Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

23. maj 2024 11:14

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 22. maj 2024 kl. 07.00 til 23. maj 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Kastanjevej, Vemmedrup, Bjæverskov - Forsøg

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ingen

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Solrød Center, Solrød Strand

Tyveri fra køretøjer:

Cementvej, Solrød Strand

Brand i villa - Hestetoften, Kalundborg

Kl. 08.15 opstod brand i en ville, som formentlig startede i bryggerset og spredte sig til tagkontruktionen. En beboer kom selv ud af huset, mens en nabo slog alarm. Brandvæsnet fik slukket ilden, men der skete store skader på taget og huset omkring brandstedet. Politiet optog rapport, og brandstedet skal undersøges nærmere for at afklare, om branden startede ved en el-installation.

Brand i skovbunden - Hundeklemmevej, Lerbjerg, Hvalsø -Lejre

Kl. 15.30 kom et alarmopkald om brand i skovbunden ved Lerbjerg i Hvalsø. Det viste sig, at ilden var startet i forbindelse med, at en maskine havde slået en gnist på en sten og antændt ilden. Branden blev slukket, og der skete ingen skade på personer eller bygninger.

Grundlovsforhør i sag om grov vold - Banegårdspladsen, Kalundborg

Fire unge mænd i alderen 16-18 år bliver i dag kl. 13.00 fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling i en sag om grov vold mod en 16-årige ung mand, som blev overfaldet i ventesalen ved Kalundborg Station. Den unge mand blev slået og sparket ham adskillige gange og fik taget kvælertag, så han kom til skade. Han blev behandlet på skadestuen, men fik ingen livstruende skader.

Episoden skete kl. 15.31 onsdag eftermiddag, men de mistænkte havde forladt stedet, da politiet nåede frem til ventesalen. I første omgang lykkedes det ikke politiet at finde frem til de fire overfaldsmænd, men lige efter kl. 18.00 sad patruljen og skrev rapporter på Kalundborg politistation, da fire unge mænd gik forbi udenfor. Signalementet på de fire unge mænd passede så godt på de fire mistænkte mænd, og de blev alle stoppet og anholdt til sagen.

Sagen blev efterforsket, og der blev fundet mistankegrundlag nok til at fremstille de fire anholdte i grundlovsforhør. Retsmødet foregår ved Retten i Holbæk, og der følges op på X (tidl. Twitter) senere med resultatet af grundlovsforhøret.

 

Kørte påvirket i stjålet bil - Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

Kl. 17.15 stoppede en patrulje en bil på Køge Bugt Motorvejen, som viste sig at være stjålet og have andre stjålne nummerplader på. Bilen var meldt stjålet i København i november sidste år. Bag rattet sad en 33-årig mand fra København, som blev anholdt og sigtet for tyveri af bil og nummerplader. Han var desuden frakendt førerretten og påvirket af både narko og spiritus over det tilladte, så han fik udtaget en blodprøve og senere løsladt.

Alvorligt uheld - Holbækvej/Hyrdehøj, Holbæk

Kl. 17.41 kørte en cyklist og en bilist sammen i krydset ved Hyrdehøj, hvor den 15-årige pige på cyklen kom til skade. Bilisten, en 52-årige kvinde fra Roskilde og cyklisten kørte begge ad Holbækvej mod vest, da cyklisten svingede ud på kørebanen og de stødte sammen. Den 15-årige lokale pige slog hovedet, og blev fløjet i helikopter til hospitalet til behandling, hvor hun blev meldt uden for livsfare. En patrulje underrettede forældrene i hjemmet, så de straks kunne køre mod hospitalet. Bilinspektøren blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet, som blev afspærret imens. Politiet optog rapport for at belyse omstændighederne omkring uheldet. Omkring kl. 19.30 var Holbækvej igen åben for trafikken.

Røg under madlavning - Havnevej, Holbæk

kl. 20.37 gik en brandalarm så politi og brandvæsen blev sendt til en lejlighed på Havnevej. Politiet fandt en mandlig beboer i lejligheden og fik reddet ham ud i en ambulance. Der var ingen ild på stedet, og kun sparsomt røg, som opstod i forbindelse med madlavning, der var gået galt. Beboeren blev kørt til tjek for røgforgiftning, men senere udskrevet uden mén.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

25. juni 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 25. juni 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 24. juni 2024 kl. 07.00 til 25. juni 2024 kl. 07.00.

24. juni 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. juni 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. juni 2024 kl. 07.00 til 24. juni 2024 kl. 07.00.

21. juni 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 21. juni 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 20. juni 2024 kl. 07.00 til 21. juni 2024 kl. 07.00.