Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

4. juli 2024 09:38

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 4. juli 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 3. juli 2024 kl. 07.00 til 4. juli 2024 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ingen

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Joselbjergvej, Fårevejle St, Odsherred

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Bakkegårdsvej, Kalundborg

 

Tyveri fra køretøjer:

Ledreborg Alle, Lejre

 

Gasledning gravet over - Nonnebanken, Herfølge, Køge

Kl 07.40 kom der melding om at en gasledning var gravet over under entreprenørarbejde på stedet. Beboerne i en række lejligheder i nærheden blev kortvarigt evakueret indtil teknikere fik lukket for gassen.

 

Hastighed - Mosede Landevej, Greve

Kl 11.16 målte færdselspolitiet en 51-årig mand fra Vejle-området til at køre med 87 km/t i en byzone. Han kan nu se frem til en frakendelse af kørekortet.

 

Kemikalier indleveret - Brohaven, Jyllinge

Kl 12.28 afleverede en kvinde en flaske med 100 ml æter på en genbrugsplads. Det blev vurderet, at æteren var blevet krystaliseret og dermed ustabil, så genbrugspladsen blev lukket og ammunitionsrydderne fra Forsvaret blev tilkaldt. De vurderede, at det var nødvendigt at foretage en kontrolleret sprængning af stoffet på stedet og kl 15 kunne pladsen åbne igen.

 

Påvirket bilist - Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl 13.00 standsede færdselspolitiet en 29-årig mand fra Høje Taastrup, da der var mistanke om, at han var påvirket af stoffer. Det viste sig samtidigt, at han ikke havde gyldigt kørekort i Danmark. Da det var tredje gang i år at manden kørte uden lovligt kørekort blev bilen beslaglagt.

 

Falsk politibil - Gammel Ringstedvej, Køge

Kl 13.09 fik politiet melding om, at der stod en bil, der var tilvirket til at ligne en af politiets fotovogne. Da politiet kom frem til stedet, stod to mænd ved en blå varevogn hvor der i varerummet var opstillet en genstand, der lignede fotoudstyret fra politiets ATK-vogne og som kunne give et blitz-lys til modkørende bilister. I bilen var også en håndholdt fartmåler.
Det viste sig, at mændene også havde oprettet en hjemmeside, hvor man kunne bestille deres "fotovogn" med det formål, at det kan dæmpe farten på de strækninger, hvor den opstilles.
Politiet vurderede, at de to mænd skulle sigtes for at give sig ud for at være offentlig myndighed. Den falske fotovogn blev derfor beslaglagt, mens politiet fortsætter sagsbehandlingen.

 

Vold - Nykøbing Sjælland, Odsherred

Kl 19.05 blev det anmeldt, at 41-årig lokal mand var blevet overfaldet af tre unge uidentificerede mænd, alle med elefanthuer, der havde givet ham flere slag med køller. Overfaldet skulle være sket ved boldbanerne ved legepladsen Egeparken. Motivet er endnu ukendt og politiet efterforsker fortsat overfaldet.

 

Påvirket bilist - Kalundborgmotorvejen, Holbæk

Kl 21.24 kørte en 31-årig mand fra det vestlige del af Holbæk kommune mod øst, da han mistede herredømmet over bilen, der kørte ind i autoværnet. Manden blev kørt til behandling på sygehuset, og da der er mistanke om, at manden kan være påvirket af alkohol, blev der også udtaget blodprøve, så det kan blive afgjort, om manden var påvirket over det tilladte.


 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

4. juli 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Roskilde Festival døgnrapport tirsdag den 4. juli 2024

Uddrag af døgnrapport fra mandag den 3. juli kl. 07.00 til tirsdag den 4. juli kl. 07.00.

3. juli 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Roskilde Festival døgnrapport tirsdag den 2. juli 2024

Uddrag af døgnrapport fra mandag den 2. juli kl. 07.00 til tirsdag den 3. juli kl. 07.00. Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk - Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på X: @MVSJPoliti

3. juli 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 3. juli 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 2. juli 2024 kl. 07.00 til 3. juli 2024 kl. 07.00.