Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

28. maj 2024 09:47

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 28. maj 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 27. maj 2024 kl. 07.00 til 28. maj 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ørslevvestervej, Ørslev, Ringsted

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ingen

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Sandbechs Alle, Hvalsø

Tyveri fra køretøjer:

Søndre Parkvej, Ringsted

Ulovlig knallert taget - Campusbuen, Køge

kl. 07.50 lagde en motorcykelbetjent vejen forbi en uddannelsesinstitution i Køge, hvor en knallert kom kørende ad Campusbuen mod vest. Knallerten kunne køre betydeligt stærkere end tilladt, så den 16-årige unge mand fra Køge Kommune, blev stoppet. Det viste sig ikke at være første gange den unge mand kørte på en ulovlig knallert, så knallerten blev beslaglagt med henblik på konfiskation.

Den 16-årige accepterede dette, og hans forældre blev orienteret om sagen. Når knallerten er udmålt, vil den 16-årige høre mere i sagen, som også lægges op til en ubetinget frakendelse af knallertkørekortet.

Straffen for at køre på en ulovlig knallert er hård, men udgifterne i forbindelse med et uheld kan også ende med at blive en dyr omgang. Er en knallert konstruktivt ændret, så den kan køre stærkere end tilladt, er den typisk ikke dækket af forsikringen, hvis uheldet er ude.

Ung sliktyv - Stationscentret, Roskilde

Kl. 15.10 blev en 14-årig pige tilbageholdt i Føtex, hvor hun gik igennem kasselinjen uden at betale for en stor pose bland selv slik til en værdi af 89,75 kr. Hun blev stoppet af en butiksdetektiv og ført med ud i baglokalet, hvor politiet blev tilkaldt. Den unge pige, som kommer fra en mindre by uden for Roskilde, blev afhørt med begge sine forældre til stede. Hun erkendte tyveriet og fik efter afhøringen i butikken lov til at gå. De sociale myndigheder blev orienteret, men pigen er under den kriminelle lavalder og kan ikke straffes.

Bænk ved toilet udbrændt - Toldbodvej, Rørvig - Odsherred

Kl. 17.24 køre politi og brandvæsen til brand i en bænk, som stod op af et offentligt toilet i Rørvig. Ilden blev slukket, men bænken udbrændte og toiletbygningen fik sodskader på murværket og brandvæsnet måtte bryde en del af tagkonstruktionen op for at slukke branden. Der var ingen god forklaring på, at branden opstod, og der er mistanke om, at den kan være påsat.

Vidner, som har bemærket personer omkring bænken mandag eftermiddag, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen bedes ringe til politiet på tlf. 114.

Uheld i lyskryds - Bredgade/Nygade, Kalundborg

Kl. 17.58 kørte to bilister sammen i lyskrydset Bredgade/Nygade. En 71-årig kvinde kørte ad Bredgade mod Nygade, hvor hun kørte ud foran en 39-årige kvinde, der kørte ind i krydset ad Nygade mod syd. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor de to bilister og et barn, som var med som passager i den 39-åriges bil, blev kørt til tjek på sygehuset.

Krydset var spærret indtil bilerne var fjernet omkring kl. 18.48. Ingen var kommet noget til, men bilerne fik skader. Politiet optog rapport, da der var mistanke om, at den ene bilist ikke havde holdt tilbage for rødt lys.

Mand sprang ud fra bro - Stationsholmen, Greve

Kl. 22.27 kom et alarmopkald om, at en mand var sprunget ud fra en bro ved Greve Station, og var kommet til skade. Han var ikke i livsfare, men pådrog sig alvorlige skader på underkroppen og blev kørt til behandling. Politiet undersøgte sagen nærmere for at få afklaret årsagen til, at den 42-årige mand fra Sydsjælland sprang.

Stedet blev afspærret og afsøgt med hunde, og politiet afhørte vidner på stedet. Undersøgelser i sagen fortsætter for at afklare, om der er sket en strafbar handling forud for, at den 42-årige sprang. Vidner, der endnu ikke har talt med politiet, men som har set optrin eller andet af relevans for sagen op til kl. 22.27, bedes ringe til politiet på tlf. 114.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

6. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 6. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 5. september 2024 kl. 07.00 til 6. september 2024 kl. 07.00.

5. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 5. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 4. september 2024 kl. 07.00 til 5. september 2024 kl. 07.00.

4. september 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 4. september 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 3. september 2024 kl. 07.00 til 4. september 2024 kl. 07.00.