæk, inden hun gik gennem kassen uden at betale for varerne til en værdi af 875 kr.
Den 34-årige blev sigtet for butikstyveriet og derefter anholdt, idet hun var i besiddelse af et udløbet pas, så hun ikke havde lovligt ophold i Danmark.
Efter afhøring til sagen fik kvinden afgjort sin straffesag, men forblev i politiets varetægt, indtil Udlændingestyrelsen har kigget på hendes sag og opholdsgrundlag i Danmark for at kunne træffe en afgørelse om, hvorvidt hun skal udsendes af Danmark med et indrejseforbud.

Færdselsuheld – mand omkommet – Hagesholmvej, Audebo, Holbæk

Kl. 16.41 slog en forbikørende, mandlig bilist alarm, idet bilisten på Hagesholmvej ved et skarpt sving ved en kanal kunne se nogle hjulspor, der fortsatte ligeud mod kanalen. Heri lå et køretøj på hovedet og kun hjulene over vandet.
Redningspersonalet fik undersøgt bilen, hvorfra en livløs mand blev reddet ud. En læge fra den tilkaldte lægehelikopter kunne efterfølgende konstatere, at manden var afgået ved døden.
En bilinspektør blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet og omstændighederne herved, hvorefter den foreløbige konklusion er, at bilisten efter kørsel ad Hagesholmvej i østlig retning er fortsat ligeud i det skarpe vejsving, så han havnede i kanalen.
Den omkomne blev identificeret som en 54-årig mand fra Holbæk, hvis pårørende er underrettet. Ingen øvrige trafikanter var involveret i ulykken.

Kvinde overfaldet og stukket med kniv – Helligkorsvej, Roskilde

Kl. 20.51 slog naboer til en 28-årig kvinde fra Roskilde alarm, da hun havde søgt tilflugt hos naboerne efter et overfald på sin egen bopæl.

Ambulancepersonale og politiet fik hurtigt kontakt til en såret og gravid kvinde, der hastigt blev bragt til et sygehus til behandling for sine skader efter et overfald med slag og knivstik samt verbale trusler på livet i forbindelse hermed.

Overfaldsmanden var ifølge offeret flygtet fra stedet, men kunne identificeres som en 32-årig mand fra Bagsværd og med en relation til den overfaldne kvinde.
Politiet iværksatte omgående en eftersøgning efter den mistænkte, som kl. 21.32 kunne anholdes på en adresse i det storkøbenhavnske område, hvor han havde søgt tilflugt.

Den 32-årige vil senere i løbet af tirsdagen blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde som sigtet for drabsforsøg ud fra en samlet vurdering af de fremkomne oplysninger ved efterforskningen af overfaldet på kvinden. Anklagemyndigheden vil begære retsmødet afholdt for lukkede døre af hensyn til den fortsatte efterforskning i sagen.

Kvinden er fortsat indlagt på et sygehus til observation efter behandlingen af sine skader, og både hun og det ufødte barn meldes uden for livsfare.

Spirituskørsel – Havbyrdvej, Ringsted

Kl. 20.54 anholdt og sigtede politiet en 42-årig mand fra Ringsted for spirituskørsel i en personbil, som han førte ad Havbyrdvej.
Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og fik i forbindelse med sagen inddraget sin førerret, idet politiet ud fra alkometertesten har en formodning om, at den 42-årige vil miste sit kørekort i anledning af sagen. Han må derfor ikke længere føre et kørekort, hvor et kørekort kræves.

Spiritus-/narkokørsel – Hyrdehøj Vestvej, Roskilde

Kl. 01.40 blev en 33-årig mand fra Roskilde sigtet for både spiritus- og narkokørsel i en personbil, som han førte ad Hyrdehøj Vestvej, idet test indikerede, at han var påvirket af begge dele under kørslen.
Han blev løsladt efter udtagelse af blodprøver til undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

18. juni 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 18. juni 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 17. juni 2024 kl. 07.00 til 18. juni 2024 kl. 07.00.

17. juni 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi uddrag af døgnrapporten den 17. juni 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 14 . juni 2024 kl. 07.00 til 17. juni 2024 kl. 07.00.

14. juni 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 14. juni 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 13. juni 2024 kl. 07.00 til 14. juni 2024 kl. 07.00.